sunnuntai 22. syyskuuta 2013

54. Vau mikä typy!

Muistattekste, ku Myrskyn ja Tuiskun plokis Myrsky hiljattai rakastu koiramammaan. Myrsky otti taunopalomaiset otteet käyttöö. No, meil tuli täsä yks päivä semmone pikkulikka mummus ja puffas kans kylää. Sen puffa on mun iskän velipoika. Nii, ni sitte määki oti otteet, en taunopalomaisii, vaa paremminki ansaikosmaiset. On se meil ennenki käyny ja ain mää oo siit tykänny, mut ny mää pääti ottaa vähä kovemmat otteet ja tein itteni heti tykö. Ja lipsuti (tai ainaski yriti) Fanni naamaa sen ku kerkesi. Mikä kumma siin o et noi nuaren (2 1/2 v) ne jo ossaa kiältää mua lipsuttelemast. Mist semmone peli o kotosi ettei sais muka lipsutel. No ko ne isot ihmiset opasti sitä pistää vaik käre suu ettee, jossemmä muute usko. En usko, vaan entistä innokkaammin pusuttelin :) Nii, ja sit mää kiäri ja pyäri ja lakosi koko aja kummoo siin se eres. Et rapsut ny hiukka mu masuu. Ja hianosti likka rapsutti. Mää nii tykkää siit, tommosii Fanniloit sais kyl ol enempiki maailmas. Kattokaa ny kui sulone typykkä se o:

Mä lakosin...

...ja pussasin...

...lakosin...

...ja lipsutin.

"Kun teholipsuttaja iskee, laita käsi suun eteen",
ne opasti tytteliä. Himpskatti, sittenhän on vaikea saada osumia!

Mummukin rapsuttelee, mä olin ensin vähän pelokkaana, et' mitä ny.

Kunnes tajusin, et autuaallisia masurapsuja tiaros.


Sit mää välil taas lipsuttelin.
Yllätyshyökkäys on paras puolustus ;)


Hei älä mee, tai viet multa kaiken,
älä mee, sä et jättää mua saa...

 Paaljon lipsutusterkkuja Fannille, nährää taas pia, jookos-kookos?!

T: Elli Elviira Eloveena

18 kommenttia:

 1. Hetken jo luulin, että kuvissa on meidän riiviö ja pikkueukko. Hyvin samannäköisiltä näyttävät ja kujeetkin stemmaa ; ) ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mullekin tuli teidän pikkueukko mieleen näistä kuvista :) Samannäköistä on, totta tosiaan ;)

   Poista
 2. Ihana pikkuvieras ja Elli :) En olekaan nähnyt Elliä koskaan noin repo-rentona! No ei ihme, kun mulla on ollut ne meidän kauhukakarat mukana, kuka niiden edessä nyt uskalla mennä lakoon ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ookkin <3
   Ellihän on usein tuolleen reporentona. Väliin kun oikein uuvuttaa, se kellahtaa yhtäkkiä kumoon ja siitä selälleen. Siis se on niin hassun näköistä, ettei voi kun nauraa. Jaa mitkä kauhukakarat? En mä kyllä muista sulla mitään kauhukakaroita nähneeni. Artun ja Bassen vaan, ja molemmat umpi-ihania.

   Poista
 3. Ollin mielestä on kaikkein parasta, kun vieraat rapsuttaa mahasta. Siinä on ihmisen vieressä niin autuasta maata, kun tasainen rapsutus on käynnissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elli on täysin samaa mieltä. Masurapsuihin voi vaikka nukahtaa, niinhän Ellille ainakin monasti käy.

