sunnuntai 19. elokuuta 2012

11. Hauvavauva-vieras

Pikkuinen Essi-tyttönen naapurista, muutaman talon päästä meistä, tuli eräänä päivänä katsomaan Elliä. Elli oli ihan ihmeissään, että mikä tuo on. Aluksi Essiä pelotti ihan hirmuisesti, mutta pian se jo tunsi olonsa kotoisaksi ja yritti leikkiä Ellin kanssa. Elli puolestaan ei ymmärtänyt ollenkaan pienokaisen päälle, vaan katseli yrmeissään, miksi kaikki olivat tuon vilkkaan vintiön kimpussa ja kilvan rapsuttelivat ja leikittivät sitä. Essi on rodultaan Beagle, siis sama kuin Kapu aikoinaan. Heidän aiemmat koiransakin ovat olleet Beagleja. Ja ikäähän tyttösellä oli vierailuhetkellä rapiat yhdeksän viikkoa. Voi miten pieni se oli vielä, pienempi kuin Elli, mutta ketarat (=tassut) oli niin pitkät suhteessa verrattuna Elli-töppötassuun. Ei kulu kauaakaan, kun se kasvaa Ellin ohi. Nyt jo on kuulemma ruokahalu melkoinen, eli tyypillinen Beagle ;)

Aluksi pelotti ihan hirveästi tuo jättiläiskoira,
ja tyty meni ihan mukkelismakkelis :)

Rohkeuden kasvaessa, olisi Elliä tahdottu leikkimään.

"Toi on siis niin....kauhukakara!"

Essillä vauhtia piisas, niin ettei siput meinanneet perässä pysyä.

Onpas hieno pallo.

Ääk. Siinä on piikkejä!

Pikkuinen <3

12 kommenttia:

 1. Oi mikä ihana pieni kömpelö hauvavauva! Kyllä tuosta varmasti kasvaa Ellille mahtava kaveri!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti Ellikin ymmärtää sen pian. Nyt se on lähinnä mörkki, kun se näkee Essin. Se ei oikein tiedä miten siihen suhtautua. Täytyy usein vierailla puolin ja toisin, josko se siitä sitten.

   Voi kyllä olla, että minussakin on vikaa, kun heti kun Elli hiukan uskaltaa ynähtää (se kuullostaa mun korvaan vähän epäilyttävältä) niin komennan sitä. Voi olla, että se vaan tahtois jutella kaverin kanssa.

   Poista
 2. No yleensähän tervepäinen koira ei tee mitään noin pienille koirille. Ellinhän kuuluukin ilmoittaa, että se on se vanhempi jota pitää kunnioittaa. Siihen voi jopa kuulua jossain vaiheessa pienet näykkäisytkin, mutta silloinhan Essi oppii ne rajat, mitä se ei saa ylittää. Eiköhän tytöistä tule kaverukset. Toivotaan näin. Mutta on tuo Ellin ilme aika paljon puhuva, vähäsen yrmeä:) Terveisin M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niin sen ainakin pitäisi mennä. Mut Elliltä kuitenkin puuttuu se jonkinnäköinen sosiaalisuus, kuten ehkä oot aiemmistakin kaverikoirapostatuksista huomannut. Siks nyt onkin hyvä, että saatais nähdä mahd. paljon pikku-Essiä, että Ellikin tietäis miten kavereiden kanssa ollaan. Kyllä mä toiveikas oon, kun näin pienenä aloitetaan tutustuminen. Toista ehkä olis jos molemmat olis aikuisia. Se ilme todella ON paljonpuhuva :)

   Poista
 3. Myrsky: Mä tääl naureskelen tolle sun varautuneelle ilmeelles, Elli. Mä niin tiedän ton tunteen... Kauhukakarat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, naureskele pois vaan, vaikka ei tilanteessa pitänyt mitään naurettavaa olla ;)
   Ai oliks säkin tuollainen yrmy Tuiskua kohtaan, kun se tuli teille? En usko! Sähän oot niin huippuyliveto isoveli, ettei toista!

   Poista
 4. Olen ollut huomaavinani, että Nelli ei oikein välitä pennuista. Se hetken haistelee ja sitten kääntää selkänsä. Vanhemmat koirat taas kelpaavat leikkeihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voipi olla, että pennut on joidenkin mielestä liian vilkkaita tai iholletunkeutuvia. Elli ja Nelli taitavat siinä suhteessa olla samanmoisia. Tosin ei Elli kauheasti osaa vanhemmankaan koiran kanssa leikkiä. Mieluiten se leikkisi ihmisväen kanssa.

   Poista
 5. Beaglevauvat ovat niin käsittämättömän söpöjä! :) Ja Ellin ilmeet! :D Jep, selvästi näkee, että "okei, tosi kiva pentu. Ja nyt se voiskin sitten lähtee...kiitos." ;)

  Toivottavasti tytsyistä tulee kaverukset, kavereita ei koskaan voi olla liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne on (nimim. kokemusta on). Nyt veit kyllä sanat suustani, tai oikeammin Ellin suusta ;D Just noin se tuntui ajattelevan.

   Juu, toivotaan, eikä Ellillä todellakaan ole liikaa kavereita. Aina mahtuu joukkoon yksi joka käyttää - ööh, rex...eikun - siputassuja? ;D

   Poista
 6. No nousko pentukuumetta? ;D

  On pentusella kyllä melkoiset korvat! Ja tais olla melkoinen menijä, ainakin kuvista päätellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaas vaan ;D

   Taisi olla Dumbo-korvat ;D Meno oli kyllä aika vauhdikasta, ihana pikkuinen. Ollaan Ellin kanssa käyty pari kertaa katsomassa sitä. Elli on ihan yhtä yrmy sille kuin kotipihassakin. Essi puolestaan oli aavistuksen rauhallisempi.

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.