sunnuntai 16. helmikuuta 2014

66. Jälkijunassa

Terve, kamut!

Tiiättekö, ei toi otsikko tarkota sitä, että mää ettisin mitään jälkiä, vaikka kyllä mää junanjälkiäkin pitkin oon talsinu. Vaan se tarkottaapi sitä, et' meen äippä on hiukka jälkijunas. Se o joutunu pelaamaan korupöytäs ja tietsikkas kans erestakasi, ko se ei tykkää siit, et' tiatsikka olis olkkaris. Ja sit se vaihteli vuarotelle tiatsika ja koruteon välil siin kamari pöyräl. Ny se vihro ja viime siirsi sen tiatsupöytäs sitte siihe korupöytäs viäree. Saas nähr saaks se siltikää mittää aikaseks. Nii, siittä junasta mun piti...nii, se ei oo jaksanu millää muakata kaikkii kuvii ajallans, ni saatte ny sit jottai vanhoja kuvii kattel.

Täsä mää seuraan niit junanjälkii.
Täst o just juna menny, ko jäljet näkkyy viäl!
(oikeesti tästä ei kyllä enää junat kulje!)

Junasillalla.
Onks tää muka oikeesti kestäny joskus junien painon?

Äippä oli marraskuus konttuuris. Sai se siäl jottai hyäryllist aikasekski, kattokaa ny:

Jotain tuttuu täs kyl o!

Kenelt tää oikee näyttää?

Kuka-mikä tää oikee o?

Hehheh, kynänlämmitin! ;D
Elikkäs Gari Garkkari

Hitsi, selkäpuoleltaki nii tutunnäköne!

Hitsi yhdennäköisyys on ilmeinen, eikö ;DDD ?
------------------------------------------------------
Ja sit tiätty viikon luantokuva(t):


Hyvää ystävänpäivää teil, kamut. Jälkijunassa tiätenki! ;)

T: Elli Elviira Eloveena

6 kommenttia:

 1. Hurja miten HIENO kynänlämmitin! Me tykätään ihan sikana. Vois tuo Palvelijatarkin palata kontuuriin, jos siell noin hienoo jälkee syntyy... vaikk kyllä minä olen aikasti varppi siitä, ettei Se siellä sais aikaan kuin potkut takalistoonsa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos kehuista! Äippä tos valla punatuu. Pistä vaan Palvelijatar konttuuriin, mä uskon, että kyllä siitä johonkin on. Jos sormet vaan jollainlailla liikkuu, ni kyl siäl aikasta saaraan. Ei tuu potkuja - eres Palvelijattarelles, älä oo noin nekatiivine! ;) - Vai tarkotiksää onnenpotkuu...? ;D

   Poista
 2. Tuossa ekassa kuvassa Elli sua tuskin erottuu, oot niin hyvin maastoutunut. Aivan ihana pikku huovutustyö. On siinä jotain tuttua. Oisitko käynyt keimaileen vähän mamille mallina? Tosi hieno. Terveisii teillepäin, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o, oon kyllä hyvin maastoutunu, ihan luannostas ;) Siäl konttuuris oli esil tommone vähä vastaavanlaine, ja äippä oli sit saanu idiksen. Ny se on taas päässy sin konttuurii ja täl kerttaa se oli maalannu mukiin kuvan, arvaa vaan kenen! Näette sit joskus. Äippä käski kiittää kehuist <3 Terkkuja myös teille ja muiskuja Ossille!
   (hitsi, ei meinaa ässät (s) tulostuu millään, olik täs ny kaikis paikois?)

   Poista
 3. Iloset ystävänpäiväterkut teillekin! Ei se mitään haittaa, vaikka toivottaa tänään. Ystävänpäivän pitäis olla joka päivä!:)
  Hienoja kuvia, vaikka ovatkin vähän vanhoja. Ja mahtava toi kynänlämmitin! Taitava toi sun äippä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Me ollaan kans samaa mieltä, ystävänpäivä ON joka päivä!
   En tiiä onko noi ny niin kaksisii, mut toi tolvana tunkee kaikki hutiotoksetki tänne. Toi kynänlämmitin on kyl mainio kuasiltas, niin ollaan ku kaks marjaa. Et' kai se sit joskus ossaa jotai hyvääki tehr. Mut yleens sen tekeleet ei kestä kauheen likeist tarkastust. Äippä käski silti kiittää kehuist, vaikkei se mikkää taitava olekkaa ;)

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.