torstai 30. elokuuta 2012

12. Basse kylässä osa 1

Ihana Basse oli opintomatkalla ja poikkesi samalla Elliä katsomaan. Bassella on tänään muistaakseni viimeinen opiskelupäivä ja meitä jännittää saako Basse diplomin. ;) Kyllä varmaan, on se sen ansainnut. Olihan Bassella toki emäntä mukanaan ja emäntien höpötellessä tekivä koirat jälleen tuttavuutta, muistivatkohan toisensa? Välillä oli ilmiselvästi havaittavissa Ellin sulamista Bassen suklaasilmien alla. Tyty oli yllättävänkin kiinnostunut kaverista, eikä juossut pitkin "nurkkia" niinkuin viimeksi.

Tulisilmä - tuliluonne? - No ei!

Heitä jo, heitä jo!
 
Kattos Elli-mussukka, tälläi haetaan pallo. Nouda!

Ai oonks mä filmaattinen?

Sul on Elli kiva vinkuvonku-jänis.


-Tuus ottaa mut kiinni.
-Siis ootsä varma, et sä uskallat ottaa sen? Se on mun!
-Uskallan, et sä sillä kummiskaa mitään tee. Lällätilää!

 
Osa 2 ajastettu ilmestymään sunnuntai-aamulla :)

12 kommenttia:

 1. Olipas kivaa, kun tapasitte taas. Ellikin taisi muistaa vieraan, vai yrmysikö samalla lailla kuin sille pikku pennulle? Terveisiä M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, kivaa oli. Luulen, että muisti. Ei yrmynnyt, tykkäsi kovasti Bassesta, nyt kun Basse oli yksin. Olis vähän tahtonut leikkiäkin, muttei oikein osannut sitten kumminkaan.

   Poista
 2. Basse pääsi luokaltaan, eli koulureissu meni hyvin ;) Päätöspäivän kunniaksi saatiin sitten oikein ryhmämekkala aikaan, kun ohi käveli pelottava sakemanni. Jos hihnaräyhyä varten ollaan kurssilla, oli korkea aika näyttää, että kurssi tuli tarpeeseen!

  Heh, Bassen kuontalo olis kaivannut näemmä hiukan harjaa ennen kuvauksia ;D) Mutta kun ei Elliä haitannut karvatollon takkutukka, ei kai sit meitäkään.

  Nyt jännittää odottaa sunnuntaihin sarjan jatko-osaa...

  Kiitos Elli ja emäntä. Bassella ja mulla oli vaiherikas päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa Basse, onnittelut hyvinsujuneesta koulureissusta. Ohoh, pääsittekin sitten heti testaamaan opittuja taitoja. Taisi olla ohjaajan tilaama taktinen veto! ;)

   En tiedä Bassesta, mutta Ellin turkki on taas melko pitkä, vielä pitäis kuitenkin vähän odotella ennenkuin mennään talvitrimmaukselle.

   Ulkokuvat jätettiin suosiolla sunnuntaille, nyt oli sisäkuvien vuoro.

   Kiitos kuuluu teille. Oli mukava taas nähdä!

   Poista
  2. Pakko selventää, että toi "karvatollo" tarkottaa siis Bassea, on yhden kivan ihmiskaverimme antama nimi :)

   Poista
  3. Toi karvatollo on ihan tuttu sanonta, meilläkin yleisesti käytössä ;)

   Poista
 3. Susta ja Bassesta on tullu ihan sydänystäviä. Ootte kyl liikkiksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mäkin luulen, ja Basse on kyl syötävän lutunen. Mut niin ootte te muutkin blogikamut.
   Kiva kun se viittii tulla mua kattoon, vaik' mä oon tämmönen arkajalka. Arttukin on kiva kaveri, mut tälläi yks kerrallaan on mulle kyllä sopiva tutustumisvauhti.
   Liikkiksiä ootte te veljeksetkin <3

   Poista
 4. Ethän sä näytä ollenkaan arkajalalta. Hienoa, että uskaltaudut Bassen kanssa kisailemaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näytänhän! Katso nyt 2. ja 3. kuvaa, katselen Bassea isoveljen takaa ;) Ja tossa alimmassakin kuvassa katson aika tarkkaan mitä se Basse oikein tekee, mutten kuitenkaan uskaltautunut sen kanssa jänöä retuuttamaan.
   Määpäs odotankin seuraavaa kertaa, toivottavasti näen Artunkin ja uskaltautuisin vähän kilpasillekin poikien kanssa.

   Poista
 5. Hyvä Elli että oot jo vähän sulanut Bassen suhteen. Ei noi pojat oo yleensä ollenkaan pelottavia. Mut mun mielestä isot koirat pitää haukkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Basse oli oikei kiva kaveri. Siks toiseks se keskitty enempi mun isoveljen tekemisiin ;) Se nääs heitteli sille palloo ja muita leluja. Ei ainakaan kaikki pojat oo pelottavii. Enempi pelottavii taitaa olla hauva-vauva kakarat ;D
   Kuule, mä oon kans alkanut viimen ilmaisemaan itseäni ääneen. Varsinkin kun näen tontin ohi kulkevia koiria. Iskä on opettanut, äiti ei tykkää ollenkaan. :( Joskus lenkilläkin saatan jollekin pelottavalle koiralle sanoa pari valittua sanaa ja jollei usko, voin jopa hiukan murahtaa, noinniinkuin tehosteeksi.

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.