maanantai 31. heinäkuuta 2017

106. Karkeakarvainen sulkapallonnoutaja

Viikonloppuna me pelattiin sulkapalloo äipän, iskän ja isoveljen kaa. Mää kun en muuten niin pallopeleist tykkää, ni tää oliki iha huippuhiano peli, tykkäsin. Säännöt oli, että ottakoot kiinni ken saa ;)


Seurasin palloo tarkasti vasemmalle...
...ja oikealle...

...ja ylös.
Sitten olikin mun vuoro...heips, mitä noi ihmiset kiljuu?
Miten niin anna pallo tänne, höpöhöpö! Mun vuoro!
Välillä piti käydä komentamassa ohimennyttä koirakkoa.
Palasin jäniksenä takaisin, kun kerran niin kovin tahdottiin ;)

Saatoin innoissani loikkia niin, ettei kuvien otosta hankkinut tulla mitään.
Sainpas, ette saa mua kiinni!

Lällätilää!
Hmm. äippä kuvaa mua, mut en nyt ehdi komentaan sitä
pistämään kameran pois ja tulemaan pelaamaan meijän kanssa.
Jotku harrastaa tennispalloi, toiset maapalloi, kuka mitäkin. Tää sulkapallo vois olla noist pallopeleist se mun Thö Laji! Onks kukaan muu kokeillu?

T: Elli Elviira Eloveena, "Karamelli"

12 kommenttia:

 1. No jopas nyt jotakin! Ihan huippuhauskan näköstä toimintaa, Elli Karammelli. Joo, tota sulkkista tartteekin ehottaa meijän väelle, ku pihalla jo jo valmiina sopiva väyläkin. Tsiljoonamiljoona muiskua sulle, mansikkainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sanokaas muuta, meikäplikka pallon- vaikkakin vähän erilaisen -peluussa! Suosittelen, siinä saa ihmissväkikin yllättävän hyvin liikuntaa. Meijän porukat oli ainakin ihan hiessä pallonpeluun jälkeen. Tattis muiskusist ja samanlaisii vastaava määrä takasin, mustikkaiset! ;)

   Poista
 2. Sulkapallo näyttää todella hauskalta! Kokeilemisen arvoinen laji varmasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa se kyllä olikin. Parasta oli kun sain itte pallon kiinni ja ihmiset juoksi sitten perässä! Kattokaas, mä oon niitten personaalitreineri, saivat mukavasti liikuntaa ;D Suosittelen!

   Poista
 3. Oho, tosi vauhdikasta peliä! Joko olet ilmoittautunut Suomen edustajaksi kansainvälisille kentille? Laji saisi varmasti rutkasti lisää kannattajia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauhtia kyllä piisas, olin heti mäyränä paikalla, kun näin ettei joku mämmikoura saa palloa kiinni. No en nyt sentään ihan niin haka ole, että ensipelin jälkeen olisin valmis edustamaan maatamme ulkomaille. Mutta pitänee varmaan harkita asiaa, ehkä joku värväri joskus bongaa mut ;) Kiva peli, kantsii kokeilla!

   Poista
 4. Vitsi, että olikin hauskan näköinen peli. Ei ole tullut kokeiltua, mutta pitänee mökillä ehdotella äipälle, että voisiko se vähän yrittää. Mä olen pelannut vain mölkkyä ja sekin loppui nopeaan, kun järjestelin ne palikat uuteen järjestykseen ja otin heittokapulan mukaani. Eivät tykänneet uusista säännöistä! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peli oli kiva ja vauhtia piisas, oltiin kaikki aika läkähdyksissä, mutta silti olisin vielä jatkanut kun muut jo väsähti. Juu, suasittelen, puhu vaan äippäs ympäri. Tosin meilläkin tuli vähän huutoa, kun meinasin pureskella liian lujaa. Se oli nääs aito sulkapallo, eikä mikään muovihärpäke. No höh, tylsää porukkaa, jos uudet säännot ei kelpaa ;)

   Poista
 5. No jopas... :) Mukavan näköstä toohua tuo. Suattasimpa kokkeella minnäe. Paetsi ettee meejjän puujalakaimmeeset jaksas hosuva niihen maeloen kansa ja vielä juosta sennii pallomperässä :) Vuan piähhän sinä sielä virkeejalakanen sakkis liikkeessä.
  Muiskuja sulle ihanaenen pallotyttö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kivaahan se oli, vaatii tyvenen ilman, muuten ei pallo lennä. Enpä usko että teillä sen puujalkaisempia ihmisiä on kuin meilläkään, taitaa olla paremminkin päinvastoin. Ja nyt näyttää siltä, että toi sessio jäi kesän ainoaksi kun ei noita tahdo saada taas jalkeille millään. Tattis muiskusist, ja samanmoisia sulle, komea maapallopoika!

   Poista
 6. Elli ihanainen. Hyvin saat palloja näköjään kiinni. Ilmeisesti selkäs on aika hyvin parantunut. Me olemme Ossin kanssa olleet täällä blogistaniassa todella laiskoja. Tai siis minä tietty, sihteerinä. Olen Iivaria ja Parekia aina joskus kommentoinut, kun he ovat aktivoituneet myös tuolla Facessa. Täytyy ryhdistäytyä ja tulla tänne blogimaailmaankin useammin. Terveiset Ossilasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Pallon saa useimmiten kiinni kun se putoaa maahan, ainakin jos on tarpeeksi nopea. Selkä tuntuisi tällä hetkellä aika hyvältä, tosin kehumati paras. Elli on kyllä tänä kesänä ollut yllättävän virkeä ja leikkisä. Saattanee johtua ennen juhannusta saamastaan hormonilääkkeestä, nuo juoksujenjälkeiset riesat kun tuppas pitkittymään ja pahenemaan.
   Sama vika, laiskuus tuppaa vaivaamaan täälläkin, siis sihteeriä ;) Pikkasen oon nyt aktivoitunut, mutta saas nähdä kuinka pitkäksi aikaa. Faceen en ole vielä itseäni ängennyt, katsotaan kuinka kauan saan itseni pidettyä siitä erossa. Ei ainakaan vielä ole mitään hinkua sinne. Tuntuu, että moni ennen seuraamani blogi on vaiennut, lienevätköhän siirtyneet sitten sinne faceen. Harmi! Onneks täällä on kuitenkin vielä monta kivaa blogituttua jäljellä. Pitänis joskus päivittää toistakin blogia, se on vallan jäänyt hunningolle.

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.