keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

38. Ellin vastaukset

Elikkäs sama haaste Ellin osalta. Mutta muokkasin haasteen kuviksi, en kirjojen nimiksi ;) Ja kuvat arkistojen kätköistä, eli ovat esiintyneet jossain vaiheessa blogissa, enimmäkseen Vuodatuksen puolella, mutta nehän siis katos bittiavaruuteen viime kesänä, kuten moni teistä tietääkin.


1. Kuvaile itseäsi:

Kiltti söpöliini.

2. Kuinka voit:

Väsyttää jo nää juoksut

3. Kuvaile asuinpaikkasi:


Koti miestä....tai siis naista myöden ;)

4. Mihin haluaisit matkustaa:


Ei väliä minne menee, kunhan MINÄ olen mukana!

5. Lempivärisi:

Elli: Äipän lempiväri tää!!!
Äippä: Siis mitä siellä puseron alla on?
Elli: Ai jaa se. Olisit heti sanonut. Minä!
Äippä: Niin...?
Elli: Öh, jaa?... Tummariista, TUMMARIISTA!!!
Äippä:  :)

6. Paras vuo(rokau)denaika:


Vuorokaudenaika: yö. 
Vuodenaika: kesä

7. Mitä elämä sinulle merkitsee:

Riittävästi ruokaa...
...ja ulkoilua...

...sopivasti lepoa...

...sillointällöin herkkuja...
...päivittäisiä leikkihetkiä...

... ja hirRRRrween paljon rRRrakkautta!

8. Mitä pelkäät:

Vaatteita!

Pimeällä ulkoilua!


9. Lempiruokasi:


Peuranpaistia ihanaa!


10. Jos tekisit elokuvan, mikä sen nimi olisi: 

 

Maailman ympäri 80:ssä päivässä.

11. Mottosi: 

Tirsamaa on paras paikka,
Tirsamaassa vietät vaikka,
koko päivän suloisen!

14 kommenttia:

 1. Loistava postaus! Voin vain todeta olevani samaa mieltä joka kohdasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! No sittenhän meitä on kaksi samanmoista ;)
   T: Elli

   Poista
 2. Olipa kiva tutustua Elliin kuvien kautta lisää. Sinä taidat olla pieni, elämästä nauttiva mäyristyttö.
  "Vähän" vilkkaammat koirapojat lähettävät Ellille terkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, löytyikös noista jotain uutta? Hei toihan vois olla vaikka motto: "Nauti elämästä"! Kiitti terkuista ja vilkkaammille poitsulaisille samanlaisia takasin.
   - Elli

   Poista
  2. Ainakin pimeällä ulkoilu yllätti, että se pelottaa Elliä ;)

   Poista
  3. Ai, enkö oo sitä ikinä täällä maininut? No joo, kyllä se Elliä tuntuu pelottavan. Varsinkin jos menemme niin myöhään tai aikaisin, ettei muuta väkeä ole liikkeellä. Hiljaisuus ilmeisesti aiheuttaa tarkkaavaisuutta ja välillä se mielestään kuulee jotakin, hyppää metrin ilmaan ja lähtee vauhdilla kotiinpäin. Välillä sitä on vaikea saada edes pihasta pois, joskus se tulee pienen matkaa tuota kotitietä, mutta kääntyy sitten takaisin. Enkä aina joka kerta jaksa raahata sitä perässäni, vaan käännyn myös takaisin (hölmö minä). Siksipä me kierretään pidempi lenkki siinä viiden ja seitsemän välillä (ip), ja illalla riittää sitten pihapissatus. Aamulla sama; pihapissatus ensin ja valosan aikaan vasta lenkille. Asia on eri jos saamme lenkkiseuraa!

   Poista
 3. Kih hih, olipa mainioita kuvia! Sää Elli se et sitten TODELLAKAAN tykkää noista vaatteista, toi sun ilmees pinkin pusakan kans kertoo enempi ko tuhat sanaa! :-)))) Kyl mun täytyy kans vastata kirjahaasteeseen, noin hienoj kuvii en kyl keksi varmaa mukaan - oot sä kyllä melkosen sievä typykkä! terkuin Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tattis kuvakehuist, Mauri-setä! No en todellakaan tykkää!!! Mikä saa ihmisen kuvittelemaan, että mäyriäinen tarttis vaatteita. Noup ei käy, vaikka jäätysin tähän paikkaan. Juu, vastaa ihmeessä, vaik' nää mun vastaukset ei mistään kirjoista ollukkaan. Ne oli tosielämästä. Ja tattis vielä kerran muuten vaan kehuist, oot muute ittekki - komia herraskoira! Muiskut sulle!
   - Elli

   Poista
 4. Aivan ihana kuvapostaus, HIANO. Meil olis peuraa pakkasessa, jotta jos tuut etelässä käymään niin sulatan siulle ihan paistia Elli. Meillä vaan ihmiset voi syödä peuraa, ko Ossi tuli varmaan liiasta peuran syönnistä allerkiseksi. Sää olet Elli aivan ihana!! Oisko toi sun villis liian tiukka? sun ilme kyllä sanoo, ettet paljoo diggaile sitä pinkkiä villistä:) Ossikin inhoo vaatteita, mutta sen mun kutoman villiksen se hyväksyy. Tänä talvena ei olla tarvittu, kun ei ole ollut nii kovii pakkasii. Unipusuja Ellille Ossilta, M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Vitsit, lähenkö heti? Iski ihan peurahimo päälle, ku tommosii kerrot ;) Harmin paikka, Ossi, että tulit allerkiseks. On se peura vaan niin hyvää. Voi että ku mua ny näin kehutaan mää vallan punastun.

   No tossa kuvassa ei oo villis piukka, ko äippä oli sen just sillo tehny, paremminki päinvastoin. Ehkä se on toi istuma-asento kun saa sen näyttämään piukalta. Äippä teki sen ekana talvenani ja se oli aluksi aavistuksen liian suuri. Seuraavana talvena äippä hiukan pidensi sitä, kun oli jäänyt lyhyeksi. Malli on aika joustava ja nyt se on hyvä päällä. Muutaman kerran äippä on pakottanu mua sitä pitämään, mutta onneks ei kovin usein. Eilen illalla pakkanen kipus -20:een. Kiitos muiskuista, Ossille samanlaisia!
   - Elli

   Poista
 5. Tämä oli kiva muunnos, ihania kuvia Ellistä. Tomerana autossa - ja toi vaatekuva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   En tiedä, miksi tykkään 4-kohdan ekasta kuvasta niin paljon. Siis tuo missä Elli kuikuilee ulos, naama poispäin kamerasta. Siinä on sitä jotain, vaikkei se teknisesti niin hyvä olekkaan. Aurinko pääsi "polttamaan" tuon ikkunakohdan valkoiseksi. Elli odottaa kuvassa iskää bensamittarilta autoon että matka voisi jatkua. Vaatekuvia oli parikin, se villis ja sitten se takki ts. mantteli. Takkikuvassa Elli maastoutui ekaa kertaa päälle puettaessa, oli se sen verran karmea kokemus ;)

   Poista
 6. Hauska kuivakavalkadi! Oot kyllä monipuolinen tyttö, Elli!:D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.