maanantai 2. kesäkuuta 2014

69. Mökötyttää

Taannoin Elli oli ollut ulkona lähes koko päivän, mutta kun isäntä alkoi leikata ruohoa, tyty joutui sisälle. Protestiksi se rullasi kynnyksenalusmaton ryttyyn ja urvahti siihen päälle.

Siis jos en mä saa olla iskän apurina ulkona,
niin mä en kyllä ala yhtään mitään!

Olis se ruohonleikkuu multakin sujunu.

Vaikka olis se voinu vähän hitaampaa olla,
kun mun moottori (lue: kita) ei oo yhtä nopee kuin iskän koneessa.

Hitsinpimpula, haistakaa....ny jotain, te kurjat ilonpilaajat!

20 kommenttia:

 1. Jos mäykky-neiti on noin uupunut, ei voi olettaa, että ruohonleikkuu kuuluis enää sun vastuulle :) Ihan hyvä että iskä hoiti sen ;)

  Olet sä söpö <3 Miten sun nekku voikin olla noin unessa ja noin söötti, vaikka kamera heiluu ihan lähellä! Arttu olis jo suuria silmiä ja jalkoja täynnä, vaikka umpiunesta heräisi siihen, että joku heiluu lähellä :) Ja eteiseen se ei edes nukahtais noin rentona. Hyvänen aika, joku voi aivan varmasti mennä ulos sillä aikaa, jos koira nukkuu eteisessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäykky-neiti taisi uupua kokopäivän kestävästä ulkoilusta. Mutta kyllä sitä ensin harmitti, kun iskä meni nurmenleikkuuseen, se on vähänniinkuin mäyriäisen virka vahtia, että nurmi leikataan kunnolla ja oikeaoppisesti! "Pienimuotoisen" vitinän jälkeen neitsi sitten tosiaan urvahti.

   Oih, kiitos söpö'stelystä :) <3 Äippä nyt aina häärii ton kameransa kanssa, kyllähän mä välillä vähän kuikuilin sen tekemisii, mut arvaa ny valkkasko se just niitä kuvii, mis mun simmut olis ollu edes hiukkasen ravollaan - ehei! Että umpiunes sitä tos sitten ollaan, kun en enää jaksanu mulkoilla sitä. Ja yleensäkkin, jos mua oikeen nukuttaa, niin heitän ketarat ojolleen vaikka niiltä sijoiltani. Ja muu maailma saa ihan rauhassa vaikka hyppiä ylitseni, tai maa täristä ja jyristä allaani. En reagoi. Kun nukun, nukun täysillä, enkä mitään koiranunta ;D -Elli

   Poista
 2. Jos noin nukuttaa Elli, niin silloin on paras nukkua sisällä. Ei ulkona saa nukuttua yhtä hyviä päikkäreitä. Ossi muiskauttaa unisuukon sun kauniiseen kuononpäähän. Terveisii Ossilasta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olsin ollut ulkona, en olis ehtinyt nukkua, kun olis pitänyt avittaa iskää nurtsin leikkuussa. Mut tossa mä oon eri mieltä, ulkona saa kyllä aivan mahtavat unoset, varsinkin hellesäällä. Kiitos, Ossi, muiskautuksesta. Ja samanlaisia tietty sulle sinne takasin, ja emännälles terkkuja!

   Poista
 3. Kyllä oot Elli nätti nukkuissaski <3 Anna vuan miesten hoetoo nuo rankat hommat. Käät sittä jälen tarkistamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista vaan kehuista, *punastelee*. Taidat olla oikees, ehkä noi rankaemmat hommat kuuluu miäsväelle (vaikka kyllä se multakin olis ruahonleikkuu onnistunu). Mutta toi tarkastus on kyllä niin tärkee homma, ettei sitä pidä sysätä toisten harteille ;)

   Poista
 4. Aaah, sinä ihana kaunotar Ellukka! Minä olisin mielelläni tullut sulle uniseuraksi.
  On ne välillä niin epäreiluja nuo palveluskuntaan kuuluvat, sotkeutuvat meidän suunnitelmiin ihan pyytämättä. Vaikka kyllähän päikkäritkin tekee hyvää itse kullekin.
  Lennokasta ja aurinkoista viikkoa teille kaikille ja Elli, sulle tietenkin megamuiskut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Párek, olis kyllä ollu mukavaa tirsottaa yhdessä. Tuuppa vaan tänne ens kerralla kun alkaa tirsotuttaa - taidan tulla viereesi köyri....kömpimään ;D

   Joo siis mitään ei saa itekseen rauhassa tehdä, aina tullaan häiriköimään ja ajamaan pois, ihan mahdotonta. Tais tulla taas asiaa Timkutbun resupentille, sanon ma! Vähän piti kyllä protestoida ennenku pysty oikaseen pitkälleen.
   Kiitos, sitä samaa sulle ja Palvelijattarellesi, muiskuineen päivineen.

