lauantai 11. elokuuta 2012

9. Blogiväsymystä

Vitsit, kun on nyt ollut tosi työlästä tää blogipäivitys. Ellistä ei oo edes juuri kuvan kuvaa otettu vähään aikaan ja blogi on jäänyt pienelle tauolle. Hyvähän se on silti vähän akkuja ladata ja olla hetki pois koneen ääreltä. Tosin oon monta kertaa istahtanut koneen äärelle ja yrittänyt miettiä, mitä kirjoittaisin. Tänäänkin jo pariin otteeseen, vaan luisuin ihan muille urille - helmikauppoihin ;)

Mikäs ötökkä se tämä tämmöinen on?
(vastaus löytyy postatuksen lopusta)

Joku on nyt liian väsynyt syödäkseen seisaaltaan.
Huomaa takatassujen asento. Elli siis istui molemmat takuset harallaan!
Hassu koira

Ellin juoksut jatkuvat edelleen. Ja kyllä, ne kaikki oireet putkahtivat esiin muutaman päivän sisällä juoksujen alkamisesta. Ja pari ylimääräistäkin, kaupan päälle. Nuolemista (silti löytyy veritippoja), tihentynyt pissimistarve, ruokahalun puute (joka kylläkin alkaa jo palailemaan). Leluja ei Elli ole päässyt nylkyttämään, kun kaikki vähänkin paksummat lelut on korjattu pois, mutta tyynyjä oon joutunut tämän tästä korjaamaan Ellin ulottumattomiin, kun tyty määrätietoisin askelin tepsuttaa niitä kohti. Elliltähän jäi jo ekoissa juoksuissa tuo toisen takakoiven nosto päälle. Ei ihan joka kerta, mutta usein kuitenkin. Nyt tällä kertaa uutuutena on ollut viime viikon lopulta lähtien kaamea vitinä (tosin jo hieman vähentynyt), sekä hehhehhee ruopiminen pissin jälkeen. ;DDD Vähänkö nauratti, kun ekan kerran näin. Siinä meidän pieni tytteli hieman aluksi hieman nolona ruoputteli nurtsia ojanpientareella. Myöhemmin sitä alettiin tekemään rinta rottingilla : "Katsokaa kaikki kulmakunnan poikakoirat, mulla on juoksut! Kaivaten Elli!

Joko tiedät, mihin tarkoitukseen tää ötökkä on?

16 kommenttia:

 1. Jokaisella on varmaan välillä blogiväsymystä.
  Kyllä se innostus taas aikanaan herää!:)
  Voi itku noita Ellin juoksuja! Meinaatteko te hankkia pentuja? Ajattelin vaan sitä leikkausasiaa... Jos operaatio sujuu yhtä helposti kuin meillä, suosittelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, varmaan. Mulla ainakin silloin tällöin. Mulla on ollut tässä vähän kaikennäköistä muutakin, etten oikein ole aina edes ehtinyt. Nytkin piti enemmän kirjoittaa, mut sauna kutsui ja sen jälkeen kyläreissu, jäi vähän kesken.

   Elli ei oo ollut näyttelyissä, joten se varmaankin karsii isommat pentuhaaveet. Vaikkakin jos pennut tulisivat äitiinsä, niin niistä tulisi maailman ihanimmat ja kilteimmät pennut ;)
   Just tuolla kyläpaikassa siitä puhuttiin ja hekin ihmettelivät, miksi Elli pitäisi silpoa. Yritin sitten selittää niille niistä nisäkasvaimista ja kohtutulehduksista, sekä Ellin vaikeista juoksuista. "Niin, no..." tuli vastaukseksi.

   Poista
 2. Siis hehhehee. Alkaakos teidän ihanainen Elli muuttua urokseksi? Sun pitää ristiä se sitten uudestaan. Kuinkas olisi Kelli? Ehkä semmoisen uroksen ja nartun välimuoto olisi helpoin koira:) Meidän Ossin piinapäivät helpottuvat. Tänään nousin kuudelta pissattamaan, mutta ulinaa en ole kuullut. Tosin ollaan oltu liesussa puolet päivästä, Ossi matkassa:) Ellille koirapusuja. M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui kauhistus, vaikkakin oon kyllä itsekin ajatellut kumpi se luulee olevansa ;) Kelli vois olla sopiva ;D En kyllä sanois, että välimuoto olis helpoin, ainakaan jos Elliä sanois semmoiseksi. Siis näin juoksuaikaan, hormoonit hyrrää...Muuten se on kyllä helppo "lapsi".

