perjantai 8. maaliskuuta 2013

36. Purkin avaus

Tänäänkin leikittiin purkkileikkiä aurauksen jälkeen. Kuvat tosin ovat viimekertaisesta purkkileikistä. Elli on niin halutessaan tosi näppärä avaamaan tuon purkin. Se nousee purkin päälle kaksin tassuin, työntää leukansa juuri siihen koloon, mihin kuuluukin ja nykäsee hampailla kannen irti. Tällä kertaa en antanut sen avata itse purkkia, vaan avasin itse sen ja annoin tytyn ottaa ne napurat sieltä. Muuten se olisi tärvellyt purkin, sillä se tykkää näriä sen reunat rikki, eikä kantta olisi sen jälkeen enää saanut kunnolla paikoilleen. Riittääpähän sitten samasta purkista iloa pidemmäksi aikaa.

Lopuksi toivotamme vielä kaikille naisille:

8 kommenttia:

 1. Upeaa naistenpäivää taloon!
  Minä jo ihmettelinkin, että miten se purnukka voi olla vielä ehjä. Jo pentuna tein helposti selvää isoista vissypulloista ja kaikista purnukoista. Se meno jatkuu edelleen, joten nykyisin ei meikäpojalle niitä iloja usein ole tarjolla. Pitää tyytyä kaikenlaisiin Kongeihin, joista yhden tosin olen onnistunut kalvamaan 'haavoille'. Kongienhan pitäisi kestää kaikkien koirien hampaat. No, me mäykyt olemme poikkeus siinäkin asiassa.
  Iloista päivänjatkoa teille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä samaa myös Palvelijattarellesi!
   Juu, vaikken mä muuten oo mikään kauhea lelujen nyppijä, niin nuo purkit on asia erikseen. Mut nehän ei ookkaan oikeesti leluja ;) Mulla on kaksi Kongia, toinen vauvamalli ja toinen aikuisten malli ;) Niihin äippä pistää usein mun aamuNeukut eli aamupalan. Iltapäivällä saan sitten napuroita jotka tarjoillan mulle jumppapallosta. Siis koirien, ei ihmisten jumppapallosta. Se on edeltäjäni Kapun vanha aktivointipallo jossa on yksi reikä, josta ne napurat sitten tippuu pyöritellessä. Viimeiset tekee usein tiukkaa ;) Mulla on tuohon Kongiinkin oma tekniikkansa. Ensin mä rutistelen sitä vähän hampaillani ja sitten mä nakkelen sitä lattialle. Yleensä silloin rupeaa irtoilemaan murenia, kokeile vaikka, jos et jo oo kokeillut. kiitos, samoin sinne!

   Poista
 2. Hyvää naistenpäivää teillekin!
  Jälleen kerran tuli todistetuksi, että ne halvimmat lelut ovat myös ne hauskimmat!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos!
   Juu, toi on todettu niin monet kerrat. Purkkileikki on paras!

   Poista
 3. Ai viel ko kerkee: hyvää naistenpäivää Elli ja emäntä. Näihän se on, että kivoimmat lelut ovat yleensä (ei aina lukulasit kerran:() niitä edullisia. Meil tykätään pesupallosta! Ehkä jugurttipurkkiin voisi vähän jättää livottavaa. Tuo turkkilainen jugurtti on vaan niin syntisen rasvaista, mutta hyvää tietenkin, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, vielä olit ehtinyt, minäpä en ehtinyt vastaamaan ;) No, lukulasit ei ehkä oon niitä ihan halvimpia "leluja", harmi kun Ossi ne silloin joskus tärväsi. Pesupallo on varmaan koissun mielestä kiva lelu, ei olla kokeiltu mun ainoolla pesupallollani. Meillä isäntä tekee siitä jugusta salattikastikeen tapaista, mä tosin harvoin otan sitä, kun hän livauttaa sinne yleensä valkosipulia. Piti oikein käydä katsomassa purkinkyljestä; rasvaa 10%, eli 10 g rasvaa 100 g;ssa tuotetta.

   Poista
 4. Ai kuinka taitavasti se kansi lähtee! Pitääpä koittaa selviääkö Nelli haasteesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Elli on kyllä näppärä avaamaan sen, sitten kun on ensin riehunut sen kanssa tarpeeksi. No Nellille sitten vaan haastetta kehiin ;)

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.