keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

1. Muuttohommia

Juu ei, ei muutettu fyysisesti minnekkään ;) Vuodatuksen tökkäistyä oikein kunnolla tuli ajankohtaiseksi muuttaa tänne bloggerin puolelle. Uuden blogin jo avasinkin tänne, ja nyt olisi Ellinkin tarkoitus siirtyä tänne. Jonkun verran oon jo oppinut tätä bloggerin käyttöä, mutta paljon taitaa olla vielä opittavana. Elli ei näistä muutoista perusta, senkus muutat vaan, se tuntuu tuumivan.

Blogi hakee vielä muotoaan, mutta eiköhän se jossain vaiheessa löydy. Opettelemistahan vielä piisaa, että löytää kaikki tarvittavat "nippelit ja napit". Kun en nyt tähän alkuun muutakaan keksi, niin laitetaan pari kuvaa Ellin vauva-ajoilta, vielä kasvattajan luona:Nää kuvia ei ole ennen julkaistu missään ja ne on aikoinaan lähettänyt kasvattaja, ja Elli on siis toi punapantainen. Panta on vieläkin tallessa :) Veikkaisin tuota ylimmässä kuvassa oikealla olevaa Elliksi noiden silmien perusteella, mutta varma en ole.

16 kommenttia:

 1. Moron Elli! Kiva kun muutit, nyt ei tarvii taistella epämäärästen vikojen kanssa Vuodatuksessa.

  Täytyy todeta, että sä oot ihan yhtä sulonen kuin olit pikkasena. Pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jesh, kiva olla täällä. Kaikki on niin uutta, uutuudenviehätystä sanoisin.
   Pus itelles vaan, samanlainen somistus olit itekin, nyt ootkin sitten jo komistus ;D

   Poista
 2. Hyvin me löydettiin teidät täältäkin.
  Blogilistaan muutin teidän osoitteen, mutta lukijaksi en pystynyt kirjautumaan. Kaipa sekin vielä korjautuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysitte.
   Mä pohdein just tota kysymystä tuolla toisessa, uudessa blogissani, kun en ymmärrä sen päälle mitään. Tokablogi löytyy osoitteesta http://pidipompidi.blogspot.fi/ Täytyykin linkittää se jotenkin tonne sivuun, kunhan ehdin.

   Poista
 3. Perässänne seurataan tänne uuteen osoitteeseen! Ja ihana tuo Elli-vauva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva nähdä täälläkin ;) Eikös vaan olekin ihana. Kun on hauvavauvakuume (mikä ihana sanahirviö), niin silloin pitää katsella vauvahauvakuvia ;D

   Poista
 4. Onnea uudelle blogille ja tervetuloa Bloggeriin! :) Kävin kurkkamassa jo toisenkin blogin ja hyvältä näyttää sielläkin. Suloisia vauvakuvia Ellistä! <3

  PS. Jos tulee ongelmia Bloggerin systeemeiden kanssa, niin autan mielelläni, JOS vaan osaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Ai kävit sielläkin, kiva jos tykkäsit. Löysin tuon kansion noista Ellin kuvista vasta kiväällä. Olin tykkänään unohtanut ne ja luulin varmaan aikoinaan vahingossa poistaneeni, mutta jippii, löysinkin ne.

   Koko ajanhan tässä ongelmia on, kun kaikki on niin uutta. Tää on ihan erilainen vuodatukseen verrattuna. Mutta pikkuhiljaa oon alkanut ymmärtämään tätä, joten eiköhän me bloggerin kanssa juttuun tulla ;) Juu, ihan varmana kyselen, siellä toisessa blogissa jo olikin kyselyitä.

   Sorry, kun en oo ehtinyt kaikkien blogeihin kommentoimaan. Mä oon niin hidas oppimaan, että mulla kestää varmaan päivän, ennenkuin saan yhden bloggauksen ulos. Asetuksia pitää säädellä sitä mukaa kun alkaa jotain ymmärtää ja kaikkia nappuloita pitää kokeilla ;D

   Poista
 5. Voi kun Elli on ollut soma vauvana(kin). Älä kuule välitä, bloggerin käyttö on mullekin hankalaa. Tämä uusi versio on jotenkin ääälyttömän paljon monimutkaisempi minun mielestäin, kuin se vanha versio. No sitähän sinä, et kerinnyt kokeillakaan. Täytyy yrittää taas, jos saisin sen vanhan version palautettua, jälleen kerran. Tosin minulla jumahti bloggerikin tuossa yksi päivä ja alkoi toimia sen jälkeen kun olin taasikkeen päivittänyt uuteen versioon. Ehkä bloggeri on sitä mieltä, että mun on pakko käyttää uutta versiota. Ehkä se nyt on vaan hyväksyttävä, että on käytettävä sitä vanhaa versiota. Sain ohjeet annamarilta kuinka sen vanhan version saa käyttöön, mutta kun se päivitys on edessä kuitenkin niin kait se on vaan suostuttava käyttämään tätä uutta versiota. No mitä minä tästä höpisen. Mun piti vielä kerran sanoa, että Elli on ollut kaunis mäyrävauva. Vaikka suloisia ne ovat kaikki, kuten muutkin eläinvauvat. Terveisii M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, pahus, kun en heti huomannut vastata tähän. Kun julkaisin tään sun kommentin, en heti löytänytkään sitä ja ajattelin että mihin se nyt meni. Hyvä minä, missäs oli päivitysnäppäin? ;)

   Juu, oli kuule semmonen söpistys, että kaikki lakos Ellin tassujen juureen ;) Nyt rupeaa jo näyttämään tään bloggerin suhteen valoisammalta. Pikkuhiljaa olen oppinut käyttämään tätä ja asiat rupeavat löytymään ilman että kauheasti enää tarvii haeskella. Mä en siitä vanhasta tiedä, kun en oo ikinä käyttänyt (vastahan tänne tulinkin). Varmaan niitä uudistuksia on täällä jatkossakin luvassa, vaikkeivät kaikkia aina niin positiivisiakaan olisi. Kiitos Elli-kehuista :)

   Poista
 6. Ihana pikku-Elli. Minäkin löysin tänne, kun taas muuttohommista ehdin blogien pariin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, Svea! Kiva kun löysit ja tervetuloa tännekin. Niin sullakin oli sitä muuttohommaa, oikein fyysistä. Mulla taas oli virtuaalimuutto ;)

   Poista
 7. Voi liikutus! Nyt iski mäykkykuume - niin kuin ei tätä täällä jo olis riittävästi! Kylläpä karkkari on ihana pienenäkin.

  VastaaPoista
 8. Älä muuta sano, enks ookki kiva ;D Ja nehän on tosi pieniä. Ekaa kertaa mennessämme Elliä katsomaan n. viikon vanhana se oli kooltaan suurinpiirtein sellainen kun koirilla on nykyään noita lateksipossuja, siis niitä kun sanoo matalasti röh röh ;) Elikkä jotain 10-15 cm. Eli ei ollut koolla pilattu.

  VastaaPoista
 9. Onnea uuteen blogiin! :) Ja nuo syötävänsuloiset Ellin kuvat...auts! Miksi, oi miksi aina pentukuvia vilahtelee blogeissa, karmeaa on se, kun hauvavauvakuume nostelee aktiivisesti päätään!! :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin, auts, auts ;) Niitä vilahtelee siksi kun ne on niin syötävän suloisia, ja jollakinhan se piti uusi blogikin avata :)

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.