torstai 9. toukokuuta 2013

46. Ny rillataa!

(Pieni taukopäivitys:)
Grillikausi julistettiin meillä vappuna alkaneeksi. Eilen oli harvinaisen lämmintä, ainakin iltapäivällä, ja niinpä grillasimme taas saunan jälkeen. Makkaraa on meillä grillattu jo enempi kuin tarpeeksi, mutta liha ja maissintähkät on hyviä grillattavia, ja sen kyllä huomaa eräs vastatrimmattu pikku grillausapulainenkin ;)

Siis taas toi papparazzi häirii mun uniani.

EVVK

Siis mitä? Sanoiko joku 'ny rillataan'?

Siis Piffii, Piffiiii, PIFFFFIIIII!!!

Iskäää, iskä hei, mä oon täällä alhaalla. Siis näetsä mua, täällä alhaalla! Piffiii?!!!

No siis, jossei Piffi tule Muhametin luo, muhametti tulee Piffin luo!

No ei vaiskaa. Mää vaa suunnittelin toolihyppyy ;)
Supernopeehidas äippä, ei edes kerenny mun päätä saamaan kuvaan ;D

Mui ku muikeen mukavaa. Namps, slurps....Piffii...lisää...please!

Ni, sitä PIFFII, HETI mulle tänne nyt!
Eikö sana kuulu?!


No, nyt kelpaa kölliä, vatta pinkeenä ;)
Mukavaa ja lämmintä helatorstaita!

30 kommenttia:

 1. Hieno on sun kesäinen ulkomuotosi! Ja oot saanut piffiä! Vau! Ja nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis kehuist, oli se kyl rankkaa puuhaa, toi trimmaaminen. Äippä trimmas selkäpuolen ja kyljet, trimmeri nyppi loput. Mä vähä rimpuilin, mut onha toi lopputulos ihan sievä, vai mitä? ;)

   Juu, iskä aina pitää mun puoliani näis Piffiasioissa. Äippä ja mää komennetaan molemmat iskää, tosin eri syistä. Mää et' annas, ukko, mullekki sitä Piffii, ja äippä et' ny riittää, meinaaksää lihottaa mee pikku punkero taas. Siis ketäköhän se nyt sitten tarkotti, ei mua ainaskaa.
   -Elli

   Poista
 2. Jos pitää häiritä kesken unien, ihan herättää kesken makeiden unien niin olisi paree olla sitten kunnon tarjoilut pöydässä. Piffiä, sillä jo kelpaa herkutella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, minkää kuvaelma takii mua ei kantsi herätel, Piffi on parasta. Onneks iskä piti mun pualiini ja mää sain Piffii. Vaik äippä yritti kiellellä. Turha vaiva, mää ja iskä ollaan sympioosis ton ruuan suhteen ;) Oli muuten tosi herkkuu, maistuis varmaan sullekkin, Olli!

   Poista
 3. Vau mitä herkkuja oot Elli saanut. Eihän kunnon piffi lihota, terveisii M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, herkkuu oli. Iskä piti huolen, että sain maistiaisii ja äippä, etten saanu liikaa ;) Mun mielest herkkundaaleja ei saa koskaan liikaa. Siks toiseks noi meen lenkkeilyt on kyllä sutjakoittanu mun vattanseutuuni, ihan varmasti on!

   Poista
 4. OOh piffiä - en oon muuten saanukkaan moneen aikaan. Pitää reklamoida tolle mammalle (joka muuten sanoo että kiitos, posti hoiti hommansa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, et vai? Kyllä, ehdottomasti sun pitää reklamoida asiasta mammalle. Hienoa, hyvä posti, nopeaa toimintaa! Toivottavasti oli mieluisat :)

   Poista
 5. Oih, suloinen Elli kesäfrisyyrissään! <3

  Ja totta mooses tarttee mäyräkoirankin saada piffimaistiaisia, jos kerran rillataan! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai oon vai - suloinen? Kihhih (keimailua). Kiitos, Annamari, love you <3

   Juu, pidin puoleni. Tai siis iskäkin piti mun puoliani, äippä olis vähän himmannu mun herkkujen syöntiäni. Mut oli kyl hyvää! Pepille ja Rillalle Piffintuoksuiset pusut <3

   Poista
 6. Sun iskä on loistotyyppi! Just noin pitääkin tehdä: aina pidetään mäyräkoiran puolta piffiasioissa!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin, sää sen sanoit, loistotyyppi! Mä niin oon samaa mieltä sun kanssas. Piffi is best.

