maanantai 18. marraskuuta 2013

60. Loppukesän kuvia

Viime postatuksen vastakohdaksi: lenkkeilyä. Yritin kesällä kuvata tuota Ellin kyykkäys-tassunnostoa ;) Ja ruovintaa 'mailin' jättämisen jälkeen ;DViikon luontokuvaksi valikoitui mansikka-amppelin alapuolelle viritetty hämähäkin seitti:14 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia kaikki. Ellin kyykkäykset ovat tosi persoonallisia : ) ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä metkan näköinen kyykätessään. Koipi nousee sojottamaan eteenpäin ja samalla selkä menee hiukan mutkalle. Maavarakin on kovin lyhyt ;)

   Poista
 2. Ihan samat elkeet täälläkin. Välillä tuntuu, että Mirkussa on sisällä myös pieni poikakoira!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mäyriäiset ovat hassuja ;D Mikä oikeus poikakoirilla on nostaa koipea, kyllä tytöt osaa ihan yhtä komeasti ;DD

   Poista
 3. Kiva hämisverkko:)
  Tykkääkö Ellikin raapia? Tiitu kuopii ihan mahottomasti melkein joka "meilin" jälkeen, siinä lentelee risut ja männynkävyt:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verkko oli kyllä aika magee, kun siitä piti oikein kuva saada :)
   Juu, Elli ruopii silloin tällöin. Ei aina, mutta joskus. Välillä erittäin pontevasti, välillä muutama ruopaisu riittää ;)

   Poista
 4. Paavokin kyykkii usein kolmella jalalla tehdessään isompia tarpeita. Qvasimodo-kakkaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, että isommissa tarpeissa kyykitään kolmetassuisena ;) Meillä tarvitaan kaikki neljä tassua punnerruksen ajaksi. Hih, Quasimodo-kakkaus ;D

   Poista
 5. Onpas persoonallinen kyykkäys. Nelli ruopii maata kakkimisen jälkeen niin tarmokkaasti että olen ollut useammin kuin kerran mullan peitossa :) (... kun kyyristyn siivoamaan jäljet)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se aika jännä ;) Elli ruopii pissimisen jälkeen, ennemmin kuin kakkimisen. Ja on se tosiaan aika tarmokasta touhua tuo ruopiminen. Hih, kantsii ehkä yrittää kääntää Nelliä toiseen suuntaan siivoamisen ajaksi, tai siivota sitten kun ruovinta on lakannut :)

   Poista
 6. Hienoja nämä sun luontokuvat :) Ja Elli tietty, mutta sehän on selvä asia.
  Arttu kyykkää kolmella jalalla niin, että aloittaa pissaamalla puuta päin ja laskeutuu siitä kyykkäämään. Mutta se pissimistassu jää ruopimaan puun runkoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, Mai!
   Hihhih, Artullahan se mainio tyyli on. Puuta tuopiva pissimistassu ;DDD
   (sorry. mun vastaus on vähän viipynyt, kun en oo pariin päivään ollut juurikaan koneella.)

   Poista
 7. Neiti Mäyrä siinä niin topakkana asioillaan :)

  Meillä Alphonsella on joskus sama malli kuin Artullakin, Aslanilla ei. Aslan ei koskaan ruovi maata pissan jälkeen, koska Alphonse on pomo ja vain sillä on oikeus tehdä se ;)

  Mahtava tuo hämähäkinverkkokuva! Just tuossa katselin valtavasti suurennettuja kuvia lumihiutaleista ja jälleen kerran piti hämmästellä sitä, miten luonto tekee kaunista, symmetristä taidetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toi ruopiminen varsinkin on topakkaa, ja saattaa joskus kestää yllättävänkin kauan. Välillä pidetään parin sekunnin tuumaustauko ja sitten taas jatketaan entistä pontevammin ;)

   Hih, ei oo totta! Alfonse ja Arttu ovat sitten pissis-samiksia ;) Aivan, Aslanhan on Alfonsen alamainen, ei käy ruoputtaminen laatuun, ei. Jos meillä on äitini Lyyli-koira yökylässä, niin Ellin pissitys on helppoa. Lyyli kyykkää tosinopeasti ja useimmiten käskystä. Siihen on sitten Ellin hyvä vetästä oma merkintänsä päälle ;)

   Mä oon parikin kertaa saanut hämisverkkokuvan onnistumaan hyvin. Tuo on toinen niistä. Toinen on vanhempi, jo filmikameralle aikoinaan tallennettu, hieno kuva sekin. Voisinpa joskus skannata senkin tänne, jos oikein intoudun. Luonto kyllä osaa hoitaa tehtävänsä, jopa taideteoksensa itse ja upeasti.

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.