torstai 31. lokakuuta 2013

59. Jotain

Emäntä on taas kuukaudenpäivät jossain tekemässä jotain. Ja huomasi, että päivitykset taas tuppaa jäädä vähiin. Ei jaksa aina illalla avata konetta, tai jos jaksaa, ei jaksa kirjoitella mitään. Siispä pidemmittä puheitta muutama kuva:


Ramasee, peti tee!

Kirkas valo häikii!

Taitaa olla viisaampi pistää pää peiton alle!


Ja loppuun vielä viikon luontokuva:


16 kommenttia:

 1. Moips:)
  Ramasee täälläkin.... parasta se on laittaitua peiton alle;)
  Mukavaa alkavaa marraskuuta kaikesta pimeydestä huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peiton alla on mukavan lämmintä, vai mitä, Tiitu ;)
   Mukavaa marraskuuta sinne teillekin!

   Poista
 2. Mäkin tykkään nukkua pää peiton alla! Mahtavat oltavat sulla on siellä, Elliseni!
  Miten emäntä jakselee nyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä nukun mielelläs kokonas peiton alla. Paree olis, jos joku peittelis mut ainakin illalla yöpuulle painuessa. Toi kuvan peti on mun ihka oma, mut arvaa vaan nukunko siellä kovinkaan usein. Soffalla, tyynyn päällä on parempi paikka. Siihen päälle vielä peitto, niin - aah, miten makosat oltavat!

   Emäntä on jo ihan kunnossa, raahaa mua taas pitkille lenkuroille aamuyön pimeinä tunteina. Tänäänkin lähettiin vähän neljän jälkeen, kun se katto tunnilla väärin kellonajan.
   - Elli

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! El(l)ukka muiskauttaa Párekille vastapusut! ;)

   Poista
 4. Joo, väkisten ei kannata vääntää mitään. Huilikaa, niin mekin tehää.

  Tuplamuiskaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsih, tattista luvasta. Mepäs painutaanki sitte takas pehkuihi, eikä nousta enää ennenko sitte ko yälläki paistaa aurinko! ;D

   Poista
 5. Paavonkin nukkuisi mieluiten peiton alla niin, että pää on peitossa ja pylly tyynyllä. Valitettavasti vaan kainalopaikkaa ei Paavolle suoda.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih, pylly tyynyllä ;) Elli vaan on mielellään kokonaan tyynyllä, mokomakin prinsessa ;)

   Eipä oo täälläkään kovin usein kainalopaikkaa tarjolla, tosin joskus Elli saattaa päästä aamuyöllä jalkopäähän, kun tyty ilmoittaa olevansa viluinen, eikä emäntä jaksa kesken yötä nousta peittoa laittamaan. Mutta tää on siis tositosi harvinaista.

   Poista
 6. Voi Elli-söpöliini sinnuu. Ihan siis omassa punkassa suostut nukkumaan:)? Ossi nukkuu siin meitin sinisellä soffalla ja ilman mitään peittoi. On se joskus aamull vetässyt shaalin pään päälle, jos miäs on erehtyny laittaan valot päälle sinne yläaulaan. Mut peitot ovat vähän liikaa meiän herralle. Voi kamalaa tuota siun emäntää, miten se nuin aikasin aamuyöstä sinnuu herättelee? Aamuviideltäkin on jo aikamoinen saavutus, Terveisii teitin porukoille ja Ossi lähettelee kuuluisii virtuaalipusuja sinulle Elli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu-u, ihan omassa punkassa nukun tossa kuvassa. Ja joskus harvakseltaan muutenkin, yleensä kyl nukun soffal. Mitä eikö Ossilla peittoo oo nukkuessa? Millon se sit sitä käyttää? - Mää tiiän et' sil on, mää oon nähny teiän plokikuvis ;) Yleensä mut joku peittelee illalla ja sitten yön aikana möyrin sieltä alta pois. Joskus oon kyllä joutunu komentaan äippää laittaan mulle peitto takasin päälle, tai vaihtoehtoisesti päästämään mut viereensä loppuyöksi.

   No juu, kato ku se katto kellon ihan väärin. Nyt ku se lähtee aamuisin sinne jonneki, ni se herättelee mua yleensä joskus viiden - pual kuuden mais lenkille. Mut ny sit yks aamu se heräs vähä turhan aikasi ja katto kelloo väärin ja sit oltiinki jo lenkil tuntii liika aikasin. Liikennettäki oli siihen aikaa aamul aika paljo täkälaisittäin, ettei olis siittäkää arvannu olevas liika aikasi liikkeel. Tiiäkkö, jossen muute herää, ni äippä kantaa mut eteiseen - on vähä niinko pakkoherätys, vaikkei ollenkaa tahtois. Vähänks o epistä! Kiitti terkuist, samoin sinne ja Ossille kans muiskuja takasi! :)

   Poista
  2. Elli-söpöliini. Olet ihan oikeessa, on Ossilla peitto, mutta se makoilee sen päällä lattialla:) Soffalla se goisii ilman peittoa:)

   Poista
  3. Nonni, määhä arvasin sen ;) Ossi taitaa kyl ol aika kuumaverine, konnei peittoo päälläs tarvi. Allaha se o enempi pehmikkeenä ku lämmittimenä.

   Poista
 7. Katse kiinnittyi aika nopeasti noihin ehjinä oleviin leluihin - ei vaan meillä säilyis ;) Elli onkin melkoisen näpsäkkä tyttö, kun on huomannut, että jos ne pehmot pistää palasiksi, niin sitten niitä ei enää ole. Meillä ei ole ihan taidettu tätä vielä oivaltaa ;)

  Kiva kuulla, että emäntäihminenkin voi jo paremmin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellillä säilyy kohtuullisen ehjänä lelut, enimmäkseen menee rikki leikin tiimellyksessä. Mutta olen kyllä huomannut Ellin toisinaan nyppivän pehmolelujaan. Yritän kyllä komentaa olemaan nyppimättä, ja joskus vasta kolmas kerta tehoaa ;) Ei se niitä silti yleensä niin rikki saa, että roskiin pitäisi heittää. Joskus voi joku lelu joutua jäähylle odottamaan "paranemista". On se kyllä jännä juttu, että toiset koirat pistää palasiksi kaikki lelut (ja vähän muutakin), ja toisilla lelut säilyy suhtkoht ehjinä vuodesta toiseen.

   Juu, ei tässä enää muista missään leikkauksessa olleensakaan ;)
   Nimim. seuraavaa leikkausta odotellessa.

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.