   Poista
 5. No hei, vähemmästäkin vääryydestä alkaa mökötyttää!! Meilläkään ei koirat saa osallistua nurtsin leikkaamiseen ja varsinkin Rillan mielestä se on ihan epää! Hän kostaa sen sitten möyrimällä suurieleisesti siinä ruohosilpussa, mikä muuttaa valkoisen koiran hetkessä neonvihreäksi avaruusmonsteriksi.. :D:D Pään päällä voi nähdä puhekuplan, jossa lukee osimoilleen: "hähäh, siitäs saitte!" :D

  Terkkuja sinne kovasti ja suloiselle mököttäjälle paaaljon suukkoja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se niin väärin, niin väärin! Hih, Rilla sua, sulla on oikeet kostokonstit, *aplodeja*! Oot varmaan aika veikeen näkönen avaruusmonsteri. Toivottavasti äippä ottaa joskus dokumenttia täysvihreestä koirulista, "itseisvärjäytynyt" ;D

   Kiitti terkuista ja suukoista, ja täältä tietty lähtee samanmoisia Peppi Pepsiliinille ja Rilla Vihreälle <3

   Poista
 6. Kyllä on ollut nyt vähän tyly meininki, kun mäyräkoiran asiantuntevuutta ei ole muka tarvittu ruohonleikkuussa! Siis eivätkö ihmiset siellä tiedä, että sellaista tointa ei ole keksittykään, missä mäyrä ei voisi olla joko avustavassa roolissa (harvemmin) tai työnjohdollisissa tehtävissä (useimmiten)?

  Ellille pussauksia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ni siis vähänks oli reilukerhomeininkii - noot! Siis voisko ton paremmin sanookkaan. Ei tosiaankaan oo semmosta tointa, ei varpilla. Siitä pistän vaikka karvaiset perskarvani pantiksi. Vaativat työnjohdolliset hommelit on mun alaa, nih!!!

   Kiitti pussailuista, samanmoisia Alfielle ja Aslanille!

   Poista
 7. Hyvään paikkaan oot urvahtanu. Just tolleen osotetaan mieltä. Hyvä tyttö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toi oli erinomainen paikka. Ei siinä voinut ohi kulkea ilman että olisivat kompastuneet minuun (ei onneks kompastunu). Kiitti kannustuksesta!

   Poista
 8. Mä niin komppaan sua - mäkään en saa osallistua ruohonleikkuuseen. Mut se kuulemma johtuu siitä , et mä haluun tappaa sen mekastavan laitteen - otan hampailla kii pyörästä ja yritän vimmatusti sitä kaataa. Kyl mä vielä joku päivä siinä onnistun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi, Nelli, kävikö sulla sama tuuri?! Että jouduit pois ruohonleikkurin tieltä. En mä yritä sitä konetta tappaa, mut varmistan vaan iskän työn jälkeä, ja porukat pelkää mun jäävän sinne koneen alle. Siks mä kuulemma jouduin sisälle. Mut kyllä mä uskon, et joku päivä sä onnistut siinä tappohommelissa. Tsemppiä puuhaan, kamu!
   -Elli-

   Poista
 9. Vieläkö mökötät?
  Hyvää juhannusta kuitenkin sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina mökötän, jos en pääse työnjohdollisia tehtäviäni suorittamaan kuten kunnon mäyräkoiran kuuluukin ;)

   Kiitos juhannusterkuista, jussi meni kivasti, vaikkakin "kylmästi" :) Toivottavasti teilläkin oli kiva juhannus.

   Oma juhannusviestimme jäi taas kerran ajallaan laittamati, kun siht...äippä ei ehtinyt: se otti jopa pari lomapäivää, että saisi pirtin siivottua, eikä siltikään muka ehtinyt konetta avata. Ja nää mun siputassuni ei edelleenkään taivu naputteluun.
   -Elli-

   Poista
 10. Hyvää Juhannusta Elli ja äippä <3
  Terv. Mai ja Arttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mai ja Arttu!
   Juhannus meni mukavan rauhallisesti, vaikkakin todella kylmästi. Oikein piti emännän kaivaa talvipomppa päälle grillaamaan lähtiessä illalla. Ei tainnut enää olla lämpöä muutamaa astetta enempää, henkikin huurusi ;)

   Nähtävästi teilläkin on ollut mukava juhannus Kallen seurassa, sen verran kävin jo kurkkimassa :)

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.