perjantai 13. toukokuuta 2016

98. Näin...

...mä jumppaan:

Takatassun nosto, isoveli kannattelee masun alta, vaikka ihan noin paljon ei olis tarve.
Äippä pyysi sitä vähän kuvausassisgentiks, eikä hoksannut ennenkuin kuvasta.
Papana toimii houkuttimena.

Tässä vuorostaan etunen ylhäällä. Molemmissa kuvissa taitaa näkyä erehdyttävästi toisen puolen tassu. Papana toimii houkutimena tässäkin kuvassa.  

Mun pitää käydä kaikki tassut  kolme kertaa päivässä näin läpi. Joka kerta tehdään viisi viiden sekunnin toistoa joka tassulla. Äippä tosiaan ei kannattele masun alta, vaan pitää kättä siellä ihan vaan varmistukseks. Selkä pitäis olla mahd. suorassa.

Sitten onkin jo levon vuoro:

Rankkaa puuhaa toi jumppaaminen
T: Elli Elviira Eloveena

18 kommenttia:

 1. Onkaet se rankkoo ku on kippee. Jumppa on kyllä tärkeetä. Ja hienosti sulla kotj´jookot hoetaa nuohhii hommat. Toevottavasti oot jo parempana <3 Laetan sulle paljo parantumispusuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rankkaa on ollu, eikä uskalleta paranemisesta sanoo juuta eikä jaata. Kuvat puhukoot puolestaan. Äippä kannustaa mua nois jumpis. Kiitti pusuist, sulle kans! -Elli-

   Poista
 2. Párek ja Palvelijatar13. toukokuuta 2016 klo 21.17

  Elli kulta, toivottavasti paraneminen etenee vauhdikkaasti ja olet kivuton. Meiltä lähtee sulle hyvää energiaa ja peukkuja pidellään, että tulet täysin kuntoon pian. Kaikkea hyvää sulle ja joukoillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, paranemisest ei tälläi julkisesi uskalleta viel puhuu mitää, saas nährä ny kui käy. Mut tattis kaikest hyväntoivotuksest ja peukutuksest.
   -Elli & porukat-

   Poista
 3. Ellille sylillinen paranemishaheja ja rapsutuksia ja pusuja <3

  VastaaPoista
 4. Hienoa Elli, olet vahva tyttö ja nostat pelkän papanan voimalla tassut maasta, vaikka mikä olis. Hurjasti voimia jumppaamiseen ja äipälle kannustamiseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhden papanan takia tekis mitä vaan ;) Äippä laitto mut valitettavasti laihikselle, ja se on aika tiukkana iskällekin, jolta heruis paremmin herkkuja. Nyt täytyy kytätä äipän silmän katvealueita, jos mielii herkkuja iskältä saada ;) Kiitos kannustuksesta! -Elli-

   Poista
 5. Toivotaan, että paraneminen edistyy. Paranemishalit täältä Ossilasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just äsken tehtiin taas päiväjumpat. Kiitti haleista, Ossillekin haleja!
   -Elli-

   Poista
 6. Joo, onpa tosiaan täsmällistä ja ohjattua tua jumppaus, mut muista lepo, niiku ny viimesessä kuvassa ootkin mallikaasti pötköllään. Tervehtymistä!

  VastaaPoista
 7. Moikka Elli ja Ellin äippä! <3 Me myös lähetetään täältä iso annos parantavia taikasuukkoja ja helliä paijauksia suloiselle Ellille sekä empatiahaleja äipälle, joka on varmasti huolesta sydän mykkyrällä. <3 Olette molemmat kovasti meidän ajatuksissa. <3 Hyvältä näyttää ja kuulostaa teitin jumppaohjelma! :))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi vaan! Kiitos paljon meidän molempien puolesta. Huoli on ollut kova, ja on edelleenkin. Jos on huonompi päivä, niin heti miettii johtuuko se selästä, jaloista, mahasta vaiko vaan surkeasta säätilasta, jolloin mikään ei huvita. Fyssarilta saattiin hyvät jumppaohjeet, pienin askelin eteenpäin! Kiitos tuesta <3

   Poista
 8. Hyviä jumppahetkiä! Ja leppoisia lepoja. Auringossa on mukava kölliä (kunhan ei liikaa porota...) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Tirsat auringossa on parhautta, jos tulee kuuma niin siirrytään hetkeksi varjoon. -Elli-

   Poista
 9. Mitä teille sinne kuuluu, voiko Elli jo paremmin?
  Aurinkoa ja lämpöä sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä, ihan hyvää tänne kuuluu. Emäntä täällä vaan on taas laiskistunut kirjoitushommiin. Parempaan päin on menty Ellin kanssa, ainakin toistaiseksi. Liikaa ei passaa kehua, ettei tule takapakkeja.
   Aurinkoa ja lämpöä sinne teillekin.

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.