tiistai 21. heinäkuuta 2015

83. Että oli mukavaa!

Eilen meillä poikkesi erittäin odotettu blogikamu Mai! Elli toivotteli vieraan tervetulleeksi, mitenkäs muuten kuin naamapesuilla ;)  Onneks saatiin tuo kyläilypäivä säädettyä, ettei hyvä tilaisuus livahda sivu suun. Valitettavasti Arttu oli mökillä, emmekä nähneet häntä. Tai siis eihän se varmaan Artulle ollut mitenkään valitettavaa, kyllä maar mökillä on superia kahlailla pallon perässä, vapaaehtoisesti kait elämänsä ensimmäistä kertaa :D Elli sen sijaan pompotteli Main ympärillä ja hyppeli luvatta penkille köökin pöydän ääreen, mitä se ei kovinkaan monesti ole ennen tehnyt. Ehkä joskus kun on innostunut jostain vieraasta. Main tuliaiset oli myös kovasti kiinnostavia, ja kuono hakeutui herkästi pussin suuntaan. Tässä Main ottamia kuvia:

Hei miten hauska bossu, magee kamu!

Mitäköhän taivaalta tipahtaa?

Hei älä mee, sä et jättää mua saa...
Myöhemmin illalla, kun tulin äitini luota, Elli sai bossuhebulin; sitä piti heitellä, ja juosta ja karata tytyn perässä, oli oikein kunnon iltavillit. Siinä sai bullukka mammakin kunnolla kyytiä koirulia leikittäessään ;D

Seisoo kahdella tassulla ;)

Ja vaikka Marja-Leenakin keräilee bossuja,
niin tätä en anna hänen kokoelmiinsa ;)
Mitäs muuta siellä pussissa oli?

Tsot, tsot, Elli, pidetäänpäs ne tassut
(ts. kuono) pois mamman herkuista.
Sun pussis on siinä vieressä.


Minun bossu <3
Tuu mun viekkuun korvan alle lämmitteleen!
Mietittiin, että koskas viimeks oltiin nähty, Main mukaan yli kolme vuotta sitten. Katselin tulota blogista, niin viimeks oltais nähty n. 2,5 vuotta sitten. Ja muistelisin, että tuon viimeisen, mun visiitin jälkeen Mai olisi vielä poikennut kerran samana keväänä ennen muuttoaan, mutta siitä mulle ei ole mitään dokumenttia, että en oo ihan varma. Pistänpä tähän linkkejä noista meidän aiemmista treffeistä:
Eka kerta: Arvaa kuka kävi
Toka kerta: Basse kylässä, osa 1
ed. jatkuu: Basse kylässä, osa 2
Kolmas kerta: Sukulakua katsomassa
Neljäs kerta: Eräänä kauniina ystävänpäivänä

Kiitos, Mai, kun kävit, oli mukavaa nähdä pitkästä aikaa!

10 kommenttia:

 1. Blogikamujen tapaamiset ovat hirmuisen mukavia livenä. Ellin kannalta harmi, että Arttu oli jossain muualla. Terveisii Ossilasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, mehän ollaan Main, Artun ja Bassen kanssa aiemmin tavanneetkin ja aina on ollut yhtä mukavaa. Arttua olis kyllä ollut kans kiva nähdä, ehkä joskus toiste.
   Kiitti terkuista ja samanlaisia sinne teille kans!

   Poista
 2. Hei Elli, mulla on ollut kolme samanlaista possua. Jokainen on jotenkin ihan itsekseen menettänyt toisesta takajalastaan sorkan... outoa, eikö vain? Ihan hurrrjan hienot tuliaiset se Mai toikin. Vaikuttaa tosi mukavalta tyypiltä. Olishan se ollut hauskaa, jos Arttukin olis ollut mukana kuvissa, mutta Arttu viettää laatuaikaa veden äärellä.
  Pusuja sulle ja terveiset Palvelijattarelta Ellilään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih, liekö Palvelijattaresi syönyt sioilta sorkat...jouluna, ehkä? ;DDD
   Ju, tuliaiset oli hienot, vaikka olis meille nyt ilman niitäkin saanut tulla! Tosi mukava on Mai, huomioi minutkin niin ihanasti, antoi lipsutella ja rapsutukset oli makosia. Arttu tosiaan vietti laatuaikaa, mulle se passasi hyvin, sain omia Main itselleni! Mutta kyllä mä mielelläni olisin Arttuakin lipsauttanut, ehkä Mai välittänee lipsutukset perille ;D
   Tattis muiskuist ja terkuist, samanlaisia sinne teille molemmille!

   Poista
 3. Oli mahtavaa nähdä teitä, sekä Ellin emännän koruja ja muita käden taitoja! Oli kuin olisi sukeltanut satumaailmaan, kun uusia töitä tuli laatikoista lisää ja lisää, eivät todellakaan mitään perushelmiä, vaan upeita ja monimutkaisia töitä.

