lauantai 4. lokakuuta 2014

71. Mettällä

Joku aika sitten käytiin puolukkamettällä. Elli makoili maassa ja napsi puolukoita suoraan puskasta suuhunsa ;)

Aluksi haahuiltiin metsäautotiellä.

Tästä on joku (iskä) peto varmaan menny!

Pieni mäyläkoila suuressa metsässä. 

Tässä on hyviä puolukoita, nams, slurps!

Anna nyt jo tänne se puolukka!
Käyppäs kurkkaamassa *täältä* toisesta plokista, mitä äippä teki itselleen. T: Elli

8 kommenttia:

 1. Metät on mukavija paekkoja. Aenahhii sillon ku ee oo mittää yljmiäräsijä elukoeta mänemässä korvii ja häntää. Ja marjat syötynä iha ite mättäeltä on parraeta:)
  Kyllä sielä toesinnaa ihtesä meleko pieneks tuntoo... vuan kyllä oot sittä nätti nuissa kuvissa! <3
  Iha mahottoman hieno on tuo äeppäs tekemä koru! Äet sano että oes justiisa nuore emännän tyylijä. Ku se pittää tuommosija erikoesen hienoja juttuja aena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl sää Iivari, tiät, mikä o mäyriäiselle parasta - no nehä o noi pualukkamettät ja justiinsa itenoukittuna. Oikeeta superfuudia! Onneks noi pikkuelukat tykkäs enempi iskästä, mä taisin olla niin matalana, ettei ne pienet hirviäiset huamannu mua ;)
   Oih, tattista kehuista, vai nätti...(punastuu) <3

   Äippä käski kiittää korukehuista. Melkosen homman se oli tehny sen parissa, ja lissää mielii jahka ehtii. Onha sillä muutaki puuhaa, kuten esmes pienen mäyläkoilan hoitaminen... Hih, sun nuorella emännälläs onki sitte mahtava tyylitaju :) Aika painava koru, sano äippä ku se piti sitä tänpäivän kaulasansa.

   Poista
 2. Elli, sä olet ihana mussukka, kun et lähde tarpomaan omia teitäsi. Ossi ei satunnaisesta syystä pääse metsään, kun se on pidettävä kiinni ja se häiriköis mun sienestystä. Terkkuja M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmää voi lähtee mihkää, ku mun tarttee pitää silmäl noit vanhuksii - ettei ne eksy mettää ja sillee... No mites se Ossi ny sillee nii häiriköittee, tai nii, taidan arvata - Ossilla on se riistavietti talles vai mitä?! - Elli -

   Poista
 3. No ny on Tyttö päässy pualukkaan. Huimaa! Muiskeoita sulle, Elli Karamelli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pyärii ku papu pualukas, vai millee se meni...;) Oli kyl aika huima mettäreissu, saan iha ite poimii omat marjani, superfuudit suoraan sulatusuuniin elikkäs mun masuuni. Kiitti muiskuista, samanmoisia sinne teille muiskutuiskelot!

   Poista
 4. Párek ja Palvelijatar4. lokakuuta 2014 klo 21.17

  Ihana Elli! Kyllä näkyy, että tytöllä oli kiva metsäreissu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oli kyl tosi kivaa, varsinki kun sain poimii ite omat marjani. Ja muutenki mettäs on aina hauska juaksennella. Vähän väsyttävää se kyl on, kotona uni maitto.

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.