   No hyvä, että Ossilla helppaa jo. Kiitti pusuista ja samoin sinne Ossille!

   Poista
 3. Luulin, että Elli on saanut ihanan pinkin lelun :) Mutta onpa veikeä silmälasipidike, tosi hauska.

  Elli-rukka, naisena olo on hankalaa ;)

  Kiva kun jaksat postailla kahteenkin blogiin. Minä olen sekoitellut kaikki elämän ainekset yhteen blogiini, ehkä lukijoita ärsyttää, kun en pysy aiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut lelu, vaikka siltä kyllä varmaan näyttikin. Eipä meikä muuten silmälasipidikkeitä tarvi, kuin yöksi. Muuten lasit nököttää omalla nenulla :)

   Juu, sanos muuta, hankalaa on. Onneks "niitä" ei oo yhtä usein kuin meillä naisihmisillä.

   Kyllähän näitä kakkosblogeja monella on, niin ajattelin sitten itsekin. Mä olin jo niin kauan sanonut avaavani kässäblogin että pakkohan se oli, tosin silloin vielä en tiennyt helmistä mitään ;) Itse asiassa sä osaat sopivasti vuorotella korujen ja koirien välillä, ettei ainakaan mua haittaa.

   Poista
 4. Mekin luultiin pinkkiä otusta leluseksi. Vähän niiku kongi, mut siävä.

  Aina ei vaan jaksa, totee meijän äippäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, ei ollut lelu, ei. Ei edes kongi, harmi, kun on niin söpökin ;)

   Aah, kyllä olikin mukavaa pötkötellä teidän poikien vieressä ;) Ehkäpä se virtakoneisto siitä taas pikkuhiljaa käynnistyy.

   Poista
 5. Jos ei jaksa kirjoitella, ei me ihan heti hylätä... Odotellaan rauhassa ja iloitaan, kun taas kuullaan teistä!

  Hassu ruokailutapa, Olli ihmettelee. Ollihan hotkaisee kaiken siltä seisomalta, ettei vaan ruoka loppuisi kesken (ja loppuuhan se).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla näköjään tulee silloin tällöin näitä "kohtauksia". Kun tuntuu, että tarttis kirjoittaa, muttei saa mitään aikaseks. Kiva kuulla ettette heti hylkää, vasta seuraavana päivänä kun mitään ei kuulu ;DDD
   Heheh, kaikki alkoi siitä kun... ;D

   Juu oli kyllä aika hassu, siksi kuvan räppäsinkin. Ellillä tosiaan oli tuossa juoksujen pahimmassa vaiheessa sitä ruokahaluttomuutta taas ja aamuruoka vartosi monasti iltaan asti, ennenkuin maittoi. Ei silti pieni paasto taisi tehdä typylle vaan ihan hyvää. Nyt taas on ruokakin alkanut pikku hiljaa maittaa.
   Olli parka, aina ruoka loppuu kesken. Palvelusväki ei taida olla ihan ajan tasalla noissa ruokahommissa ;D

   Poista
 6. Hitsi joo, kait sitä itse kullakin on toisinaan väsymystä ihan kaikkeen, miksei sitten blogiinkin. Välillä mullakin olis postausaiheita vaikka jokaiselle viikon päivälle ja joskus taas saa tosissaan miettiä, mistä kirjottaisi. Mulla oli mm. vakaa aikomus ottaa paljon kuvia meidän "kesäleirillä", mutta taas jäi kuvaaminen muutamaan hassuun "pakko-otokseen" koirista. Toisaalta, ehkä se on ihan hyväkin elää tätä "oikeaa" elämää välillä täysillä ilman paineita "virtuaalielämästä".

  Toi "silpominen" on mulle ihan uusi näkökulma koiran sterilointiin. En oo itse koskaan tullut ajatelleeksi asiaa tolta kannalta. Jenkeissä ilmeisesti leikataan koirat aika rutiininomaisesti vähän niin kuin kissat täällä meillä. Muutamalta eläinlääkäriltä oon tästä aiheesta vuosien saatossa kysynyt, mutta mitään kovin selkeetä vastausta en oo koskaan saanut. Vieläkään en oo saanut soitettua sinne meidän "luottoeläinlääkäriin" mahdollisesta Peppin leikkauttamisesta, mutta heti kun tiedän heidän kantansa, niin kerron kyllä sullekin.

