lauantai 4. heinäkuuta 2015

81. Bussissa

Jokin aika sitten piipahdimme Ellin kanssa ell:iä katsomassa (vai oliko se päinvastoin - elli katsoi Elliä) Porissa. Enivei, Eltsu pääsi elämänsä ekaa kertaa linja-auton kyytiin, isoveikan sylissä :)

Jaa mitä sanoit äippä, torille mansuja ostamaan?! Jee!

Ai ei vai? No M & M:iin lurpsuja ostamaan?! Namnam!

Täh, ei sitäkään???
Mitäh, elliin? Mut mähän olen Elli!
Jaa eläinlääkäriin, EIKÄ!
Olisit sen ny heti sanonu, ni mää olsin kyl varmana jääny täst pussist pois!
Mua mikään vaivaa, jos jotain muuta joku vaivaa ni se on toi äippä. Muka ell:iin, pyh!

12 kommenttia:

 1. No niimpä tulj sullehhii yllättäin ja pyytämätä tuommonen reessu! Meekäläesen reessu rajottu pesukammarriin. Vuan sinut iha liäkärille huijattiin.
  Saetko ies mittää hyvikettä sejjäläkee? Niinku vaekka hyvän elliluun?
  Toevottavasti se liäkärj totes sinut terveeks.
  Mukavata viikolloppuva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kuule! Tommosen huijauksen tekivät, mokomat! En ny ihan muist tuliko tost mittää hyvityksii, ei ainakaa mitää elliluita tullu, voi olla et' joku ripsusipsu tuli. Ne o niit semmosii naura henkitorve palasii, jos tiät? Jotai ärsyttävii tippoi sain korviini, muute oon iha abnormaali ;D

   Voi sua raukkaparkaa, ko pesul sillai raijattii. Ei ollu helppoo sullakaa.
   Mukavaa viikolloppuu vaa sul ja äireelleski!

   Poista
 2. Oho, vai elliä tapaamaan sut kyörättiin? Aika kelju temppu, mutta eikö vain ole julkisillakin matkustelu hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siäl tuli tos taannoi piipahrettuu. Määki aatteli, et' kerraski määki pääse ton kaupunkil. Mentäs hakkee mansikoit ja lurpsukoit ja sillee... Ja sit mää pääryinki ton leguril. No, ei se onneks ollu iha yht gaumeet ko sillo ko mää oli niist anskuist kippee. Et' ei tartte kenenkää tul sörkkii mu bebaa ainaskaa!

   Täälpäi ei iha kauheesti nää meit el(l)ukoit nois julkisis, sano mee äippä. Mitä ny joskus harvo joku. Mää en oo iha varma oliks se nii kiva, ainakaa loppumatkast ku isoveli jäi pari pysäkkii aiemmi pois ku me äipä kans. Mul meinas valla paniikki iskee. Onneks mää pääsi sit äipä sylkkyy, vaik mialuummi mää olsi isovelje kans menny sokokse ILOon, ko ell:ille. Mut maisemii oli kyl kiva kattel auto akkunast.

   Poista
 3. Hienosti matkustat, Elli <3
  Artun mielipuuhaa julkisilla liikkuessa on heittäytyä selälleen mun sylissä (ei maailman esteettisin näky varmaan kaikkien mielestä) tai työntää kylmä kuono edessä istuvan (vieraan ihmisen) niskaan!
  Pitäis kyllä olla semmonen sääntö, että elliltä sais säkillisen herkkuja joka lemmikki, joka sinne joutuu... sitten vasta olis reilu meininki ja ell-käynnin hintakin kodillaan ;)

  Pysy terveenä, Elli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis kehuist!
   Tsihhih, nään jo sieluni silmin Artun selläälläs sun sylysäs. Kiitti vinkist, ens kerral määki kokeile tota kylmä kuano tökkäämist toise niskaa. Hei hyvä idis toi herkkusäkki, kannatetaan!!! Ell-hinnat ei taida ikinä olla kohdallaan. Toi elkku oli muuttanu uusii tiloihi viäreisee rakennuksee mis se oli aiemmi ollu ja nii vaa oli tullu kaikemmaailma toimistomaksutki (mitä ei enne vissii ollu) ylimääräsen mukkaa loppusummaa.

   Yritän pysyy, pysykää teki Artu kaa! t: Elli

   Poista
 4. Kyä niin terttina ja terhakkana istut siäl pussissa, joo. Mitäs se ell:i sulle oikeen teki? Rokotti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tarkka pitää näis asiois olla. Ettei tul asiattomii hlö:itä kyytii ;) Eri rokottanu elli, ei. Männä tammikuus o viimeks rokoteltu. Korvii vähä tutkaili ja anto jotai tippoi, jotka tuntu iha yäkseiltä ku äippä niit korvaa tiputteli.

   Poista
 5. Jos korvat ovat pipit, niin pitäähän korvat saaha kuntoon. Teitin lurppakorvaisten korvat aina välillä joutuu vähän koetukselle. ps Ossi inhoaa kanssa tippojen tiputtelua. Terkut Ossilasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän tuo taitaa olla, että pipit korvat on saatava kuntoon. Vaikka mä tykkään kovasti korvarapsuista, niin niistä kylmistä, märistä tipoista en kyllä tykänny. Vaikka olikin korvarapsuja tiedossa ja vaikka sainkin pienen juustonsiivun palkaksi. Pistääkö Ossi kovasti hanttiin tippoja? Mä kyllä justjajust siedin ne tipat, sen juustopalan takia ;) Mut yritin kallistaa aina korvan alaspäin kun h-hetki oli käsillä. Kiitti terkuist ja samanmoisia sinne Ossilaan!

   Poista
 6. Hihi, tullaan sanomaan vielä täälläkin moikat! :)

  Ensimmäinen bussimatka näytti onnistuneen hyvin, hyvä Elli! Meitsi ei oo koskaan ollut bussin kyydissä. Pitääpä vinkata äidille, että lähtis mun kanssa pienelle kaupunkikierrokselle! ;)

  Ja mikä muuten oli ellireissun syy? Ei kai mitään vakavaa?

  Kivaa kesää, Elli ja äiskä!

  <3: Doris ja palvelusväki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi, täältäkin ;)

   Vähän oli ehkä levoton olo, mut onneks sain olla miltei koko matkan isoveikan sylys. Mut miälenkiintost se oli, noinniinku kaikenkaikkiaa. Juu, kantsii kokeil, san vaa äipälles, et' lähette ny pussireissulle, pääsee helpommal ku ei tarvi nii paljo kävel ;D

   Ei mitää kauhee vakavaa ollu, korvat vähä reistaili.

   Mukavaa kesää teillekki sinpäi!

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.