maanantai 8. helmikuuta 2016

94. Victorious!

Arvakkaas kuulkaas, mitä tapahtu? No mää voiti *Myrsky ja Tuisku* plokin arvonnas herkkunraalei! Hitsinpimpula ko oli pojat pistäny mul makosat herkut tuleen. Meinas valla kiäliki men pempu peräl ;)  Postin setä (tai täti - emmää nähny kumpi se oli) sen oli pistäny tonne meen karuvarre postilootaan.

Pojilla oli *kuvavisa*, missä kysyttiin mikä tai kuka esiintyy kuvassa ja miksi?
Mun vastaus meni näin: "Teidät tuntien mää melkein kallistusin tohon Aatu Hauvan mainitsemaan Kadonneeseen Palloon. Mut väitän sittenkin, että nyt ootte pojat löytäny oikeen aarteen. Joo-o sen on Kapteeni Tuiskaus piilottanut vuonna 564 jKr paetessaan hirmuista merirosvopäällikkö Myrskäystä ja hänen joukkojaan. Itse asiassa kpt Tuiskaus oli edellisenä päivänä piffannut aarrearkun Myrskäykseltä ja pinkonut karkuun sen minkä vikkelillä kintuillaan ehti. Olette nyt löytäneet kapteeni Tuiskauksen piilottaman aarteen ja ansaitsette miljoona muiskausta kuonoillenne, kumpainenkin. Smack, smack, smack..."
Paljon oli kyllä muitakin hyviä vastauksia.

Oli kyl magee ylläripylläri, et' mää voitin, ja pojat viäl ite pääsi arpomaan, ettei käytetty mitään satunnaisia eikä muunkaanlaisia keneraattoreita. Tattis vaan pojat oikeen kovasti, kyllä maittaa. Tästä saatte miljoona muiskausta lisää, Smack, smack, smack...

Ai että kirje? Mulle?
Ei kai se vaan ole lasku?

Mitäh? Äippä, äippä, täsä sanotaan että mää olen voittanu Myrskäyksen ja Tuiskauksen plokiarvonnas. Ihan mahottoman hianoo!

Anna jo!

Nams...

...mums...
   
Äipän käsi on mukana kuvas, ko muute mää olsin hotkinu ne kaikki stidit heti.
 
Sori, mää oon ehkä pikkase tämmöne ahnas.
Olsin voinu syärä äipän kärenki, oli sen sen verran maukkaan hajune sen stidin jälkeen.
Täs oli vaan yks huano puali; mää en saanu syär kaikkii kerral, pari vaan ja loput piti pistää jemmaan. Saan niitä kuulemma helpottamaan uloslähtöä. Höh, miten niin...jaahas äippä, lähretääs lenkil ;)

T: Elli Elviira Eloveena Karamelli

16 kommenttia:

 1. Onnee voetosta! Oekeeseen on voetto osunna. Hyvä olj vastaakses :) Ne nuo äepät ommii aena kaekki herkut jonnehhii.Ja sittä siästelijjäästi niitä jakkaavat. Vaekka onnii meelle tulleita.Minnäe saen hammastikkuja ni puolikkaan vuan ruahti antoo!
  Nyt pittää sinun vuan lenkkikertoja lisätä jos ne muka jottae lähtövaahtitikkuja on :)Että herkullisija lenkkijä vuan sulle Ellinen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis, Iivari! Heheh, voitto tuli arvonnan kautta, vaikka kai mää aika veikeen vastauksenkin keksein. Tosin siäl oli kyllä paljon muitakin hyviä veikkauksia. Nii-in, mikähän siinä on, että noi äipän omii aina kaikki toisten herkut. Ja sitte (ainakin meillä) ne ihmettelee vyötärönympärystäänsä ;) Mä pahoin pelkään, että äippä saksii noi pieniksi palasiksi ja niitä saan sitte pari-kolme, ku lähetään ulkoilemaan. Kyllä ne kummasti herättää sikeemmästäki unesta ;) Tattis vaa, mää kyl tarttisin semmosen murusen, jollaiseksi se ne aikoo leikata, vähintään joka toisella askeleella.

