torstai 9. kesäkuuta 2016

99. Tuulee niin et' tukkaki lähtee!

Kyl tääl viäl henkis ollaa, vaik plokipäivitykset o mitä sattuu. Mut kyl te ton mee äipä tiärätte, etteks tiäkki? Ain välis se pittää pitkiiki taukoi ja sit joskus ain vähäse usseemmi päivitelee tääl näit mee plokei. Ommaas ja tätä mun ommaani.
Kohtuullises kunnos mää jo oon, mut lenkeil emmää ol viäl oikee kunnol päässy. Mitä ny vähä tos mee tonti ohi kulkeval tiäl ollaa pikkase käppäilty. Menohalui mul kyl olis, ko alko nää juaksukki just täs joku päivä, mut äippä ei viäl uskal mua piremmäl viär. Vatta o muutama kerra vähä ronklannu ja heinä maittanu, niinpä mää sit eile sain matokuuri. 

Pyhäpäivälurpsu
Äippä on kylmästi vaa pistäny mut laihikselle, vaikkei mu miälest siihe olis mikkää tarve. Alus mää painoi (mää tunnusta se nyte) 9,5 kg ja tänäpä punnituksis tuli ekaks 9,2 kg ja sit 9 kg. Mää kyl luule et' toi jäljempi lukema o oikeempi, ko sevvert nälisäni mua o täs piretty (äipän huom.: hahah). Onneks iskä pitää mu pualiini ja antaa ain jotai omistas ko äipän silmä välttää. Tosin äippä kiljuu sil sit punnituspäivin, tähä tyylii: "onks su pakko ain sapotoir Elluka (eli mu) hyvi alkanu laihis. Tälläkö konstil sää luulet et' Elmeri (edelleen mä) vaivat vähenee!!!!!!!?" ....jne, jne sitä rataa. Huoh - ne äipät...


??????
Vähänks oli muute noloo sillo kipeempin päivin. Ko äippä otti mallii lukukoira Sylvin plokist ja rupes lukee mul....satuja! Siis mää olsi ymmätäny jos joku lapsukaine olis niit mul lukenu, mut et' äiti!? Olis sit eres lukenu  tota Karvise keittokirjaa, jos vaik olis nälkä lähteny ;)


Totanoinnii...mitähä täs ny sanos.
Tää kahunpoikas-satukirja oli mu veljieni suasikki sillo ko ne oli pikkupoikosii, sano äippä. Mää luule, et tää oli ennemminki Sen suasikki, sehä osas tään kirjan milteistä ulkoo.


No en sit ihan oo vaa koton ollamöllöttäny, käytii Inhotullaki täs taannoi:
Siäl oli sit mukava käppäil. 
Hiuka mää säikähri, ko iskä käänty tos laituril ja sit laituri heilahti.
Tuli vähä kiirus maihi! ;)

Iha pikkuse mentii tätä polkuu pitki.
Oli nii mukava pääst vähä pois omist nurkist.


Täs viime aikoin onki sit tuullu aikas paljo, nii paljo et' mult lähti tukkaki pääst ;) Kattokaa vaik:

Täh, onks sutki, isoveli, trimmattu?

No, juu-u, kato ny!

Blaah sille. Teki varmaan kipeet, niinko mulla?

Iv:-No en ny sanos, iha vaa koneel äippä otti.
Mä: Ok. Ymmärrän osittain täysin kaiken!

Äippä, mää en kyl ymmär eres osittai, miksei mua trimmattu kokonas koneel?
Epistä tää tämmöne!

Jäi mul sentäs muheva parta.

Onks tää vähä niinku Myrskyn sivumulkasu?  ;)

Viittikkö vähä rapsuttaa...tuosta noin...ja vähä tuostaki...
ja tuosta...aaah,  tekee gutaa...ömmömmömmm.

Niin, siis kupit huutaa tyhjyyttäs! Murkinaa!!!

Mäyräkoiraperspektiivistä katsottuna ruokiani säilytetään hieman liian korkealla!

Äippä otti meist kimppaselfien.

Terveisii ittekullekki!
T: Elli (Karamelli) Elviira Eloveena

14 kommenttia:

 1. Voi Ellukka miten ihanan kaunis olet! Kyllä me ollaan iloisia, että voit paremmin. Kuvat on kaikki kivoja ja hienoja. Koita kestää kevennykset, kyllä se vatsalaukku alkaa täyttyä pienemmilläkin murkinoilla, kunhan tottuu ja kutistuu. Niin noi ihmiset itselleenkin vakuuttelee omien dieettiensä aikana. Mullakin on kuulemma taas varaa vähän laihtua. Huoh.
  Hienoa loppuviikkoa ja kaikkea hyvää sulle ja porukallesi Elli Karamelli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, tattis kohteliaisuurest! <3 Parempaa päinhä täs ollaa menos. Pistettii noit kuvii vähä enempi ny, ko oltii nii kaua blokipiilos. No toivotaan, et' toi mahalaukku tost ny sit alkas piänenee. Toivottavasti sää et sentäs joutus mihinkää kuureil, olis se aika kamalaa ko kaikki plokikamut joutus sammaa aikaa laihiksel. Mää pitäsi sitä oman syynäni. Kiitos toivotuksist ja hyvää viikonloppua sinne teillekin! - Elli -