   Poista
 7. Jaa, että oikein piffiä, kyllä sun kelpaa:)
  Tiitu ei saa enää mitään herkkuja:( ettei se masu taas rupee oireilemaan...
  Lämmintä ja aurinkoa odotellen:)
  On sulla nyt kaunis look ;D
  Muiskut ja terkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä mun kelpaa, Piffi on hyvää!
   Harmitus tuota Tiitun masuu, mutta paree se kai on, että pysyy kunnossa. Eli ei Tiitulle herkkuja (osanotto, Tiitu).
   Juu, sais se aurinko ja lämpö jo tulla. Äippä kyl sanoo, ettei liian lämmin ettei se tukahdu, mut mun puolesta: tervetuloa, lämpö! :)
   Tattis, on mulla nyt kevyempi olo ;D
   Muiskuja ja terkkuja myös teille molemmille, lips!

   Poista
 8. Fitfiuuf (vihellysyritys), vähän mun partakarvat haittaa viheltelyä, mutta tajusit varmaan viestini, Elli. Siis ihastuksesta täällä viheltelen, oot tosi magee mimmi.
  Meillä ei ikinä näy piffejä eikä muutakaan lihaa, kateellisena ajattelen sun herkuttelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, ei mikään yritys, vaan ihan oikea vislaus. Kuulu tänne asti ;) Tattis kehuist, komee kundi oot itekin <3

   Mitä eikö PiffinPiffiä? Ikinä? Kaamee vääryys, tästä pitää heti mennä raportoimaan Timputkun resupentille! Kyllä se auttaa, on auttanu AM:n Peppii ja Rillaakin, ja varmaan monia muitakin ;)

   Poista
 9. Elli, mitäs jo mää tuun käymään ko krillaatte seuraavaks? Täällä ei tipu nimittäin piffiä eikä maggaraa, ei niin mitään ko matte sanoo että mää oon haimakuurilla.....!!!! Rasvatonta kalkkunaleikettä se tarjoo sitten korvikkeeksi, kylhä mää sen syön mut ei se PIFFIÄ korvaa. Sul on hyvät oltavat, paljon terkkuja sinne. t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Mauri-setä, tottakai se sopii. Niettei Piffii eikä eres magupätkää, törkeetä! Ainii, se sun haimakuuris! Tota noin, mää en kyl millää tahtois, et sul tulis taas niit karseit kiputiloja, joten mun o ny pakko sanoo sul, et Piffii ei tipu. Älä ny vaa suutu mul, mut ko mul o huali su terveyrestäs kova. Mut käviskö joku kalkkunarintafilee? Semmose mää voisi sul rillauttaa. Tul vaa sit ko seuraava kerra aurinko näyttäytyy ja o lämmint. Voiraa iha vaa ol ja hengail yhres, ja antaa ton palvelusväen rillail meil.
   - Elli

   Laura kuule, mul on ongelmia noitten wordpressin blogien kanssa. Kun pitäis alkaa kommenttia kirjottaan, niin ensin se kommenttisivu aukeaa, mutta hetikohta se siirtyy jonnekkin toiselle sivulle. Joku Juicyru tms. mainossivu sieltä aukeaa. Pakittamalla kyllä pääsen takaisin kirjottamaan, mutta en ymmärrä miksi se tekee näin. En sitten oikein oo uskaltanut kirjottaa siihen, kun sulla vaaditaan se sähköpostiosoite siihen lähettäjäkenttään ja mulle on alkanut tuleen outoa mailia, mitä ei ennen oo tullut. En tiedä onko mulla omassa koneessa joku virus vai mikä tään tekee, toisinaan en pääse edes nettiin, tai putoan kesken kaiken pois. Mä aattelin, että uskaltaisitko ottaa sen mailipakon pois, niin voisin uskaltaa kirjottaa jotain, siis mikäli kone ei takkua. Onkohan kellään muulla ollut samaa ongelmaa? Ja jos joku tietää, missä vois olla vika, niin kommentoikaa vapaasti. Niin ja sama ongelma Nauravan nakin sivuilla, mutta bloggerissa ja vuodatuksessa tätä ei ole.
   -Ellin äippä

   Poista
  2. Elliseni, rillattu kalkkunafile kuullostaa hyvältä - mää tuun heti ko teil on rilli kuumana taas, pist vaan viestii! t. Mauri-setä

