keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

2. Vuorenvalloittaja

Pihassa odottaa sorakasa levitystä surkeaksi painuneelle tieosalle tontilla. Mutta ensin pitäisi vaan lanata se tie, vaan kukaan ei saa aikaiseksi tilata mistään lanaajaa. Keskivallin rikkaruohotkin vois jollakin lailla hävittää.

On kuitenkin yksi joka vois homman hoitaa....

Vuorenvalloittaja

12 kommenttia:

 1. Vitsit Elli, ku meil oli kans viäl viime vuonna tommonen vuari. Kyl oli mahtavaa leikkiä veikkagustafssonia. Iloitte siitä vuoresta niin kauan ku voit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sanos muuta, veikkakustuusonnia mä täsä just leikinkin ;) Kyllä mää iloittenki. Kiipeän kasan päälle ja tarkkailen sieltä lähiympäristöäni, sieltä näkee kauas, se on miltei äipän leuankorkeudella - liioittelinko, no ainaski navankorkeudella tai jotain siltä väliltä. Välillä heittäydyn pitkäkseni sinne ja tarkkailen vain puolella silmällä. Mistähän sekin sanonta lienee peräisin, ei mulla edes ole puolta silmää, kaks ihan kokonaista vaan ;)

   Poista
 2. Tehokas tyttö! Noin sitä pitää, hommat hoitoon ja heti!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepjep. Lunta tupaan...eikun soraa pihaan ympäriämpäri. Niin, se mun ämpäri vois olla ihan kätsä näissä hommissa. Jos muistat ne mun ämpärileikit siellä vanhassa blogissa.

   Poista
 3. Tossa onkin kiva lapparointihomma. Ellin pitää nyt kyllä autella ja levittää kasaa mahdollisimman paljon:) M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sans muuta! Kasa on ollut siinä jo hetken aikaa. Olis leviteltykin se jo aikaa sitten, kun sais sen tien pohjustettua. Elli - se mamman pikku apuri <3

   Poista
 4. Vuoren valloittaja:)
  Kaikkiko tänne bloggeriin muuttaa, voi itku:(
  Mie Tiitun kanssa lopetan koko bloggailun, tätä en osaa, vuodatus oli sopiva meikäläisen ymmärrykselle.
  Lukemassa ja kommentoimassa käydään kun keretään.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tänne, tänne. Tuu vaan säkin tänne. Vaikeeta tää alku mullekin oli, kun olin niin tottunut siihen vuodatuksen kojelautaan. Nyt siellä oli joku maininta, että yrittäisivät palauttaa niitä vanhoja kuvia, uusien lisääminen kuulemma onnistuisi jo. Mutta jossei huvita tänne tulla, niin pidä vaikka tauko välillä ja odottele, josko se vuodatus vaikka alkaisi toimimaan. Älä nyt ihan tykkänään lopeta.

   Poista
 5. No tosiaan, Ellille ampäri hampaisiin ja talkoisiin mukaan! Sillä lähtee vähän enemmän kerralla kuin pelkillä tassuilla - tassukapasiteettia yhtään väheksymättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta Elli tulee mukaan talkoisiin, sitten kun ne joskus hamassa tulevaisuudessa alkavat. Tassuillakin varmaan lentää pitkälle, mutta täytyypä säästää vielä yksi ämpäri Ellille ;)

   Poista
 6. Anteeks Elli, mut voinko laittaa sun blogis kautta viestin Tiitulle ja Sirpalle? Kiitti luvasta ;) Meinaan niitten Vuodatus-blogiin ei voi kommentoida, ei tietenkään...

  Myrsky: Ny kuule tommosille puheille stoppi. Meijän äippä vaikka sua neuvoo sen Bloggerin blogin kanssa. Ei oo vaikee, jos meijän äippäkin sen hanskaa. Helpompi on käyttää ku Vuodatus ja TOIMII. Ny vaan reippaasti Bloggeriin! Onks sulla gmailtiliä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään anteekspyytelyjä, kun hyvä et säkin kannustat Tiituu ja Sirpaa. Toivottavasti sä edes saat heidän mielensä käänytmään.

   Vuodatukseen ei enää pääse edes kirjautumaan ja lupailevat sen toimivan vasta viikolla 30! Siis häh, melkein kuukausi. Melko tumpeloa sakkia!

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.