   Poista
 2. Ompa mukava ku oot nuin virkeessä kunnossa! :) Olj vähä huolj jo sinusta ku ee mittää kuulunna. Vuan sitähä on kesällä kaekellaesta puuhoo ni ee kerkijä aena niihi plokihommiin.
  Tuullu on kovasti. Teelläpäen näköjjään enämpi ku on tukkahhii lähtennä :)Nätti oot kyllä lyhyvemmällähhii tukalla <3 Kylläpä nyt tulj hyvämielj ku oot nuin terhakkana ja parantunna.Oekeen hyvvee ja mukavata viikolloppuva sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, parempaa päinhä täs olis tarkotus men. Ei me teit tahallas pimennos piretty, se vaa vähä lipsahti - taas kerran, huoh! Hommii piisaa, nykki paraikaa iskä leikkaa nurtsii, mut vähänks o epist, ettemmää päässy auttaan. Tuules lähtee vaa turkikset, mut ton puimanajokonee al lähtee käpälätki kropast, väittää äippä.
   Tsihhih, pistää vähä tirskuttaan ja punastuttaan noi kehut, ittekki oot niin komia <3, niinko mun kaikki muutki plokikamupojat ja plokikamutytöt o sit pualestas kauniit. Hyvää ja mukavaa viikonloppuu sinne teillekin kaikille! - Elli -

   Poista
 3. Me tässä vasta joku päivä mietittiinkin, että mitähän sinulle kuuluu! Mukava kuulla, että ruoka maistuu ja lenkille tekisi jo mieli. Lucy-neiti ymmärtää laihistuskasi täysin. Paitsi, että täällä vaaka kävi jo kympissä. Hups.
  Te karkkarit olette kyllä siitä ovelia veikkoja, että muututte meidän silmiin ihan erinäköisiksi, kun teiltä ottaa ylimääräiset karvat pois!
  Mukavaa viikonloppua teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl tää täst :)
   Välillä kyllä maistuis ruuan sijaan herkkundaalit, joita iskä tuputtaa mul heti ku äipän silmä välttää. Lucy-neiti ei kyllä mitenkään näytä pullukalta, lieniskö kuitenkin hieman erilainen ruumiinrakenne meillä. Joskus pahimmoilleen mullakin oli kympissä paino, tai ainakin melkeen.

   Tsihhih, me osataan tuo naamioitumisen taito ;) Trimmattuna näytän ihan silurilta, jollei partaa lasketa lukuun. Äippä sanoo mua trimmin jälkeen pemmikaaniks. Se tulee pehmeä-sanasta, jonka senkin äippä käänsi ensin pemmeeks sitte pemmikaaniks. Silloin turkikseni on todella silkinpehmeä. Viikonloppuja teillekin! -Elli-

   Poista
 4. Kertakaikkisen mukavia uutisia, Elli Karamelli. Joo, ihan on ku Myrskyn sivumulkasu, tismalleen. Sä sitten oot kaunis, ihan meijän sydämet pamppailee, ku sun kuvia kattellaan. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu-u, eikös vaan! Tsih, ai kelpuutatte mun sivumulkasun - kiitos vaa ;) Ja tattis kehuist, mut pitäkää ny ne sytämmet aisois - ei muute mut ettei ne pomppaa rinnuksist ulos ;) Komistukset <3 -Elli-

   Poista
 5. Kyllä kirjojen lukeminen ja kuunteleminen kannattaa, fiksu emäntä siellä. Suosittelemme myös Makkara-kirjoja :)
  Hienoa, että toipuminen etenee. Kyllä se siitä iloksi muuttuu ja jossain vaiheessa pääsee taas kunnon lenkeillekin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, ollaan kyl luettu sun plokiis melko tarkkaan, ja äippä sitte yhtäkkii ja yllättäin päätti ruvet mullekki lukeen kirjaa. En voi sanoo olleeni niin kauheen kiinnostunu, mut ehkä toi keittokirja olis voinu ol ainaki sil hetkel parempi ;) Olis varmaa kivampi jos joku lapsukainen lukis noit kirjoi, kuullostais varmaan mielenkiintosemmalta.
   Kyl täs ny jo paremmas kunnos ollaan (äippä tosin ei kyl oikein uskalla noist paranemisist kauheesi hiiskuu, ku se pelkää koko ajan, et' jotain kamalaa tapahuu). Mut lenkil olis kyl kiva jo päästä, tai edes Inhotulle käppäilemään taas. -Elli-

   Poista
 6. Voi Elli, hienoo, jos sää voit jo paremmin. Kuukauden se kestää vähintään, ennenkuin selkä on mäyriäisellä kunnossa, jos se spragaa. Eikä kaikilla valitettavasti auta mikään. Ei lepo, eikä leikkaus, valitettavasti. Mutta kivaa, että sinä olet paranemaan päin. Terkut Ossilasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattotaan ny kui täs käy, aika kauan oon kummiski ollu kipee. Kauheesti ei uskallea paranemisista huudella, ku äippä on vähä taikauskone; se pelkää yhä vieläki takapakkei. Lenkeille ei vielä uskalleta lähtee, pienii käppäilyjä vaan tuossa tontin ohi kulkevalla tiellä. Terkkui sinnekki. -Elli-

   Poista
 7. Hyvää juhannusta Ellille ja kotijoukoille!
  Vieläkö selkä on kipeä? Toivottavsti voit jo paremmin - voimaannuttavia rapsutuksia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, vastaus on vähän viivähtänyt kunnei olla konetta paljon avattu lähiaikoina. Kivuliaalta ei Elli vaikuta, ellei selkää rasita liikaa. Kiitos rapsuista, samanmoisia sinne Tiitulle kans.

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.