   Ellin äippä, no onpa tosi harmillista tuo spämmimeili, yritin nyt säätää kommenttikentän niin, ettei sähköpostia tarvitse siihen kirjoittaa - toivottavasti se auttaa! t. Laura

   Poista
  3. Mauri-setä: Mainiota, mää paan sit viestii tuleen ;)
   -Elli

   Laura: Kiitos! Edelleenkin se hyppää sinne jonnekin, kun avaan kommenttikentän, mutta nyt uskallan kommentoida, ku ei oo sähköpostipakkoo. Onks sulla jossain syötteenlukijassa tms toi meijän sivunosoite, tuntuu viisaammalta jättää kaikki linkkaukset väliin. Todennäköisesti joku on jo mun osotteen jostain saanut (ei välttämättä teiltä), mut onneks sitä ei ihan mahdottomasti tule. Ja oudot viestit heivaan lukematta pois.

   Poista
 10. Siis teillä rillataan! Onneks olit valppaana rilliapulaisena ja ansaitsit oman osasi. Meillä nähään vaan unta rilliherkuista. Huoks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vappuna noi alko rillaamaan. Ilman muuta mä pidän puoleni ja iskä kans. Siis pitää mun puolia. Kaameeta, mitä painajaista. Nähdä nyt unta Piffeistä ja herätä sitte huomaamaan, ettei mitää ollukkaa tarjolla. Huoks tosiaan. Toivottavasti kesä kuitenkin tois teillekki edes vähäse rilliherkkundaaleja.

   Poista
 11. Ellin silmät kyllä hellyttää kenet tahansa antamaan vaikka puolikkaan piffi-puhvelin kerralla ;))
  Mikä kumma siinä muuten on, että noi emännät on aina vastahankaan? Ei liikaa herkkuja, ei riehumista, ei vieraiden nuolemista... tylsimyksiä noi emännät, mutta on vaan kestettävä ja oltava mieliksi, että saadaan edes joskus herkutella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin iskän se hellyyttää, äippä on kovempi tapaus, vaikka sortuuhan sekin sit joskus. Piffi-puffeli olis kyl varmasti huisin herkkuu. Miks tosiaan äipät aina kieltää kaiken kivan, ei oo reiluu. Valitetaan, pojat, yhressä Timkutbun resupentille, sillä vois olla pari painavaa sanasta meen äipille, jooko? Ja vaaditaan yks kokonainen Piffi-puffeli puoleen mieheen, ei ku jaetaan se siis kolmeen osaan, OK?

   Poista
  2. Kolmannes puffelia per kuono, kiinni veti! Meijän pakastin on niin mini, että taidetaan tilata teille se piffilähetys ja muutetaan kesäks Ellin luo ;)
   Terv. AB

   Poista
  3. Jes, jes, jes! Kiva, mä ootan teitä pojat! Kiva saada kavereita tänne koko kesäks! Tuutteko linjurilla vai junalla, mä tuun vastaan asemalle? Ja tuokaa se Mauri tullessanne, kun se ei tullukkaa rillaamaa, niinko piti. Kyllä mun osuudesta piisaa sillekin!

   Poista
  4. Mauri mukaan, ja Bassen piffistä saa verottaa vapaasti, sen pitäis näet laihduttaa ;))

   Poista
  5. No hyvä, mä käsken iskän paneen rillin kuumaks. Törkätään sitten porukalla puffeli-piffeli sinne ja sit vaan naatitaan, meinaan olostamme ja piffeistä! Mitäh!!! Muka laihduttaa, ei käy! Basse syö koko Piffinsä ihan ite, ilman mitään laihiksii. Nih, soma poika, eikä yhtään liika bullee!!! Teretulemast vaa tän meil!

   Poista
 12. Hyvät Jussit Elli-neidolle ja ihmisilleen :) Tähän asti on jo päästy kesää, mutta yritän olla ajattelematta sitä, että päivät alkavat taas lyhentyä..."pessimisti ei pety" ;). Heinäkuussa tulevat taas kunnon helteet, toivon ja odotan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää Jussia myös teille! Just, niinhän se on, päivät alkaa lyhentyä, kesä loppuu kohta ;) Pessimismi jyllää! Ei ei, ei hellettä. Auringonpaistetta ja kohtuullisen lämmintä, mutta ei hellettä. Vanha kroppa ei kestä, vaikka sanotaankin ettei lämpö luita riko. Ellille kyllä taitais hellekin kelvata.

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.