maanantai 22. joulukuuta 2014

74. Joulua

Aateltiin vaan tulla toivottaan teille hyvää joulua ja onnea tulevalle vuodelle 2015!Täällä emäntä saikin vielä yllättäin jatkoaikaa töihin maaliskuun lopulle asti, Jess! (ei taida päivitystahti vieläkään parantua.)Tällä hetkellä kuitenkin vietetään joululomaa, siivoillaan pirttiä, kääritään paketeita, kuunnellan joulumusaa ja nautitaan yhdessäolosta. Nippanappa saimme vielä juuri ennen joulua hitusen (riittävästi!) luntakin tänne länsirannikolle. Tosiaan vielä - mukavia ja rauhallisia joulunpyhiä teille kaikille!

14 kommenttia:

 1. Mukava ku on teellähhii valakee joolu :) Näätät mahottoman nätiltä tuo nuttu piällä <3
  Oekeen hyvvee ja kaekimpuolin mukavata Jooluva sinne koko sakille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuli se sieltä - viimeinkin. On se lumi sieltä muutamaan otteeseen pyrkinyt tulemaan, vaan aina on sulanut pois. Oih, kiitos *punastuu*. Tekivät kyllä tempun kun kuvauksissa oltiin. Äippä vasta pihalla laitto ton nutun päälle, yritin kyllä heti ravistella sen pois. Ja kaiken kukkuraks velipoika avusti sitä katalasti tarjoamalla mulle herkkundaaleja, kun mua ei ois toi kuvaussessio muuten oikeen kiinnostanu. Mut menköön, näin joulun kunniaks :)
   Kiitos, samoin!

   Poista
 2. Ihanaa joulua kaikille teille Elli. Kivaa, että matte sai jatkoaikaa töille. Se on kiven takana työpaikat, joten pienestäkin on syytä iloita. Riemukasta ensi vuotta ja käy nyt aina joskus vähän kertomassa itsestäsi. Tuli muuten lunta tänne eteläänkin, humpsista. Miäs joutuu lumitöihin, että pääsee äitimuorin taksi pihaan joulupäivänä, terkkuja Ossilasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos - samoin! Juu, jatkoaikaa tuli, tosin se todennäköisesti tarkoittaa, ettei äippä vieläkään jaksa päivittää tätä mun plokii riittävän usein. Älkää silti unohtako mua Ossin kanssa, ettehän!? Mitä tuliko sinne oikein humpsis-lumi. Täällä on onneks vaan hitusen, ei tarvinnut vielä kolan varteen tarttua. No paitsi viime viikolla joku päivä, mut se ehti jo sulaa pois. Ai kiva, sinne teille on enempikin vieraita tulossa. Mukavaa yhdessäoloa teille!

   Poista
 3. Hieno kuva ja kaunis tyttö!
  Oikein Onnellista ja Maukasta Joulua teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hee, kiitos, Párek, nyt mä kyllä punastun,,,
   Kiitos, kiitos ja samoin sinne!

   Poista
 4. Kiitos ja samoin teille kaikille Hauskaa Joulua! ♥

  VastaaPoista
 5. Onnellista Joulua ja paljon joulumuiskuja sulle, Elli!

  VastaaPoista
 6. Talvista joulunaikaa (-17) sinne teille täältä "itäisiltä mailta", meillä on luntakin riittävästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Enää tämä päivä joulua jäljellä ja sitten odotetaankin jo juhannusta ;) Aattona tuli tännekin lunta enemmän kuin omiksi tarpeiksi, ja eilenamulla pakkanen kipusi korkeimmillaan -20 asteeseen. Hyvää joulunjatkoa sinne itämaalle!

   Poista
 7. Sulla on ihana jouluviitta harteilla <3
  Jos huomenna ei pakkanen ihan hirveitä paukahtele, pitää lähteä liikkeelle kaiken jouluköllöttelyn jälkeen... mitenköhän sitä jaksaa ;)
  Onnea työn jatkumolle !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (hups, on vallan unohtunut ajallansa vastata...)

   Juu, ton vanhan viitan äippä tunkee mulle joka joulunalla päälle, vaikka hyvin tietää, että inhoon vaatteita.
   Joulupäivän aamuna täällä paukkui pakkanen -20 asteessa, mutta lauhtui hiukan päivän mittaan. Sen jälkeen olikin sitten melko hyvät lenkkeilyilmat, eli ei ihan hirveesti ollut pakkasta. Tänä aamuna sitten olikin taas n. 23 pakkasastetta, hyrr. Nyt ei ole kuin n. -12 astetta, ja pitäis vissiin vielä lauhtua, ehkä plussan puolelle. Kyllä tässä varmaan taas pian kunnon lenkille pääsee.
   Kiitos, olen onnellinen kun työt vielä vähän aikaa jatkuvat. Sen jälkeen onkin sitten taas suuri kysymysmerkki.

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.