sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

37. Kirjahaaste


*Main* ja *Marja-Leenan* blogeissa oli hauska haaste: vastaukset kirjojen nimien muodossa. Nappasinkin sen siitä itselleni, Ellin tuunatut vastaukset tulee muutaman päivän päästä. Mun kirjahyllystä ei tosin juurikaan romaaneja tms. kirjallisuutta löydy, no jotain kuitenkin. Osa vastauksista  on vain toiveen asteella. Suluissa olevat omia kommenttejani ;)


1. Kuvaile itseäsi:
-Kehitä muistiasi!
(ei se tästä kummene)

2. Kuinka voit:
-Nauru pidentää ikää
(jos muistaa nauraa)

3. Kuvaile asuinpaikkasi:
-Koti siistiksi
(just joo!!!)

Kuva *täältä*
4. Mihin haluaisit matkustaa:
-Suomi-Viro-Suomi
(ehkä kesällä)

5. Lempivärisi:
-Kauneimmat kuvioneulemallit
(Fassetilla on färisilmää)

6. Paras vuo(rokau)denaika:
-Vartalo kiinteäksi 36 päivässä
(hahhah, salli mun nauraa)

7. Mitä elämä sinulle merkitsee:
-Kotiruokaa
(elänkö syödäkseni?)

8. Mitä pelkäät:
-Kepponen
(ei kai vaan kukaan suunnittele mulle...)
-Ötökät


Kuvat *täältä*

9. Lempiruokasi:
-Mieliruokaa
(voisko tätä paremmin sanoa?)

10. Jos elämäsi olisi ohjelma, mikä sen nimi olisi: 
-Kaikki helmitöistä
(Joo, näin o)

11. Mottosi: 
-Herkuttelu sallittu
(nams, mums)

Kuva ja resepti *täällä*

Nappaa haaste ittelles, jos tykkäät ;)

12 kommenttia:

 1. Tää on hauska, täytyy napata ittellekin.

  Kepponen, ihan parhautta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan, nappaa ihmeessä.

   Kepponen on mainio kirja, mutta 1.4. lähestyy...huih! ;D

   Poista
 2. Äippä tykkäs sun vastauksistas, mutta mää odottelen Ellin vastauksia.

  - Olli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva!
   Odottavan aika on pitkä, se mun oma on ajastettu jonnekkin ensi viikolle.

   -Elli

   Poista
 3. Olipa kiva :) Enimmäkseen mullakin on tieto- ja harrastekirjoja hyllyssä, mutta eipä se haittaa tässä kyselyssä.
  Eikö Elli tee sulle kepposia ;) Niihin saa tottua näiden koirapoikien kanssa, mut nehän on niitä hyväntahtoisia (tosin tarkoitushakuisia) kepposia, joista tulee hyvälle tuulelle ja naurattaa. Aprillipäivä sen sijaan on minustakin turha.

  Hrrr... Yhdeksältä aamulla on ulkona -20 ja sisällä on about +17 (ilmalämpöpumppu tykkää pysähtyä jossain -15 kieppeillä, eli jo aamuyöllä, kun täällä kuorsattiin täysillä ;)) Nyt sain patterit päälle ja odotellaan lämpenemistä palloleikkien merkeissä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, Koti siistiksi on ohjekirja millä saisin tään rytöläjän siivottua. No oon sen kerran lukenut, thats it. Entäs se inspiraatio, missä se luuraa ;)

   En nyt ihan suoralta kädeltä osaa sanoa Ellin kepposista, mutta ei niitä taida kauheasti olla. No lurpsujen piilotus ehkä. Niitä on löytynyt milloin mistäkin - silitysvaatekasasta, kirjahyllystä pitsiliinan alta, soffalta vaatemytyn alta, pienenä jopa pissapaperin alta ;D Niin, kukahan senkin, aprillipäivän, on keksinyt?

   Täällä oli enimmillään -23,6 aamulla ulkona. Jaiks, +17 sisällä ei oo paljoa. Palloleikit lämmittää, mutta käykääpäs nyt pikku happihyppelyllä pihalla, niin tuntuu sitten tuo sisäilma mukavan lämpöiseltä siihen päälle ;D Toivottavasti aurinko alkaa pian lämmittää sielläkin päin, että sulatte.

   Poista
 4. Tämäkin oli hyvä! Pakko lähteä kaivamaan kirjahyllyä - olen tässä parissa blogissa väittänyt että ei mulla ole kuin kutomiseen/virkkaamiseen/sukuun liittyviä kirjoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mäkin ensin ajattelin, ettei mulla oo mitään. Sitten aattelin, että kai noistakin nyt jotain sais, kun vähän aikaa kirjahyllyjä katselin. Isäntä vaan ihmetteli kun viuhuin hyllyjen väliä ;) Nyt vaan kipinkapin katsomaan löytyisköhän sieltä sun kirjahyllystä kumminkin sopivia vastauksia.

   Poista
 5. Vartalo kiinteäksi, justiinsa niin. Ongelma on mulla, että se on kiinteä, mutta aivan liian lihava!!!. Erinomaisia vastauksia. Täähän levisi kuin kulovalkea, hianoo, Ellille Ossilta unipusuja ja terveisii, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla on noita kroppa kiinteäksi -aiheita kirjoja hyllyssä jonkin verran, mut ei ne kyllä siellä aja asiaansa. En nyt taida kommentoida omaa kroppaani, vois tulla liian paha ;) Yllättävästi mäkin olin sopivan virkkuna vastatakseni tähän haasteeseen, kuukausi - pari sitten mä olisin ehkä vaan tyytynyt lukemaan muiden vastauksia. Elli vastaa Ossin unipusuihin ja lähettää samanlaisia takaisin. Muiskis!

   Poista
 6. Helou, määpä taidan kanssa napata tän haasteen - mattelta ei kysytä. Elli ootan kans sun hienon vienoj vastauksii, ja tuktkin sillä välin tota meitin kirjhyllyy. Suukkonen täältä *muiskis* t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kuule, jos jaksat, niin tee ne mattenki puolesta, iha vaan oman arvios mukaan. Saa tehr mut ei oo pakko, hei ;) Nähdää sit mitä saat aikaseks. Mun vastaukset taitaa ilmaantuu huomenissa näkyville. Tattis muiskuist, täs on sulle uusii takasi, muisk! t: Elli

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.