maanantai 17. huhtikuuta 2017

103. Suomalainen mäyräkoira

Jaahas, taas on juhlapyhät päässeet loppusuoralle, ennenkuin me toinnumme linjoille ;) Siispä,  Hyvää pääsiäisen loppua teille kaikille!

Ajattelinpahan kertoa teille millainen on suomalainen mäyräkoira. Niinkuin ette muka tietäisi ;) Sori kirjoitusvirheet, koneessa on edelleen näppisvika, mikä hillitsee vahvasti kirjoitusintoa, noinniinkuin yleensäkkin. Kuvat taitaa olla vähiinpäin vanhoja, kun uusia en ole jaksanut muokata. Eniweis, tälläinen hän siis on:


Suomalainen mäyräkoira on toiminnan karvakuono:

Kun kevät koittaa hän raahaa turkkinsa ulkoportaille tuulettumaan:
Sitten hän keskittyy hallitsemaan valtakuntaansa, omaa etupihaansa:
Hän unelmoi uusista herkuista ja piilottaa mielessään lurpsujaan:
Hän visioi mielessään uusia projekteja, joista ei itsekkään vielä tiedä mitä ne ovat, mutta tietää että niitä tulee:


Sitten hän kertoo perheelleen, että seuraavina viikkoina hänet tavoittaa parhaiten kodin ulkoportailta tai puuvajan lavetin alta:


Sillä kun suomalainen mäyräkoira unelmoi, ne unelmat muuttuvat todeksi:Mukavaa alkanutta viikkoa!
T: Elli Elviira Eloveena ja sen äippä

12 kommenttia:

 1. En tiedä Elli mitkä nuista kuvistasi ovat uusia, mutta kiva kuulla, että voit hyvin ja jaksat viel unelmoida. Mukavaa pääsiäisen jälkeistä,aikaa Ossilasta. Pitkästä aikaa minäkin singahdin tänne blogistaniaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoreita ei taida kuvissa olla lainkaan, mutta ennenjulkaisemattomia siinä voi kyllä olla. Nää pitkät poissaolot plokistaniasta johtuu kyllä enempi sihteeristä eli äipästä, kuin minusta. Juu, käytiinkin jo kurkkimassa blogianne. Kiitos samoin sinne Ossilaan!

   Poista
 2. Vau! Siinä tulj justiisa määräkoeran kaekki unelmat ja tekemiset :) Eekä näehi unelmiin totteotumisseen tarvita ies sitä lottovoettookaa.
  Kyllä määräkoera on tolokunkoera :) Mukavata alakanutta viikkoo sullehhii Elli <3 ja koko kotj´jookoelles!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No säähän sen sanoit, ilman lottovoittookin pärjää. Tosin sanovat, että remonttihommissa olis hyvä olla ainakin paksu lompakko, jollei nyt ihan lotovoittoo satu irtoomaan. Tsih...tolkun koira - toi on niin totta! Tattis!

   Poista
 3. Elli Elviira Eloveena, kih hih hih, hyvin kiteytit mäyrinkäisen syvimmän olemuksen. Muiskut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no enkös vaan? ;) Muiskusii teillekin, pojat!

   Poista
 4. Párek ja Palvelijatar18. huhtikuuta 2017 klo 22.51

  Tämä sarja pitäisi antaa jokaiselle mäyräkoiranpentua harkitsevalle ja mukaan kotiin pennun kanssa! Täydellinen kuvaus superhienon rodun aivan uniikista upeasta luonteesta. Kultamitalin arvoinen esitys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, vai oikein pentuohjeeksi ;) Eipä kyllä tullut tuo mieleen, kun erästä mainosta mukaellen tätä tehtiin. Upeita ja uniikkeja ollaan ihan jokainen. Kiitos ja kumarrus kultamitalista!

   Poista
 5. Kyllä sinä olet sisäistänyt hyvin tuon millainen koiran pitää olla. Dreeverin geeneissä on yllättävän paljon jäljellä mäyräkoiraa. :) Tuo toiminta näytti niin kovasti tutulta. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reilun kuuden vuoden kokemuksella... ;) Saattaapa hyvinkin olla, mäyräkoirasta sinä olet tullut ja mäyräkoiraksi sinun pitää jälleen tuleman - vai miten se meni. Että kyllä sä, Eka, mäykystä käyt ;)

   Poista
 6. Hyvin tuosta kuvauksesta itsensä tunnistaa! Mekin ollaan toiminnan mäyräkoiria! Toinen toimittaa juuri tässä kuorsaten kiireitään sohvalla Emännän sylissä ja toinen on sängyssä isännän kyljessä. ;)
  Mukavaa viikkoa ja kevättä teillekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsih, niinpä ;) Tuommosesta toiminnasta määkin tykkään!
   Kiitos, kiitos, kevättä sinnekin! - Elli -

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.