   Poista
 2. Onnea hurjasti :) Ja tehän ootte sun äipän kanssa niin mainioita tarinankertojia, että siitä kannattaa parit namistidit pistelläkin palkinnoksi =D
  Ellin nassu on noissa kuvissa niin syötävä itsekin, että muutama *smack* siihenkin onnitteluksi. Reiluja poikia noi Myrsky ja Tuisku, kun järjestivät arpajaiset meidän muiden jännitykseksi ja iloksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista tattis vaan! Hihhih, vai tarinankertojia, no tää ny on vaa tämmöstä - piäntä ;)
   Juu, smacksit otetaan ilolla vastaan, ja annetaan toiset tilalle ;D
   Pojat oli kyl tosi reilui. Hyvii vastauksii oli yhtä paljon kuin vastauksia yhteensä, ehkä ensi kerralla arpajaisissa onnistaa sua!

   Poista
 3. Onnea voitosta. ne on ne äiteet, ko piilottelevat herkkui. On se kurjaa, mutta onpahan vähän herkkundaaleja sit aina varastossa. Terkut Ossilasta! Ps. Mahtavan hieno vastaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista vaan tattista! Joo äipät on äippiä, piilottelee ja sit syä varpilla salaa mun herkut. Ainakin ne kummasti hupenee, ennenko pussinpohja pilkistää. Enkä varpilla saanu montaa ;DDD
   Terkkuja myös Ossilan suuntaan!

   Poista
 4. Onnea voitosta! Hyvä, ettei kirjekuoressa ollu laskua, vaan näköjään jotain paljon paljon parempaa. Hyvin näyttää maistuvan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis, kamut! Juu, mä haistoin, ettei oo laskua. Jos olis ollu olsin repiny sen piäniks palasiks. Mut noi herkut oli kyl nii-iin herkkua!

   Poista
 5. Oijoi kylläpäs sulla kävi hyvä tuuri. Onneksi olkoon! Kuvista näkyy loistavasti, että maukas on palkinto. Ja kyllä vain meni oikeaan osoitteeseen. Oikei maukasta alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyl hyvä tuuri, tattista vaan onnitteluista. Palkinto oli tosi maukas, olsin syäny kaikki heti, mut äippä pisti loput jemmaan. "Usseempi o päivä ko makkara" se vaa selitti. Kiitos, oikein maukkaasti alkoi tämä viikko.

   Poista
 6. Hih hih, vähänkö täällä repeiltiin sun ilmeilles, olivat meinaan niin makeenmuikeita ja söpösii. Sun tarinas oli kyl TAAS huikee, joten joskus kun aikas käy pitkäs, voisitko sepitellä juttua kapteeni Tuiskauksesta ja merirosvopäällikkö Myrskäyksestä? Pliis ja miljoonatsiljoona muiskua! Julkastas se tarina mialuusti myös meijän plokissa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsihhih, vai repeilitte oikein? Makosat oli herkkunraalitki - ilmeet sen mukasii ;) Kyllä kuulkaa oli muutki tarinat huikeita, yks parhaimpii oli mäyräkoirasipuli...;DDD

   Kuule, ei paljasteta kelleen, mutta hiukan ollaan äipän kanssa miätitty tota tarinan mahrollisuutta, mutta saas nährä ny. Ei sitä tiä onko sille tullu yhtään harmaata aivosoluu sen yksinäisen nuppineulanpään kokosen lisäks. Että niitä aivosoluja täs ny peräänkuulutettais, ennenko mikään luanistaa. Jos joskus jotain teihin liittyvää merirosvotarinaa syntyy ni mää lupaan, että saatte julkasta sen teijänki plokis. Tsiljoonamiljoonaa muiskausta takasi teil molemmil! ♥ ♥ ♥

   Poista
 7. Onnee voitosta! Oli kyllä makoisat herkundaalit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista! Oltiin molemmat voitokkaita, kyllä meen kelpaa!

   Poista
 8. Elli Eloveenalle oikein mukavaa ystävänpäivää :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.