perjantai 27. syyskuuta 2013

55. Ihan liekeissä!

Eräänä kauniina elokuisena päivänä päätimme lähteä porukalla makkaranpaistoon louholle. Elli viihtyi mainiosti, tutkiskeli lähialueen paikkoja ja kun tuli aika kaivaa makkarat esiin, johti mainiosti paisto-operazioonia. Elli, joka aiemmin ei liiemmälti makkarasta välittänyt, kerjäsi jo tottuneesti oman osuutensa jokaiselta. Tässä ehkä hieman drammaattistakin kuvasatoa:

Mä oon ihan liekeissä!

Hitsi, beba palaa!

Nyt kyllä sammutan tään polttavan janon!

No johan helppas.


Ellii, katso tänne!

Niin minne?

No tänne!
Taisit tutkia permantoa vähän tarkemmin :)

Isoveli veistelee makkaratikkua,
typykkä ihmettelee vieressä.
 Mäyriäistä ei oikeasti vahingoitettu liekeissä-kuvauksissa!

16 kommenttia:

 1. Apua, hui kamalaa, Elli! Sä oot ihan tulennielijä. Sulla saattais olla ura sirkuksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsihhih, säähän sen kekkasit - tulennielijäiseksi sirkukseen. Joku päivä mä kyllä koklaan tota sun ideaas. ;)

   Poista
 2. Kuka se on, joka kesällä tulee ja sytyttää Suomen lavat perässään tuleen?
  No sehän on tietenkin Elli! Me oltiin ihan liekeissä tästä postauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsihhih, määhä se tiätysti oon, tälläi vaatimattomasti sanottun. Hitsi, nyt kyllä tarvitaa palomiähii, älkää ny vaa iha poroiks palako ;DD

   Poista
 3. Toi on noiden partasuumäyrien haittapuoli, kun partaan tarttuu kaikki kiva:) Kivoi kuvii. joskus on varmaan ihan paikallaan pistellä, että "eläintä ei vahingoitettu kuvauksissa", vaikka ei olisi aihettakaan:) Hyvät viikonloput, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Viime viikonloppuna nypein siitä takiaisia metsäreissun jäljiltä. Niitä löytyi melkoinen kasa, jopa ihan anturanpohjastakin. Toi 'ei vahingoitettu' -lause sopi kyl just näihin kuviin. Kiitos, mukavaa viikonloppua sinne Ossilaankin!

   Poista
 4. Vau, olitko jonkun jännän leffan kuvauksissa, kun on rekvisiittakin noin hurjaa ;)
  Elli, sun nenu on söpö... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mut nää oli vast harkat, jäi nääs elokuvakamera kotiin. Kihhih, vai söpö nenu - niin sullaki, ja AB:lläki, terkkui vaa pojil, sit ku ne palautuu reissuiltas.

   Poista
 5. Wau, sä oot rohkee tyttö - veden suhteen nimittäin! Mä en I-KI-NÄ menis tommoseen lammikkoon, siinähän kastuis tassut!:D
  Mut makkaraa kyllä ottasin, vaikka ihan kokonaisen kiekuralenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vesi mul onkelma oo, paitti sitte ku sataa, niihi rapakoihi mää en me. Enkä sen paremmi lähre sateel lenkilkää. Märkä nurtsi - hyi! Mut niinko oot varmaa huamannu, ni kyl mää oo uimas välil käyny, et sinänsä toi kastumine ei oo onkelma. Se vaa, et' mää haluu itte päättää koska mää kastu ja koska en. Makkaraa määki oon jo oppinu syämää, vaikkemmää siit' ain ol tykänny.

   Poista
 6. Vau, onpa mahtavasti osuneet kuvat! :) Tuolla olisi olleet hippitukat kanssa liekeissä kun olisivat nähneet noin söpön typyn käyskentelemässä ;) Pitäiskin käväistä laavulla ja paistaa makkaraa ja vaahtokarkkeja. Vielä ei ole ollut riittävän koleaa siihen, kun mä tarviin aina sellaisen kylmän ilman laavuiluun :)

  Mutta tuli on elementtinä mahtava, oli se sitten takassa, kynttilässä, nuotiossa - tai hännän alla ;)

  Ellille isot muiskautukset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ekaks vaan sihtasin Elliä ja nappasin kuvan summittaan. Kun katselin kuvaa, niin totesin, että tuossahan mahtava efekti ja räppäsin muutaman kuvan lisää. No ilman muuta hippitukat olis olleet liekeissä, on tuo Elli vaan semmonen hottis :) Tuo kuullostaa mukavalta suunnitelmalta, paitsi että mulle kelpaa kyllä hiukan lämpimämpikin ilma laavuiluun. Ei kuitenkaan ehkä kesähelle ;)
   Tuli ja myöskin vesi on mulle sellaisia rauhoittavia elementtejä, kunhan vaan pysyvät aisoissa. Kaameaa jos ne pääsevät irti; tulipalot, tulvat.

   Kiitos, välitetty, samanlaisia hippitukille! <3

   Poista
 7. Elli sää oot melkonen hottis, ei siitä mihinkään pääse! Gaumeesti suukkosia tolle nenulle, mistä mattes pitää kiinni! :) t. Mauri-setä (kato ku ärräkin alkaa taas luistamaan!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hottis vai, nyt mä kyllä punastun, KIITOS, Mauri-setä! Kihih, kiitos suukkosistakin, ne tulivatkin sitten kurakuonoon, toivottavasti ei alkanut yskittää ;) Ja tosi hyvä, et sun ärräs taas luistaa. Ei oo kivaa tommonen tahaton sihauttelu, varsinkaan itsestäriippumattomista syistä.

   Poista
 8. Mekin ollaan ihan liekeissä, meinaan oot niin sulonen, että ihan kuumottaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi, tarttuks toi loimotus teihinki, pojat? Ai jaa, nyt mää ymmärrän, hihhii :)
   *kihertelyä ja punastelua*

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.