perjantai 13. heinäkuuta 2012

5. Leiki mun kaa!!!

Neitiä on viime päivinä leikittänyt ankarasti. Ihan joka kerta ei ehdi tai jaksa tarttua hauvan pyyntöihin. Jos et sitä huomaa, niin se hyppii ja pompottaa etutassujaan. Se jopa haukahtaa, vih! Vih! Ja lopulta kuitenkin on pakko nousta helmien äärestä ja leikkiä tovi koiran kanssa.

Kuule äippä, mites olis jos leikittäis vähä?

Heitä jo, heitä jo se Pink Panther!
Joo, joo sattuuhan näitä mullekin, virheotoksia. Ja rutkasti sattuukin. Yritä siinä sitten toisella kädellä heittää lelua koiralle ja toisella kädellä kuvata. Kirsu sentään juuri ja juuri mahtui kuvaan ;)

Ai sä aiot siis kuvata mua. Ota nopeesti ne kuvas ja ruvetaa jo leikkii!

Siis mä en nyt jaksais olla filmitähtenä. Apua, eiks joku vois tulla pelastaan mut äipältä?

Äiti kiltti, pistä nyt jo pois se kamera ja ruvetaa leikkii. Please?!!!

Tylsää, niin tylsää on elo pienen koiran tää.

Aamulenkillä

8 kommenttia:

 1. Elli ja Basse pitäis lähettää kesäleirille leikkimään :) Molemmilla tuntuu olevan emännät, jotka syventyy ennemmin helmiin tai heiluu kameran kanssa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis niin mainio idea, koirien kesäleiri :) Kukahan alkais vetäjäks, että me saatais rauhassa helmeillä. Ja sit kun peffa puutuu istumisesta voidaan käydä räpsimässä koirista ne pakolliset kuvat :D

   Poista
 2. Eikös koiran kanssa leikkiminen ole parasta taukojumppaa helmitöiden välillä?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pakkohan sitä on välillä leikittää, on meinaan senverran vaativat komennot ;D Ja nimenomaan emäntä saa sen peffansa ylös penkistä vähäksi aikaa. Joskus vaan työt on senverran vaiheessa, ettei niitä voi tai malta jättää kesken.

   Poista
 3. Toi koirien kesäleiri kuulostais kyllä tosi hyvältä idealta, mutta mä haluisin kyllä nähdä sen urhean henkilön, joka ottaa kesäleirilleen mäyräkoiria vaatimuksineen ja kovine äänineen! :D

  Juu, aika hyvää taukojumppaa on mäyräkoiran kanssa leikkiminen; mekin kun poikien kanssa mennään jahtausleikkiä ja vetoa, niin ihminen siinä tuntuu eniten ryömivän polvillaan ja juoksevan kuin mielenköyhä! :D

  Elli on niin suloinen noissa erilaisissa ilmekuvissa; jotenkin näkyy niin hyvin tuo tunteiden kirjo naamalta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se OLIS tosi hyvä idis. Taitaa vaan vaatia useampia palvelijoita, tuo leireilevä mäykkylauma ;)

   Ellikin tykkäis jahtausleikeistä, mä vaan oon niin huono juoksentelemaan. Heitto - nouto - veto -leikistä Elli tykkää kans ja sitä me enempi sitten harrastetaankin.

   Kiitos, noi kuvatekstit tuntui jotenkin sopivan noihin kuviin. Paitti, ettei toi viimeinen kuva oikein sopinut koko aihealueeseen, mut pistin sen vähän väriä antamaan ;)

   Poista
 4. Mulla on sulle aivan MAHTAVAN hyvä ehdotus tylsyyteen. Hanki pikkusisko tai -veli. Kyllä kuule lähtee ikävä talosta, kun sen kanssa saa/joutuu vehtaamaan koko sen hereilläoloajan. Jep!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se olis kyllä huisin mahtavaa! Mä huomasin tuolta sun postatuksistaskin, kuinka kiva semmonen olis. Mä oon yrittänyt puhua iskälle ainakin viis vuatta, mut se ei lämpene. Mitä jossei se ookkaan yhtä kiltti kun mä, se vaan sanoo. Äiskä olis kyl heti juonessa mukana.
   T: Elli

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.