  Elli, rakas pieni mäyräpossu, oli tietysti oma lukunsa <3 Kun Arttu oli nyt kerrankin poissa jakamasta huomiota, Elli pääsi oikeuksiinsa =D Mäyräneiti pompotti hauskasti etutassuilla ja napitti ruskeilla silmillä (joita olen karkkareiden tapaan pitänyt joskus tuimina, vaan enpä enää, nehän ihan tuikkivat).

  Jos sun mielestä Elli käyttäytyi epäsopivasti herkkukassin vuoksi, se ei ollut MITÄÄN verrattuna siihen painostukseen, mitä Arttu harrasti yhden koko illan. Ihan vaan sen vuoksi, että sattui HAISTAMAAN, että jossakin asunnossamme on bossu! Se piti lopulta piilottaa matkalaukkuun vaatteiden sekaan, mutta silti herra mäyrä oli taas aamulla heti jaloillaan nuuhkimassa ilmaa, kun heräsin. Jästi mikä jästi...

  Aivan, ajan taju heitti mulla siis vähän, enkä huomannut tarkistaa blogistasi, koska viimeksi nähtiin. Muistelin, että muuton jälkeen siellä päin käynnit olisi olleet hektisiä ja liittyneet aina omiin työasioihin. Mutta olipa siellä sitten Elliäkin tavattu :)

  Kiitos sinulle ja Ellille, matkalainen sai virkistystä ja samalla silmän ruokaa ihanista käsitöistäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aivan mahtavaa nähdä, tuntui että aika loppui kesken, mutta ymmärrän että rankka ajomatka oli edessä. Kiitos kovasti kehuista, tosin suurin osa mun töistä taitaa olla just niitä perushelmiä. Onhan niitä sit niitä vähän monimutkaisempiakin. Kun nyt vaan joskus taas sais aikaiseksi päivittää niitä tuonne korublogin puolelle.

   Elli oli kyllä oikein pompotipomppija, sehän oli vallan ihastunut sinuun ja nautti huomiostasi. Ellillä on tosiaan joskus sellainen tuima katse, mistä lie johtunut ;)

   No Arttu tuskin kiipeäisi pirttipenkille, vaan Elmerihän hyppäs ainakin kaksi kertaa. Ei ottanut uskoakseen, ettei penkki ollut sitä varten. Arttu parka...herkkä nenu vainusi bullean bossun, eikä ihana siantuoksu jättänyt herraa rauhaan ;DDD

   Mä löysin vielä yhden käynnin teidän suunnilla ja lisäsinkin sen tuonne linkkeihin. Ainakin itte on kiva muistella noiden bloggausten avulla meidän visiittejä puolin ja toisin. Tuon mun viimeisen linkin postatuksen mukaan me ollaa oltu teillä helmikuussa 2013, että kyllä te silloin vielä asuitte näillä huudeilla ;)

   Kiitos itsellesi, oli tosi mukava nähdä, toivottaasti jaksoit ajaa pitkän matkan kotiin, eikä väsy ottanut valtaa kesken matkan. No, silloin pitää vaan pysähtyä jalottelemaan/"kahvittelemaan" kesken matkan. Kiva kun jaksoit kattella mun koru-ym. väkertelyjäni :) Artulle miljoona muiskautusta! <3

   Poista
  2. Ai niin, ollaan oltu poissa niiltä seuduilta 3 kesää... mutta "vaan" 2 vuotta =D
   Huh, nyt näyttää jo linkkien perusteella, että ollaan lähes maanvaivaksi juostu Ellin luona =D =D =D

   Poista
  3. Ei onneks sataa kesää, eikä tuhatta vuotta ;D
   Höpsö, et todellakaan ole maanvaivaksi juossut täällä, sitäpaitsi noista visiiteistä taitaa olla meidän pari käyntiä teidän suunnassa ;) Aina on yhtä mukavaa kun nähdään!

   Poista
 4. Oi oi miten mukavata! Hienot tulijjaesettii oot suanna. Mullahhii on samallaenen possu. Ja iha on ehyt vielä. Se on kyllä mukava kaverj.
  Se Mai on tosj mukava, aenahhii ymmärtää määräkoerija :) Vaekken kyllä oo nähnnä silimäkkätä millonkaa vuan kirjotusten perusteellahhii ossoon sannoo.
  Ilosija leekkijä possun kansa! Ja pusuja tietennii <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hienot tuliaiset, vaikka tuolla aiemmin jo Párekille sanoin, että ilman niitäkin olisi meille saanut tulla. Bossu on kyllä kiva, tykkään leikittää meen porukoita sillä. Mulla on kyllä vanhastaankin bossu, mut se on semmonen harmaa, villisika-mallinen, ja äippä on piilottanut sen jonnekin. Mut tää on oikeesti ihan meen; äipän ja mun, värinen. Ihanan vaaleanpunainen.

   Totta, Mai jos kuka ymmärtää kyllä meitä mäyriäisiä - ja varmaan muitakin koiria. No mutta säähän ootkin hyvä ihmistuntija, varmasti osaatkin kirjoitusten perusteella sanoo onko toinen mukava vai ei! Osaathan sä ennustaa säätäkin!! Kiitos bossua on huisputettu ja juaksutettu, ja sama huomenna uudestaan. Pusuja sinne sullekkin ja paljon!

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.