torstai 19. tammikuuta 2017

102. Yöjal...-kylässä

Äippä ja iskä läks taas joulun al Tallinnaa haahuilemaa. Ny, ku mu piänempi isovelikää ei enää asu koton, ni mää jouruin pääsin yäkylään. Iskän velje tyä mää meni ja vaik mee porukat pelkäs kauheest, et mite mää siäl pärjää, ni iha hyvi mää pärjäsi. Kaik meni iha hyvi ja mul oli viäl hauskaaki. Kolme päivää ja kaks yät mää siäl oli. Toisen päivän tuli *Fantsukka* ja sen pikkusisko sin kyläilee ja essemmää vääri muist, ni tais neki ol siäl yäkyläs, ainaki yhre yä. Kyl mää nii tykkäsi niist pikkusist ja osasi ol iha ihmisiks pikku-Friidukanki kaa. Harmi, ettei mul ol yhtää kuvaa teil näytil siit, mut enne lähtöö mää pakkasi reppuni ja oli jo hyvis ajois valmiin:

Älä äippä kuvaa, mul o badheödei!

Joko pia mennää?
T: Elli ("Karamelli") Elviira Eloveena

10 kommenttia:

 1. Tukka on oekeen nätisti :) Sehä on sullae sittä ollunna semmonen oma loma.Laakku on aenahhii muistettu matkaan ottoo, sevverra hyvästi oot varmistanna :) Muiskuja sulle Karamelli! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukka oli päässy vähä ylipitkäks ja roikku silmil, mut ei onneks enää. Joo, semmone omaloma se oliki. Pakkoha sitä oli varmistaa, et' evväät o mukan, ettemmää kual nälkää siäl kyläs ;) Muiskusii sullekki, Ii! ♥

   Poista
 2. Välillä on jännää päästä yökyläilemään ja helliteltäväksi. Kyllä se isäntäväki aina takaisin kotiin löytää ja muistavat poimia koiransakin takaisin kotiin. Minä en elämäni aikana ole sellaista päässyt kokemaan kuin pari kertaa. Mutta muutamia tunteja olen silloin tällöin ollut hoidossa ja ihan kivaa on ollut.
  Voi miten ihana olet noissakin kuvissa, kuten aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Tää oli eka kerta ko olin yätä myäre pois kotoo, ja iha hianoo oli. Tykkäsin ko siäl oli Fantsu ja Friiduki mukan menos. Kolmanten yän me sit haettii porukat sedän kans pois linkka-asemalt kuleksimast.
   Heh, melkonen pörröpää oon nois kuvis, mut nyttemmi asia o korjattu. Tattis kummiski kohteliaast kehust.

   Poista
 3. Juu laukku on sen merkki, että joku on menossa jonnekin ja parasta on pysytellä laukun lähellä, ettei mäyräkoira unohdu. Lucy-neiti nukkui pienenä yöreissuilla Emännän laukussa. Sillä tavalla uskalsi ummistaa silmänsä ja nukkua rauhassa, kun tiesi, ettei jää matkasta, vaikka Emäntä yhtäkkiä keskellä yötä lähtisikin jatkamaan matkaansa. Jos meidät viedään hoitoon siksi aikaa, että Mestarit käyvät jossain ilman meitä, niin me ollaan yleensä aina Roosa-tädin ja Ninnin luona, kun se on meille kaikkein tutuin paikka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsihhih, toi on nii totta, mäyriäinen ei saa milloinkaan unohtua matkasta. Mä oon tainnut tään ennenkin sanoa: "ei väliä minne menee, kunhan Minä olen mukana" (http://umpilampi.blogspot.fi/2013/03/38-ellin-vastaukset.html). Hmm...teillä emäntä taitaa olla unissakulkija? ;) Toi on ihan parhautta, että pääsette koirakavereiden luo silloin kun tarve vaatii.

   Poista
 4. Ei paha reissu ollenkaan, ei sulla eikä sun ihmisilläs. Joo. Joskus maisemanvaihto tekee hyvää, mut kyl koti on aina paras paikka. Aina. Muiskusii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei paha olleskaa, vaik me kaikki sitä pelätii. Nii ootte oikees, ko käy välil vähä muualki, ni sit tiätää taas mikä se paras paikka onkaan - koti! Muiskusii teilleki!

   Poista
 5. Sulla on ollut hieno reissu! Ja oikein reppu selässä olet reissuun lähtenyt. Mä en ole ollut koskaan missään yökylässä. Onneksi! Jotenkin musta tuntuu, etten viihtyisi. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iha hiano oli mun reissu ja niin kai sit vissii porukoillaki. Joo, mä varmisti iha henk.koht. et' reppu tulee mukaa, ko siäl oli mu eväät. Meilläki kaikki pelkäs, kui mu yäkyläily mahtaa sujuu, konnemmää ol ikän enne ollu. Mut kyl se sit vaa meni iha hyvi. Eihä sitä, Eka, muute tiär essei kokeil.

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.