keskiviikko 5. helmikuuta 2014

65. Venla

Saanko esitellä erään pikku kiitiäisen joka näissä kuvissa on vielä vajaa kolmekuinen? No esittelen kuitenkin:

Venla
Korvatkin oli vielä joulun aikaan lurpsallaan.

Uuteen kotiin muuttaminen on vielä hiukan väsyttävää.

Nahkanapa - ihan niinko Ellikin pienenä :)

Ehkä lepään hieman ;)
Venla on mixed-med... siis seropi suomenlapinkoira
Elli: äippä, oliks pakko ny tunkee toi tänne mun plokiini?
Äippä: Elliseni, käyttäydyppä nyt ihmisiksi, se on sun upouusi veljestytär, eli susta tuli nyt sitten tätsä eli täti :)
Elli: eikä! BLAAH!
Äippä: ELLI! Venla tulee varmasti aina joskus piipahtamaan täällä sun plokissas ja sillä sipuli. Tsotsot eikä sitten mitään rutinoita.
Elli: *####*

Hupsista, meinas taas vallan unohtua - viikon luontokuvat:

Punatulkkuäipän kurkistus.
Mutta kukas se tuolla oikealla puolella kurkistaa?
No justiinsa oikein, ispähän se siellä! ;)
Meijän iskä on tehnyt ämpäristä lintulaudan, pohjana on joku vanha muovinen kukka-alunen. Reikiä ämpärin alareunaan, josta siemenet pääsee valumaan. Ämpärin kansi, jonka päällä vielä läpinäkyvä pleksi. Hyvin on toiminut. Ihailtavaa piisaa olkkarin ikkunan alla. Täyttää saa silti melko usein vaikka onkin iso lintulaudaksi.

12 kommenttia:

 1. Ymmärsinkö oikein, oletteko siis saaneet uuden perheenjäsenen? Onko tuo ihku pikkuinen Venla muuttanut teille? No saahan se Elli olla vähän kade, mutta kyllä kait sekin helpottaa. Terveisii M-L ja Ossikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Venla ei ole meidän, vaan vanhemman pojan, joka siis asuu jo omillaan. Venla kyllä on jo parikin yötä viettänyt täällä meillä, mutta niistä lisää sitten joskus myöhemmin. Venla oli tuossa kuvienottohetkellä suunnilleen Ellin kokoinen, no noilla koivilla aavistuksen korkeampi, mutta nyt jo kasvanut hirveästi.

   Poista
 2. Mitä mitä? Kukas ihanainen tämä Venla oikein on, kenen hauvavauva?? Vallan suloinen tapaus.
  Ja luontokuvatkin on ihania.
  Elli, me kyllä ymmärretään että närästää kun blogiisi tunkee ylimääräisiä nelijalkaisia. Mutta kannattaa varmaan se sallia. Kyllä me tiedetään kumminkin, että tää on sun ikioma blogisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Venla on vanhemman poikamme koira, ottivat sen juuri joulunalusviikolla. Poika ei siis enää asu täällä meidän kalkkisten luona, vaan omillaan. Kiitos kuvakehuista.

   Elli: No, ehkä se on siedettävämpää täällä plokissa kuin livenä ;) Melkonen vilpertti se kuulkaa on!

   Poista
 3. Kuule Elli, tosta Venlasta voi olla sulle viäl kivaa seuraa. Toivottavasti se ei kasva jättiläiseks. Muistaakohan se sun isoveljes tuada sulle enää niitä jättiläislurpsuja? Kyä varmalla muistaa. Joks te pääsitte leikkimään keskenänne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, saas ny nährä. Kivaa ja kivaa.... Kyllä siittä aika jättiläinen saattaa tulla, ko ny jo sen rimppakintut on kasvanu niinpaljo, et se o ainaski kaks kertaa korkeempi ko mää. No pukinpussista jouluna löyty viimemmäks isolurpsu, Venla oli kuulemma saanu samanmoise. Ja täs taannoin se anto mul nasunkorva. Tänäpäki saatii molemmat nasunkorvat ja mää olin kyl vikkelämpi ku se kakara.
   Pistetääs asia näin: Venla kyl leikkii keskenäs - mää sit komennan sitä.

   Poista
 4. Älä, Elliseni, oo milläskään. Kyllä tosta Venlasta sulle hyvä kaveri kasvaa. Näytät vaan sille, mistä kana... ei ku siis mäyräkoira pissii (ja tää oli kielikuva, älä siis oikeesti pissi sisälle), et se tietää oman paikkansa.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No yritän kyl, mut aina ei onnistu. Voi olla, mutta kyllä se aikamoisen Ellikoulun joutuu käymään, on se sen verran luupää ;) Toi pissijuttu (ulkona) menee oikeesti sillee, et' mä odotan et' Venla pissii ekaks ja sitte mä vedän puumerkkini siihen päälle. Sama pätee muuten muihinkin koiriin, Lyyliinkin, vaikka se on vanhempi kun mä. Siittä ne sitte tietää sen kanan...jne. Täytyy kyl kehuu, et' on se melkosen sisäsiisti jo, vaik toki niit vahinkojaki viel sattuu.

   Poista
 5. Oih, miten suloinen Venla!! <3 Ihanaa, että hän on noinkin läheisestä perheestä, niin tulee varmaan esiintymään tein plokissa jatkossakin. Vaikka, ymmärrän kyllä, että Elliä se vähän harmittaa. ;D

  Terkkuja sinne teille kaikille ja Ellille sekä Venlalle rapsuja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ookkin! Kyllä varmaan Venla joskus vielä täällä näyttäytyy. Venla on aika villi vielä, siksi Ellillä on hiukan sietovaikeuksia. Keskenään en niitä vielä uskaltaisi jättää, vaikka eräänä päivänä Venlan ollessa täällä meillä, nukkuivat jossain vaiheessa hetken jopa vierekkäin! Voi miten lutusta! <3

   Kiitos terkuista, samanlaisia sinne teille kaikille myös. Rapsuja tytöille ja Lurpalle!

   Poista
 6. mitä rotuja koirassa on? meillä just samanlainen uros joka on ylitorniosta ja syntynyt 21.10.2013
  rotuja löytyy suomenlapinkoiraa,kultaistanoutajaa ja novascotiannoutajaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Venlassa on Suomenlapinkoiraa ja Lapinporokoiraa. Muistaakseni se on syntynyt syyskuun puolella, enkä muista mistä he koiransa olivat hommanneet. Typykkä on kuitenkin hurjasti kasvanut noista kuvan ajoista, melkoinen ADHD-tapaus, mutta tottelee kuitenkin hyvin isäntäväkeään. Onkin monta kertaa pitänyt päivittää vähän Venlankin kuulumisia, mutta tää laiskuus, tää laiskuus...

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.