  Tosi hauska toi silmälasien pidike, hih! :D

  Terkkuja sinne kovasti ja Ellille suukkoja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ihan sama täällä, toisinaan aiheita riittäisi jos ei joka päiväksi, niin ainakin joka toiseksi päiväksi. Toi on niin totta toi ilman paineita virtuaalielämästä olo, joskus se vaan tekee hyvää itse kullekin. Kyllä mä silti teen blogeja oon käynyt kurkkimassa, vaikken aina oo kommentoinutkaan. Siis blogitauko ja kommentointitauko on vissiin symbioosissa mulla ;)

   Niin siis tuo silpominen on mieheni nimitys asiasta. Hänestä koko ajatus on kammottava. Vaan kuinka paljon se helpottaisikaan pienen koiran elämää, kun olisi yksi murhe vähemmän. Katsotaan, katsotaan. Olisin kyllä kovasti kiinnostunut kuulemaan, miten teidän elli perustelee asian, miksi kannattaa leikata.

   Piti siitä telineestä sitten räpätä pari kuvaa, kun Ellistä ei oo tullut vähään aikaan kuvia räpsittyä. Helppokos se oli sitten tuolta lopusta katsoa, mikä oli kyseessä, kun puolet siitä mitä alunperin ajattelin siihen väliin kirjottaa, jäi kiiruun vuoksi pois.

   Kiitos terkuista, samoin sinne. Tytöille rapsuja ja suukkoja!

   Poista
 7. Kyllä niitä bloggausaiheita joutuu välillä todella miettimään. Ja monesti käy niin, että kamera ei ole käsillä silloin kun jotain hauskaa sattuu.

  Syötteenlukija on uskollinen - se ei petä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, totta, aivonystyrät ovat joskus kovilla. Tänään onneks oli kamera mukana, ehkäpä perästä kuuluu, mikäli kuvat ovat onnistuneita ja rajaukset saatu tehtyä.

   Just så!

   Poista
 8. Mäkin luulin, että Elli on saanut lelun! :) Mut joo, blogiväsymystä tulee aina aika ajoin itse kullekin. Ja varsinkin kun aihepiirihän ei ole mikään älyttömän laaja = mäyräkoira! :D Vähän eri jos tässä ruvettais jotakin päivän asuja kuvailemaan tai mietittäis vaan sisustuksellisia juttuja tai jos keskusteltais kiihkeästi politiikasta, uskonnoista, tasa-arvon toteutumisesta toteutumattomuudesta...mutta ei, keskustellaan mäyräkoirista :)

  Oikeasti, hattua meille kaikille mäyräkoirabloggaajille pitää nostaa. Jaksetaan suoltaa tekstiä ja kuvia näinkin hankalasta aiheesta :D

  *nostaa hattua* ;)

  Älä siis huoli, taukoile niin pitkään kuin tarvii, kyllä se into sitten joskus taas palaa :) Täällähän me ollaan, odottamassa sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla olis nyt seuraavan bloggauksen aihe kasassa, mut valokuvat pitäis vielä käydä läpi. Et ehkä tää tästä, kun sain taas hiukan edes päästä kiinni. Olisin mä voinut edes etukäteen ilmottaa, että nyt pidän taukoa, ei olis stressannut sitten niin paljoa ;)

   Hihii, ei ollut lelu ei. Jaa eikö mäyräkoira muka ole laaja aihe? ;D No joo, enempi mulla taitais tällä hetkellä tulla aiheita Pidipompidin puolelle. Itse asiassa siellä on pari postatusta ajastettunakin.

   Hihii, päivän asu postatus. Mulla se kulkis varmaan joka päivä tähän suuntaan: Rähjäset lenkkivaatteet; gollege- tai salihousut ja joku onneton T-paidan retale. Enkä mä kyllä ole sisustajan unelmakaan ;D No oon mä sentään joskus tainnut jostain ostoksistani postatuksen tehdä :D
   Juu ei, keksitytään me vaan bloggaamaan mäyräkoirista, se on turvallinen vaihtoehto :)
   Enkä mä siis todellakaan oo hylkäämässä tätä bloggailua ja teitä blogikamuja. Mä nyt vaan oon tämmöinen murehtija, jos joku jää tekemättä, minkä oon suunnitellut tekeväni.

   Kiva, kun ootte kaikki olemassa!

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.