keskiviikko 21. toukokuuta 2014

68. Täällä ollaan

Niin monta kertaa olen yrittänyt blogia päivittää, vaan yhtä monta kertaa se on jäänyt tekemättä. Äitienpäivän aikaan saimme kuulla tai paremminkin lukea suru-uutisen: ihana blogikamumme Olli on siirtynyt vehreämmille niityille. Olin sanaton ja vesihanat aukesivat silmistäni. Miten voikaan noin kouraista syvältä, vaikken ikinä ollut Ollia nähnytkään. Rivien välistä olin kuitenkin ymmärtänyt näin tapahtuvan..., mutta että näin pian. Sieluni silmissä vilahtelee kuvia Ollista milloin saaressa punainen huomioliivi päällään, milloin työntouhussa auttamassa isäntää rakennuspuuhissa, emäntänsä kainalossa/sängyllä nukkumassa jne. Ollin isäntäperheen suru ja ikävä on varmasti kova, yrittäkää jaksaa. Tässä vielä kortti jonka keväällä sain Aikulta ja Ollilta erään paketin kera (Siitäkin mun on pitänyt postata, mutta niin vaan on jäänyt. Myöhemmin sitten. Täällä tai toisessa blogissa.):


Hyvää matkaa, Olli, sinne jonnekin. 

-------------------------------------------------


Sitten vielä komppaamme poissaolostamme Alphonsea ja Aslania:

Ei ole mäyriäisen vika jos postatustauko venyy liian pitkäksi ;)

Ellikin vetää pikku joogat tirsamaahan ja toivomme että unohdatte meidänkin taukoilleen omin lupinemme.

20 kommenttia:

 1. No viimennii! On tässä ootasteltukkii. Ompa mukava ku tulija "takasi" :) Nyt vuan lissee kuulumisija ootellaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *Punastelua* Vähä lipsahti toi aika johonki, emäntä ei muka kerkee ja mäyriäisen tassut ei taivu... mutta kahtotaa miten tuota saapi komennettua sihteeri-hommiin, sillä kun on nykyään muka-muitakin hommia.

   Poista
 2. Kiva, ku oot siellä, kamu! Mahtavaa toukokuuta sulle ja porukoille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällähä mä oon ollu koko ajan, mamma vaan on laiskimus ;) Kiitosta, samallailla sinne; aivan mahtavaa toukokuuta sulle ja Murmelille ja emännälle/muulle porukalle

   Poista
 3. On odotettu Ellinkin kuulumisia niin, että ihan tassuja vipattaa! Älkää hyvät kamut kadotko noin pitkäksi aikaa, tulee liian iso ikävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks poissaolo. Niitä (kuulumisia) on pitänyt ja pitänyt tulla. Arvaa monestiko oon sitä varten koneelle istunut, vaan mitään ei oo syntynyt. Jotenkin ollut niin tyhjä olo, ettei yhtä sepustusta oo saanut aikaiseksi. Oon kuitenkin teidän blogikamujen sivuja aina välillä seuraillut. En ehkä säännollisesti, mutta säännöllisen epäsäännöllisesti ) Välillä anonyymisti, välillä blogin kautta. Ikävä on ollu täälläkin kova, vielä kun järki pelais niin, että sais jotain aikaiseksikin.

   Poista
 4. Hauskaa lukea info ja nähdä kuvat! Eihän sitä aina ehdi eikä jaksa näpytellä, mutta hirveän pitkiä aikoja ei saa loistaa poissaololla, tai me aletaan huolestua.
  Pusu sulle kirsuun, Ellukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Juu ei, mutta totta; ei näin pitkiä taukoja saisi pitää. Mutta ei silti kantsi huolestuu, se on vaan toi sihteeri, joka ei saa mitään aikaseks. Tattis muiskusta, samanlaisia sinne sulle takasin!

   Poista
 5. Mää luuli et sä oot lopettanu kirjottamise
  T: Venla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Venla, äippä ei oo lopettanu kirjottamist, se vaa piti vähä taukoo. Mä kävin äsken pissillä sun lirin päälle ;)
   PS.Vielä kerran: Kiitti kyydistä!

