keskiviikko 18. marraskuuta 2015

88. Kesällä kerran

Äipällä o taas joku jumi päällänsä, niinpä mää ajatteli pistää tän kuvii mu viimekesäisest uimistelustani. No ennemminkin se taisi olla kahlailua, mutta kyllä mää hiukka kroolasinki. Tälläil kolees, kostees marraskuises kelis mul ei kyl tulis piänee miäleenkää lähtee uimistelee. Jos sataa, ni en kyl nost bebanpualiskookaa soffalt. Se o varppi se!

Jaahas, mitäs hajui tääl o? Nusnuusk

Hui kauhistus, kylmää!

Pakko se kai o men ko toi yks (äippä) vahtaa.

Iiik, eieieiei...kylmää...

Täsä mää vaa moinaisenas livottele mu sipujani!

Meniskö viäl kerra...?

Ei se sit nii kylmää ollukkaa. Kato, äippä, mää kasteli itteni kokonas.

Nyt kyl riittää jo tää uimistelu...

Hetkine, mitäs tual o...

Jaa, ei se ollukkaa mittää. Voiraa jatkaa matkaa.
Mut mites toi silta tollai alassuire o kääntyny?

Näihin kesäisiin kuviin ja tunnelmiin....
T: Elli Elviira Eloveena (ja joskus Elmeriksikin kutsuttu)

8 kommenttia:

 1. Hienosti uit, Elli =D Ja eikös tulekin siputassut mukavan keveiksi, kun niitä vähän liottelee kesällä. Nyt ei kannata uimaan mennä, vaikka joka lenkillä kastuu väkisinkin!
  Mukavaa, kun muistelit kesää tähän pimeimpään vuodenaikaan. Nyt on valoisampi mieli, kun kuvasi todistaa, että kesä on taas tulossa jonkin ajan päästä. Kunhan ensin saataisiin lunta, paljon lunta. Terkkuja sinulle ja äipällesi, toivottaa Arttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyl uimistelu mukavaa o - ainaki joskus ja jou...eikun kesällä. Siputassut tuli märiks, ja vaik märkä onki painavaa, ni kyl siin ainaki miäli kummasti keventy ;)
   Tähä vuareaikaa tulee kyl vilu jos änkee uimistelee. Tosin yks mu ereltäjäni, Ropsu-lapukka oli kova uimari. Se meni keväälläki heti uimaa ku jäät lähti. Sitä ei kylmä haitannu - toisin ku mua. Mää oo semmone lämpöhakune, niinkus varmaa tiät.

   Kiva jos mä toin vähä valoo täl jutskal sun taik iha kene vaa eloo, ei tää sit iha turha kirjotus ollukkaa :) Mitäh, sanoiksää lunta....? Eieieiei, ei lunta. Eikä ainakaa paljo. No okei iha pikkuse lunta ja iha pikkuse pakkast, et se lumi pysys. Eikä yhtää enempää, thats it! Sillai et se riittäis koko talveks, joka olis maksimisas 3-4 viikkoo. Sit saiski jo kesä tul, vai mitä? Terkkusii sin teillekki päi, molemmil, t: Elli

   Poista
 2. Elli, säähän uimiskelit selkeesti sipupohjaa. Hianosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, enimmäkseen menin sipupohjalla, mutta kyllä mää ihan oikeestikin uin, äippä vaan ei saanu sitä taltioituu, kun sen huamio oli muualla ;)

   Poista
 3. Tulipa valoisa olo tänne pimeyteen, kun katteltiin noita sun kesäisiä kuvia :) Tiitu ei ole koskaan uinu, ei varmaan osaiskaan! Ei oo käyty kyllä missään rannallakaan.
  Kuivempia kelejä ja valkoista, pehmeää lunta toivottais jo, ettei tarviis joka ulkoilun jälkeen käydä suihkussa.

  Mukavaa marraskuun loppupuolta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No valoa tänne kyllä kaivattaisiinkin. Ei tämmönen pimeys oo mistää kotosi. Ai, Tiitu ei pidä vedestä? Tietyssä muodossa en minäkään, mutta kyllä mää joskus tykkään uimistella, onhan mulla aiemminkin näitä uimakuvia täällä ollut. Mukavinta on uida silloin, jos joku ihmisistänikin tulee uimistelemaan. Sadesäällä köllötän mieluiten soffalla peiton alla ;)

   No, ehkä mää sevverra annan periks, et iha pikkuriikkise sais tul lunta ja justjajust lämpötila pakkase pualel. Mut mu pualestani talve vois jättää välist pois ja hypät suaraa kevvääsee. Mut ton mää kyl allekirjota, et' noi kurakelit vois kyl jo pikkuhiljaa siirtyy hamaa historiaa. Mukavaa marraskuun loppuu teillekki!

   Poista
 4. Voe tuhannen turkasta, nyt vasta huomasin tuon uintijuttus :) Hyväihme että oot ollunna rohkee ku oot uinna. Ee nii lämmintä että vetteen mänisin. Sammoo sano äettii:)
  Tuljpa mukavan valosa olo nuita kuvija kahtoissa. Vaekka ee nyt vielä tarvihe kesän tulla ku ee kunnolle oo talavikkaa kerinnä. Hyvvee vaahtija on kyllä talavi tulossa. Monta senttijä on lunta satanna tännäepäevänä. Jospa tuota sinnehhii ylettäs :)
  Vuan olj hieno uintijuttu ja kuvat tuossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mää kyl tykkään uimistelust, mut paljo kivampi se o uir kaveri kans, niinko äipä tai velipoikie. Taik, ko iskä kahlaa, ni mää uiskentele se peräs. Voi ol et' se vaatii rohkeut, et kai mää sit rohkee ole ;)

   Näkyyks se valo muka nois äipä ottamis kuvis nii hyvi? Ko ei se oikee kunno kuvii osaa ottaakkaa. Voi hyvä ihme sentäs, ettäkö toivottelet mulle tänne lunta? Nyt oot kyllä Iivari hakoteillä - etsunkas sää vaa höplätä mua? Mää voisi valla hyvi jättää talve välist ja hypät suaraa kevvääsee. Äippäki o ollu tyytyväine ko o ollu näi lämmin syksy. Mut niinkus mää tosa jo Sirpal ja Tiitul sanoinki, ni kai mää sit voisi pikkuhinu ottaa tän lunta, etä saatas vähä valosampaa. Ja jot se lumi pysys maas ni vois ol iha pikkuriikkise pakkasta, vaik semmone astee verra vois ol hyvä, tai korkeintas viis. Et' sillai kai! No, mut mukavaa talventuloa sin teilpäi!
   Kiitos kehuista!
   Elli

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.