lauantai 30. maaliskuuta 2013

42. Isoveli - isoluu

Täs joku aika sitte mu isoveli toi mul taas isolurpsu tuliaisiks. Noinniiku, ku se ei ollu vähhää aikaa käyny mua morjestamas. Oli mukamas ollu liika kiirus. Mää kyl oo sit pitäny miälenosotuksii moise vääryyde johrost. Niinkuet emmää an sil ennää kunno tervetulolipsutuksii, enkä rehaa enää yhtpaljo sen kans. Siitäs sai, kunnei tullu mua joka päivä morjestamaa, niinko kunno isovelje kuuluiski. Mut kyl mää siit silti tykkää, se tarttee vaa opettaa taas tavoil!  Vai mitä kamut?


No, voimmää sul ny yhre pusu antaa. Mokomaki!

Ehkä tää ny sit vähä korvaa asijaa.

Tos eres o mu ereltäjäni, Kapun, vanha jumppapallo.
Nysse o mu. Siihe äippä pistää ain mu napurat.

Ko sais ny kunno ottee täst.

20 kommenttia:

 1. Kouli vaan sitä isoveikkaa, ettei siitä tule täysin kuriton! Pientä koiraa on käytävä katsomassa vähintään kerran päivässä ;)
  Komean luun kanssa aherrat, siinä riittää hammasotteiden harjoitusta pyhiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mä yritän, mä yritän ;) Ehrottomasti, vaik asuis saran kilsan pääs, joka päivä!

   Toi kuvan lurpsu on jo melko piäneks kaluttu, mut just äsken isoveli toi mulle ronitsinmallisii puruluit pari zipalet. Että ei ne herkut kesken lopu, ja aika hyvin koulutettu, vai mitä?

   Poista
 2. Isoveli vaatii vissiin vähäsen ruotuun laittamista:) Ai että Elli on söötin näköinen, kun siinä on jotain vähäsen pentumaista. Siis, jos tuo sylittelykuva on tuore kuva:) Mukavaa pääsiäisen jatkoa, M-L ja Ossilta pusuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mää ain yritä sitä komentaa, ku se tulee käymää ;) Juu nää kuvat o melko tuoreit, toi erellisen plokkauksen pääsiäistervehrys-kuva oli joku vanha, minkä äippä löys jostai masiinan uumenist. Hih, olenk mää muka sööti ja pentumaise näköne? Tattis kehuist! Mukavaa pääsiäise jatkoo teillekki ja Ossille vastapusut! ;)

   Poista
 3. Mahtiluu, mulle kans... Hyvin oot kouluttanu kun tuo lepytysherkkuja tullessaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl toi lurpsu nii iso oli, et ehkä se olis pikkase avustust kaivannu. Siit o viäläki vähä jäljel. Tsih, joo, oommää vaa aika hyvä ihmiskouluttaja ;D

   Poista
 4. Tsissus mikä LUU! Me ei olla osattu nähä ees lunta tommosesta. Kyä sul on kiva isoveli. On on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voipi, pojat ol', et' tost kuvakulmast kattottun toi lurpsu näyttää suuremmalt ko se onkaa. Mut iha samakokone se o, ko ne jokka se o aiemminki mul tuanu. Juu, kivaha toi o, kunha sitä ain välis muistaa vähä kouluttaa ;D (iha niinko toinenki isoveli).

   Poista
 5. Hei mä sain just tollasen luun joululahjaks! En vaan oo ollu siitä hirveen innostunu, kun siitä ei tahdo saada mitään irti. Se on kaks kertaa mun mittainen ja välillä raahaan sigtä mukanani, mut tympäännyn aika nopeesti. Mieluummin syön pienempiä ja maukkaampia luita. Mut kyllä sulla on loistoveli, kun tuo tollasia tuliaisia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pahus, ettes saanu irti siittä juur mitää. Kato mä jyrsin sitä niin kauan, et' enste irtos toine solmu ja sit mää tyästin toise pääry, ja sit mää sainki jo sisuskalut irtautettuu päällisest. Tollee monipuolisesti tyästämäl se sit onnistu, mut oli mulki aluks hankaluuksii.

   Toi on kyl totta, et' piänemmät ja varsinki airot lurpsut o niit parhaimpii. Äippä toi mul taas pitkäst aikaa häräpampa-palasii, ja tairanki täst just lähtee tyästää yht semmost ;)
   Joo, isoveljet o kivoi, ku ne vaa muistaa tul mua kattoo sillo tällö. Kyl mul o ny makosa jatkettu viikoloppu!

   PS. toivottavasti sä ja su emäntäs ootte jo toipunu siit gaameest shokkisäikähryksest.

   Poista
  2. Kiitos kysymästä, aletaan olla jo ihan ookoo!:)

   Poista
  3. Hienoa! Toivottavasti moista ei enää sattuisi. Ei teille, eikä kelleen muullekkaan.

   Poista
 6. Jösses mikä luu! Kelpais mullekin. Palvelijatar ihastelee palloa, ei ole samanlaista nähnyt missään. Olis kyllä heti tuollaisen mulle ostanu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oli siin tyästämist, vieläki o muutama palane jäljel.

   Äippä muistelee, että pallo olis ostettu naapurikaupungin (Porin) Pik'n'Paystä, joka on siis jonkinnäköinen tavaratalo/ruokakauppa. Ja oliskohan tuo ollut HauHaun mallistoa toi pallo, siitä ei oo enää varmaa muistikuvaa. Materiaaliltaan se on tuommoinen umpikova muovinen ja siinä on vain yksi reikä, mistä ne napurat sitten putoilee, viimeisissä on yleensä aika työstäminen, että ne saa ulos sieltä ;) Pallolla on ikää enemmän kuin Ellillä (2,5): oliskohan liki 10 vuotta.

   Poista
  2. Ovat varmaan poistaneet pallon tuotannosta, on selvästi liian kestävä ; )

   Poista
  3. Niin, jos se nyt sitten oli HauHaun. Aikaa on jo kulunut pallon ostosta niin paljon, että en ole enää varma.
   -äippä

   Poista
 7. Mahottoman komian luun oot saanukki Elli! Matte sanos et mää en saa koskaan enää yhtään herkkua enkä luuta, että pelkkää haimaruokaa vaan (mitä sekin lie), mut sehän nähdään vielä, kunhan mää tästä kunnolla tokenen...pusuja sulle, t Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Mauri-setä, alaksää jo olemaa paremmas kunnos? Aivan mahtavaa, fantastista!!! Nyt kyllä lyödään tassua yhteen, jippiajei!

   Joo, oli se melkone lurpsu, pari kertaa ennenki on velipoika tommose tuanu mul. Voi, ei enää herkkundaaleja :( Mut kuule, sää olit kyl nii kipee, et' määki valla säikähri. Et jos se herkkundaaliepuutostila pitää sut kunnos, ni älä vaa ikuna semmosii syäkkää. Vaikka eihä sitä koskaa tiär, mitä sää keksit ko kuntoos tuut! Tattis pusuist - täs o sulki sinne oikei kunno muiskautuksii iso määrä (ettäs paranet kunnolla)!

   Poista
 8. Moi Ellieli. Käyhän poimimassa syrän meidän blogista ja jakele eteenpäin. Nyt ei tartte vastailla mihinkään kyssäreihin:) M-L ja Ossi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.