tiistai 26. maaliskuuta 2013

40. Rauli ja Urho saavat kyytiä!

Muistatteko vielä kun kerroin taannoin *täällä* tuliaisistamme Ikeasta. Ellihän sai Rauli Råtan ja Urho Ugulin, ja oli tosi innoissaan niistä. Tässä mallia Ellin omatoimisesta Råtan huisputuksesta.

Ja tässä puolestaan Urho Uguli saa kyytiä Ellin ja iskän välisessä taistelussa. Myöhemminhän tuo uguli on todettu mielusammaksi leikkikaveriksi kuin råtta.Riehakasta viikkoa kaikille!

14 kommenttia:

 1. No Elli se sentään näyttää oikeasti leikkivän. Meillä kun antaa Ikea-rotan, niin se on hetki ja se råtta on tuhottu. Se on Ossin "leikki". Tiemukkaita kuvia!! Ossilta suukkoja riehakkaalle Ellille, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jännä juttu, että Elli osaa niin nätisti leikkiä leluillaan, kun tuntuu, että aika moni muu mäykky tuhoaa tuollaiset lelunsa hetkessä. Tuossahan noita pehmoja on nytkin Ellin leluloora täynnä, vieläpä kohtuullisen ehjinä ;) Noissa kuvissakin Elli ottaa råtan näitsti tassujensa väliin, tarttuu sitten suullaan hännästä kiinni ja huisputtelee sitä puolelta toiselle. Ossille myös riehakkaita suukkoja Elliltä.

   Poista
 2. Oot kyllä antanut tarmokkaasti Raulille ja Urholle kyytiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl maar Rane ja Uge sai semmost kyytii, notta oksat pois!
   - Elli

   Poista
 3. Noin sitä painitaan - kuka voitti ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. ekassa kuvasarjassa taisi Rauli Råtta voittaa. Ellillä nimittäin on joskus tapana nukahtaa kesken leikin råtanhäntä suussaan ;D
   Tokassa sarjassa taisi olla aika tasaväkistä ;)

   Poista
 4. Näyttää niin kovin tutulta - ja aina yhtä hulvattomalta!:D

  VastaaPoista
 5. Rauli ja Urho, hihhihhihhih! Mistä näitä lelujen nimiä oikein tulee? :D:D

  Ihanat kuvat Ellistä "työn touhussa"! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, enpäs tiedä. Taisi rimmata hyvin yhteen Rauli Råtta ja Urho Uguli (ukuli = pöllö).
   Työn touhussa, tosiaan ;DDD

   Poista
 6. Onko ukuli pöllö?? Kun olin lapsi, meillä asui vintillä "ukuli", mutta en koskaan ajatellut, että se oli pöllö :) Pidin sitä satuolentona, mutta täytyypä miettiä, olisiko se sitten ollut satupöllö...

  Ellillä on ainakin kivaa pehmisten kanssa, olivatpa ne sitten minkänimisiä tahansa :) Ai kesken leikin voi nukahtaakin? Voi sentään, Elli on hauska tyttö :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se pöllö on, löytyi oikein netin sivistyssanakirjastakin: http://suomisanakirja.fi/ukuli
   Lapsella on kyllä niin vilkas mielikuvitus, että joku rapsaus vintillä saattaa hyvinkin saada kuvittelemaan, että siellä on jotain. Onhan siellä voinut olla se satupöllö, tai sitten ihka oikea ukuli ;)

   Juu, hauskaa on, ja noi pehmolelut on kyllä kaikkein rakkaimmat, vaikka se välillä muillakin leluilla leikkii. Vaihtelu virkistää ;) Kyllä, tyty nukahtaa vaikka kesken leikin jos se on tuollalailla selällään ja yksin leikkimässä. Sitä tapahtuu tämän tästä, ollaan sitä kyllä monet kerrat naurettu, että taas se nukahti kesken kaiken.

   Poista
 7. Oikeat ovat otteet tytöllä pehmojen kanssa ; )

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.