maanantai 17. marraskuuta 2014

73. Blaah!

Blaah sille joka ei viitti mun plokii riittävän usein päivittää!

Isoveli kävi tässä taannoin ja yritin lipsuttaa sen naaman läpimäräks.
Se oli taas niin karvatonkin, että hieroin sille samalla vähän partaa ;DDD

8 kommenttia:

 1. Párekin Palvelijatar17. marraskuuta 2014 klo 22.09

  Ihana kuva!
  Pusuja Párekilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   Kiitos myös pusuista ja Párekille kans samanmoisia :)

   Poista
 2. Iha on otollinen alusta hieroo vähä karvoo kasvammaa :D Liekkö tarttunna...?
  Sinun pittää kuule vähä ruveta komentoo pitämmään tuon päevitysasijan suhteen. Kyllä meestä kaekista oes mukavata kuulla sinusta usseemminnii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pitäähä sitä ny poikaa vähä auttaa ;) Saas nähdä auttoko karvantartutus :D
   Mä oon kyllä yrittäny komennella, mut äippä ei vaan jaksa aina työpäivän jälkeen avata masiinaa, tai ainakaan alkaa kirjottelemaan. Kattotaan ens vuoden puolella, jos työt ei jatku, ni sit se ehkä ehtii vähän paremmin.

   Poista
 3. Toivotaan, että parta tarttui:) Se on töiden haittapuoli, että ne aina joskus haittaavat harrastuksia:) Ossilta pusut kauniille Ellille ja terveiset Ossilasta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voip olla että vähän tarttui ;) No niin on! Tosin mulla on niin ihana työpaikka, että soisi sen jatkuvan ikuisuuksiin. Näillä näkymin kuitenkin vaan vuodenvaihteseen asti. Työ on mukavaa, jos niitä samoja tekee iltaisin kotona, mitä päivisin tekee töissä, eikö? :) No nyt on vähän tullut ommeltua kaikenlaista....
   Elli kiittää pusuista ja lähettää Ossille samanmoiset! Terkkuja sinnekkinpäin!

   Poista
 4. No höh! Sen kun isket omat käpälät näppäimille, annat tekstin tulla =D Kiva kun kävit blogissa edes pistäytymässä. Olihan sulla kiiruista hommaa tossa kuvassa, ei sillon ehdi blogata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on paha reuma näis tassuis, ei ne taivu sillai ku pitäs - no ei vaiskaa, ei mulla reumaa ol, mut ei ne siputassut mult kyl sillai taivu ku sihterilt. Kattotaa ny, auttaako toi tyäelämän loppuminen vuodenaihtees toho päivitystahtii, toivottavasti. Jatkost ei nääs ol tiatoo enne vuare alkuu. Juu, oikees oot - lipsuttelu o yks tärkeimmist hommist täs maas. Kuka muu toivottais porukat takas kottii esmes tyäpäivän jälkee ku mä? Saatikka velipoja käymää entises kotonas.

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.