   Poista
 4. Hih hih, ihan oot ku Ansa Ikonen. Joo, kyl tommoset Fannit olis ihan parhautta. Nää oli niiiin hauskoja kuvia. Meijän äipälläkin väreili hymy huulilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, mihis mun vastauksen on kadonnu, ihan varpilla vastasin teille eilen. Mitähän ma mahdoin kirjottaa..?
   Joo-o, Fannit on todellakin parhautta ja suloisuutta! Kiva kun onnistuttiin hauskuuttaan teitä ja teen äippää. Teen hymytkin on ihan parhautta :)

   Poista
 5. Onpa suloinen pikkuvieras tullut ihan vaan Elliä varten, näemmä - ja varmasti ainakin Ellin mielestä ;) Maharapsutukset on parhautta, jatkuva huomio vielä parempaa :)

  Ellille pusut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Fanni tuli vasiten Elliä katsomaan. Heillä on itsellään kotona iso koira, hän halusi välillä nähdä Pikku-Ellin. Ja Ellihän oli tietenkin ihan myyty Fannin huomiosta ja masurapsuista.

   Kiitos muiskuista, samanlaisia sinne AA:lle!

   Poista
 6. Vai että Elli muuttusi Ansaksi, hih. Tiedäkkös Elli miks ossi ei saa pusuttaa? No kun sen lipaisuist tulee naamaan näppylöitä. ihan oikeesti. Ja vaikka pesis naaman. Mäyriksien suussa on vähän pasiliskoja, mutta sitäkin jytympii. Ehkä siks sultakin oli suukottelu kielletty, mene ja tiiä. Ossin emäntä on kanssa sitä mieltä, että sillä on puremiskiellon lisäksi pusutuskielto, ainaskin naamaan. Mutta sulle Ossi lähettelee virtuaalisuukot Elli, terveisii M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei sentään muuttuisi - otteet vaan on samanmoiset, eli aina pussaamassa, niinkuin Ansa ja Tauno ;) Ai naamaan näppyjä, meillä ei kukaan oo moista huomannut, vaikka varmasti niitä 'osumiakin' on jokaiselle tullut. Äitini puolestaan joutuu pesemään kätensäkin, jos koira on lipsassut, oli sitten Lyyli tai Elli tai mikä muu koira tahansa. Jos hän nimittäin vahongossa pyyhkäisee sillä nuollulla kädellä silmiään, niin saa varmasti tuta kirvelyä ja vetistelyä koko loppupäivän. Muuta porukkaa täällä saa lipsuttaa mielinmäärin, mutta minun lipsuttelut on kielletty. Eri asia on jos itse annan sille muiskun ;) Kiitos virtuaalimuiskuista ja samanlaisia Ossille lähettää Elli.

   Poista
 7. Ihana Fanni! Mut kyl se tosiaankin on kumma, miten varhasessa vaiheessa ihmisille tulee toi lipsuttamisenestämisreflekti. Pöhköt, eikö ne ymmärrä, et mäyräkoiran muisku pelastaa päivän?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Ihmiset aina kieltää kaiken kivan, eiks ookin törkeetä? Miksei muka saa lipsutella? Mitä vikaa mun lipsuissa muka on? Siis Mirkku, niin totta toi viimeinen lause: mäyräkoiran muisku pelastaa päivän. Sen se todellakin tekee! Että muiskuja vaan sulle ja ihmisille ja ihan kaikille!

   Poista
 8. heh, melkonen pusu-iita oot kyllä! Mua saisit kans tulla Elliseni suukottaan koska vaan - erityisesti tänään tiätty, ko täytän vuosii! Pusuja sinne sulle myös *puuh* t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niin oonki, Smak, smak ja smak. Sinne ja tänne. Ilman muuta mä tuun sua suukottaan, mä lährenki heti. Herramunjee oikein synttärit! Ihan säkkikaupalla toivottelen sulle onnee! Ja mää lähetänki sitte sulle jo täst matkan varrelt miljoonatsiljoonaa lentopusuu. Puuh-ja-puuh!
   - Elli

   Poista
 9. Elli on ihanan näkönen kun se makaa ja vaatii masurapsuja. Ja voi pojat mikä pusuttelija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elli nauttii kun se saa masurapsutuksia, usein se jopa nukahtaakin siihen. Hih, tyty on ihan mahdoton lipsuttelija :)

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.