   Poista
 6. Äkkiä tullaan sulle huikkaamaan ja suikkaamaan, ettei noi muut komistukset ihan kokonaan sua omi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsihhih! Pojat kuulkaa, mua ei omi kukaan, mut mä omin kaikki ;) Silviisiin, joo!

   Poista
 7. Aika menee haipakkaasti, minkäs sille mahtaa. Ketto nyt Ellin kuulumisa - edes satunnaisesti. Terveisii M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei maha mittään. Yritän nyt hiukan useemmin pistää päivityksiä, mut ne kuvat on vieläkin käsittelemäti...gulp!

   Poista
 8. Mukava että ootte palanneet samaan aikaan kuin mekin tauolta! <3 :) Teidän Äipällä on vissiin ollut vähän sama meininki kuin meidän naisihmisellä kun blogi ei vaan ole auennut, vaikka raporttia olisikin ollut. Ihme tyyppejä ;)

  Pusut Ellille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, te otitte pikkasen varaslähdön, mut niin taisitte ottaa sieltä toisesta päästäkin. Joo mamuska on ollu vähän toistaitonen. Ekaks se katoo lähes koko päiväks ja sitku se tulee kotiin, niin nököttää vaan siinä korupöytänsä ääressä. Ku vois pidtää edes jotain raporttii tänne bloksuunkin.

   Kiitti muiskuista, samanlaisia A & A:lle!

   Poista
 9. Hei TE!! <3 Ihanaa, että ootte taas linjoilla! :)))

  Me niin ymmärretään, että aina ei jaksa/ehi/kykene bloggaamaan. Meidänkin tahti on hiipunut sellaiseen noin postaus per viikko systeemiin. Mutta siis, tosi kivaa kyllä kuulla teistä!

  Joo, Olli on poissa ja se on NIIIIN surullista, :´( Tää (mäyräkoira)blogimaailma ei vaan on sama ilman Ollia. :/ Ollin kotiväen suru on varmaan ihan gaamee.. :´( Ja hei, toi AIkun lähettämä kortti on AIVAN ihana!! Wuf! <3

  Terkkuja sinne teille kaikille kovasti ja Elli söpöliinille paaaaljon suukkoja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa hei! Linjoilla ollaan, ja ainakin yritetään pysyä hiukan paremmin täällä. :)

   Ei kyllä tosiaankaan ollut tarkoitus pysyä näin kauan pimennossa, mutta jotenkin se vaan niin lipsahti - taas. No jokainen postaa omaa tahtiaan, ei sen nyt joka päivä tarvi olla ;) Tuli muuten mieleen yks mikä kans on vienyt vähän noita postatushommia; nimittäin mulla netti takkuaa tämän tästä. Välillä kun yrittää päästä jonnekin blogikamun sivulle, kone vaan lataa ja lataa, ja lopulta ilmoittaa ettei sivua voi ladata. Sapettaa ilman sappeakin!

   On niin sanaton olo tuosta Ollin poismenosta. Ei todellakaan oo sama blogimaailma ilman Ollia, oon niin samaa mieltä. Me molemmat olemme joutuneet saattelemaan elämämme eläimiä vehreämmille laitumille, tiedämme mitä suru on. Ja tällä hetkellä se on Oulun suunnilla todella gaamee. Kortti on ihana, se on mulla korupöydällä, aina esillä.

   Kiitti terkuista ja pusuista! <3 Samanlaisia sinne takaisin!

   Poista
 10. Hei tekin olette heränneet talviunilta :) niin mekin. Ollin poismeno oli kova juttu, täälläkin itkeä tirautettiin. Ne Ollin siilinmetsästykset on jäänyt (myös) mieleen. Mutta jatketaan bloggausta sen verran kuin jaksetaan - elämässä on kuitenkin paljon muutakin =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, herätty on, ja kiskotellaan just parhaillaan ;)
   Oli todellakin! Sitä aina ihmettelee että miksi noiden karvakavereiden pitää poistua joukostamme niin aikaisin, se kirpasee niin syvältä. Juu noi Ollin siilinmetsästykset oli kans aika huomionarvoinen juttu. Ja juu, bloggaillaan kun jaksetaan. Itse asiassa tässä oli tarkoitus jotain pienimuotoista väkertää, taidanpa sirtyä hallintapaneelin puolelle... ;)

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.