sunnuntai 9. syyskuuta 2012

15. Tyynyprinsessa

Ellin juoksujen aikaan, jotka siis olivat ja menivät jo, kasasin tyynyjä ja muuta rojua paremmalle tuolille ja soffalle, ettei Elli kiipeäisi niihin. Aluksi se vitisi yöllä, että "tarttis päästä", mutta tyytyi sitten osaansa ja nukkui jatkossa divaanisoffalla. Eräänä aamuna kuitenkin herättyäni havaitsin erään nukkumasta kielletyllä paikalla. Tyynyt olivat ilmeisesti valahtaneet hieman paikoiltaan ja neiti oli päässyt hyppäämään tuolille, parin tyynyn päälle. En testannut herneellä, oliko neiti aito prinsessa ;) Ihme, ettei tyynyihin ollut tullut veripilkkuja. Vähän pelkäsin tuon valkoisen ristipistotyynyn puolesta, joka kuvassa on kääntynyt Ellin peffan päälle nurinpäin. En muuten meinannut saada tytyä tuolloin millään hereille ja aamulenkille. Niin oli makoisa nukkumapaikka.

Onks pakko taas kuvata?

Äippä, viittikkö sammuttaa valot? Salamavalot kans!

Siis mä en nyt millään jaksais...

12 kommenttia:

 1. Ai teilläkin harrastetaan tota tyyny-esterata-sohvalle-ei-mennä-juttua. Siis ärsyttävää.

  Mut kaikesta näkee, että sulla oli tosi makosat unet meneillään, Ellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ainakin juoksuaikaan. Mut onneks mä pääsen kuitenkin aina divaanisoffalle. Ja pääsinpäs mä salaa tuohon soffajaggarallekin ;) Kyllä tuossa tuolissa saa vaan niin makoisat unet, ettei sitä noin vaan viitsisi herätä.

   Poista
  2. Olipas hyvä, etteivät paikat sotkeentuneet. On sen verran kaunis tuolikin. Meillä otetaan kaikki tyynyt poies, kun Ossin meno sohvalle halutaan estää. Ehän mäyräkoira nuku kovalla soffalla....M-L ja Ossi

   Poista
  3. Juu, ei onneksi. Tuoli tai koko kalusto on kaunis, perintökaluja. Toi on sen verran pehmeä, ettei välttämättä tyynyjä kaipaa. Normaalisti siinä on kuitenkin tyyny Elliä varten, siis ihan suttaantumista ajatellen. Tarkoitus olis vielä joskus saada siihen aikaiseksi kunnon suojat. Soffassa sentään on suojapeitto. Eikös kova soffa kelpaa, jos kerran kova aurinkoplänttikin lattialla? Meillä Elli nimittäin pötköttää heti aurinkopaikassa kun sellaisen löytää ;)

   Poista
 2. Oi, mikä paikka sulla on! Mä livahdin eilen makkariin ja hyppäsin emännän sänkyyn. Se on meillä se kaikista tarkin "EIEI"-paikka. Näytin varmaan aika pelokkaalta, kun emäntä löysi mut, mutta emäntä repesikin nauruun eikä oikeastaan torunut mua. Yritä nyt sitten ymmärtää näitä ihmisiä...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä toi sun valmiikspelokasilmees laukasi emännän nauruhermon. Ei tietty sit hennonut komentaa kun justiinsa oli naurulihakset kovilla ;) Onnistuiskohan sama homma uudelleen? ;DDD Ihmiset on joskus arvaamattomia.
   T: Elli

   Poista
 3. Voi, ihana Elli suloisuus! <3 Niin on raukee likka.

  Meillä on vähän niin kun kaikki paikat koirillekin sallituja.. Suojavilttejä saa sitten olla levittelemässä ja pesemässä. Lepsua porukkaa täällä. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli plikka kuvanottohetkellä raukeena, etten meinannut sitä aamulenkille saada millään ;) Lepsua porukkaa on täälläkin, mutta juoksujen aikaan oli pakko vähän kovistella. Ainakin muodollisesti ;D

   Poista
 4. Harrastan myös suojavilttejä ja voi kuinka ne on rumia. Nellille riittää sohva - autossakin sille on pehmeä viltti mutta ei se sitä käytä, kova alusta on ok.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taidan olla niin tottunut noihin suojaviltteihin, etten edes huomaa onko ne rumia vai ei. Auton takapenkin istuimen oon kanssa suojannut peitteellä, mutta Elli hankkii kuoputtaa sen rullalle. Sen mielestä on mukavampi kun pehmusteet on klönttinä sen alla.

   Poista
 5. Ai että rinsessa unilla;)
  Tiitulla on oma nojatuoli, jossa on jos jonkinlaista pehmustetta! Vanha päiväpeitto on emännän laittamana kauniisti laskostettu, mutta ei kauan.... Tiitu kaivaa itselleen siihen kuopan, jossa sitten kuorsaa:)

  VastaaPoista
 6. Juu, rinsessa nukkui niin suloisesti, ettei olisi malttanut lenkille lähteä. Ei varmaan saa laskostetut päiväpeitteet yms. olla rauhassa, vaan ne on "laskostettava" mäyräkoiran malliin ;) Jänskä muuten toi koirien kuorsaus. Ellikin vetelee välillä niin hartaasti ja antaumuksella koristen, että siellä (missä ikinä onkaan) mennään ja lujaa ;D)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.