sunnuntai 17. syyskuuta 2017

109. Vastaukset kuva-arvoituksiin

Kiitokset kaikille jotka yrititte näitä mun räpeltämiä kuva-arvoituksia veikkailla. Vaikka eihän se oikeastaan yrittämistä ollut vaan ihan oikeita vastauksia sieltä tuli. Ehkä noista vinkeistä oli hiukan joillekkin apua? En tiedä mitä tykkäsitte niistä, mutta niitä oli kiva tehdä. Mutta pistetääs nyt vielä niille joita kiinnostaa oikeat vastaukset:

1. puu+rouva -uva = puuro
Monet syövät puuroa aamuisin ja joulupöydästä löytynee riisipuuroa. Ja rouvillahan on usein helmet kaulassa, että kyllä tuo henkilö rouvasta käy


2. kana-na + neli + puu-u + tulla-tu = kanelipulla
Niinhän se tuo hevosenkuvatus tuossa on nelistävinään, onhan sillä neljä jalkaakin, ukkeli puolestaan tulee jos on tullakseen ;) Niin ja olihan tässäkin mauste mainittu.

 3. kesä + keitto = kesäkeitto
Vuodenaikaahan tuossa kuvataan ja kattilasta löytynee keittoa.


4. neiti-ti + likka = neilikka
Juu, kyllä tuo nuorta tyttöä eli neitiä yrittää kuvata, ja tyttö hipsuissa onkin sitten likka. Eli maustehan siitä tulee. 


5. mäki-ki + kyy-ky + räkä-kä + kaira (a=o) = mäyräkoira
Tämähän oli tietysti se eläinkunnan edustaja. Meilläkin on kotona sellainen. Ja mähän sanoin ettei kaikki kairan a-kirjaimet ole o-kirjaimia ;)


-------------------------------------------------------------------------------

Ja viimeisestä päästiinkin sitten blogin päätähteen:

Ellihän se siinä tarkkailee lintulaudan elämää soffan selkänojalta käsin.. Kuva keväältä.

Erilainen "lintu" laudalla.

Taivas palaa. Tai näyttäisi palavan, sillä oikeasti kyseessä oli iltarusko.

8 kommenttia:

 1. Nämä olivat hauskoja! Tuo kanelipulla keksittiin iltalenkillä, kun Emäntä pyöritteli päässään kaikkia hevosiin liittyviä sanoja (poni, koni) ja sitten siinä hölkkäillessään tajusi, että oikeastaan se hevonenhan on liikkeessä siinä kuvassa ja sitten alkoi pohtia kaikkia hevosen liikettä kuvaavia sanoja (ravi, neli... NELI!) Eli näistä oli iloa blogin selailun ulkopuolellakin. :) Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Mä kyllä vähän mietein kiinnostaako ketään ihan oikeasti ratkoa näitä vai minunko mielikseni vaan... ;) Ettäkö oikeasti siellä on lenkilläkin pyöritelty tätä mielessä?! Oon ihan otettu.
   Ja just sitä liikettähän siinä hevosessa yritin kuvata - ja tavallaan numeroa. Mä oon niin surkea piirtäjä, mutta teillä siellä ruudun toisella puolella on tosi hyvät hoksottimet! Ja ollos hyvä vaan! Pitäisköhän joskus tehdä lisää kuva-arvoituksia? :DDD

   Poista
  2. Ehdottomasti! Meille ainakin kelpaa aivopähkinät! :)

   Poista
 2. Kiitos oikeista vastauksista. Me saatiin Ekan kanssa 3/5 eli ei lainkaan hassumpi tulos, kun olen yleensä tosi huono kaikissa tällaisissa. Nämä oli kyllä tosi kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tokihan nyt oikeat vastaukset pitää olla :) Tulos oli oikein hyvä, varsinkin kun mun piirrostaito on mitä on. Olisko muuten noi 2. ja 3. auenneet, jos olisit vielä vähän saanut miettimisaikaa? Kiva kun tykkäsit ja kiitos kun vastailit.

   Poista
  2. Täytyy kyllä sanoa, että ei olisi auenneet. Ne oli mulle aivan liian hankalat. Mikä ei ole mikään ihme....ainakin jos mieheltäni kysyy.

   Poista
  3. No hitsi! Pistetään se noiden surkeiden kuvien ja riittämättömien vihjeiden piikkiin, jooko? ;)

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.