perjantai 19. kesäkuuta 2015

78. Juhannusta

Mun porukat teki keväällä puuhommeleita. Niinku sahas ja halkas ja pinos ja sillee... No enivei, sitku kaikki oli valmista ja osa puista oli tässä vajassa:


ja näissä pinoissa:


Ni, mää kävin tarkastamassa ne pinonaluset:

Tälläi, niinku altapäin

Täs on vähä paha kohta, täst pitää viel kaivaa

Tää haisee vähä epäilyttävälle...

...tästäki vois viel vähä kaivaa... ni sit kaikki o hyvi!

Ja sit me toivotetaa mu perhee kans teil oikee mukavaa ja rentouttavaa juhannusta! Ilmoje haltijat ei kuulemma oo oikee luvannu ol kovi suasiollisii, mut toivotaan ny et vähä paistais aurinkoki, ettei valla mee kurapruhjus kahlaamiseks.

T: Elli Elviira Eloveena

14 kommenttia:

 1. Tarkka tyttö olet Elli, kun hoksasit sen vajan alustan korjata!
  Me ton Palvelijattaren kanssa toivotetaan sulle ja sun palveluskunnalle oikein hienoa juhannusta. Ei anneta sään pilata tunnelmaa. Pusuja sulle sulotar!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tarkka tytteli oon, kaiken pitää olla kunnossa!
   Sää on mitä on, Iivarin ennusteen mukaan on tähän asti aatto mennyt, enkä epäile, etteikö jatkokin mene samaan malliin. Kiitos toivotuksista, ja samaa sinne teillepäin. Muiskuja sullekin, komistus!

   Poista
 2. Eikö ollut vähän ahdasta (ja vaarallista!) tarkastaa puupinoja? Onni oli sentään matkassa mukana eikä niitä kai toistamiseen tarvi tarkastaa. En ainakaan suosittele.
  Hyvää jussinjuhlaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahdasta oli, ja varmaan vaarallistakin, äippä yritti saada mut pois sieltä, mut luovutti, kun iskä sanoi, että kyllä ne lavat kestää. Sen sijaan meni mokoma hakemaan kameran ja nappas dokumentit tarkistustyöstä. Kyllä mä nyt pestini ilmankin osaan, nih! Pääsin salaa livahtamaan sinne, kun äippä haki sieltä jotain. Ja kärppänä livahdinkin, ei tuo köntys ensin huomannut mitään!!
   Kiitos jussintoivotuksista, samaa sinne teillepäin!

   Poista
 3. Hei Elli Eloveena, pitkästä aikaa:) Sull on tainnu olla kiireitä enemmänkin, kun et ole kertomaan kuulumisia, on käyty kurkkimassa!
  Joo, sää ei oikein ole suosinut, ainakaan täällä Savossa, sataa...sataa...sataa....
  Leppoisaa juhannuksen aikaa sateesta huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, moi! Juu kiiruita on ollu - edellisen postatuksen kuvista näet mitä kiiruita mulla on ollu ;DDD Se on toi sihteerin laiskuus, ettei ploki päivity. Et' anteeks ny iha hirmeesti, enkä mää uskal luvat mittää se pualest. Ens viikoks se o vissii tällänny sin yhe kirjotukse, mut sit o taas kaik auki. Ans kattoo ny.

   Sama täällä länsirannikolla, sataa lopotti koko iltapäivän, iha vast ehtoosti lakkas satamast. Aamupäivälläki vähä sato, mut ne oli enempi vaa semmosii piänii pihahruksii. Mukavata juhannusta sinne teille Savoonkin. Tiitulle muiskui ja rapsutuksii.

   Poista
 4. Hyvvee juhannusta vuan sullehhii! Oot sinä vuan rohkee tyttö ku mänit nuivvuan sinne pinojen alle! Etkö pelännä että oes ollunna vaekka kiärme sielä? Tytöt ku ylleesä pelekee kiärmeetä...
  Mutta hyvähän seon tarkistoo aena nuo immeesten hommat. Suapi sittä olla huoleti :)
  Eelen tulj vettä tiälläe vuan nyt on hyvä ilima.
  Juhannusmuiskuja sulle ja mukavata päevee! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista vaan tattista, alkaa tää juhannus oleen pian taputeltu. Me ei asuta ihan mettän liki, et ei tääl kauheest oo pelkoo käärmyläisist. Juu kuule, en pelänny yhtään, vaan salamana ryntäsin äipän selän takaa pinon alle. Kyllä nyt on hyvä olla ku on tarkastukset pois murheista, vaan saattaapi olla että joskus teen vielä ylläripylläri tarkastuksen! Jos äipän silmä vaan välttää ;)
   Eile tuli vettä täälki, varsinki iltapäivällä, mut kyl se siit sit ehtoosti viäl selkes. Tänään on ollu satamati, ainakin tähän asti, ihan mukava ilma on täälläkin nytte. Kiitti muiskuist, samallaisii takasi sul, ja mukavata juhannusehtoota sinpäi kans! <3

   Poista
 5. Hei Elli. Ei ois vähäsenkään korkeampi koira mahtunut. Tarkkaa työta, mutta pitäähän ne puupinot tarkistaa. Siististi ladotut puupinot. Meillä kanssa on nyt yksi apurimies halkonut ihan kovasti, mutta vielä ovat halot pinoamatta. Kaunista kesäkuuta. Meillä ainaskin onneksi lakkasi tuo sade vähäksi aikaa. Terkut Ossilasta Elli ja Ossi-pusuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moimoi! Juu, ei kyllä olis, ei Venla ainakaan ;) Mä oon kato kauheen tarkka noiten puupinojen kanssa, että on hyvin pinottu. Iskä ne pinoo, äippää se ei päästä likikään. Eivät kuulemma pysy pystyssä jos se niitä pääsee pinoomaan. Mut iskä kääntelee ja vääntelee joka puun sille kohallen mihin se kuuluukin, se kyl tekee hyvää työtä. Kaunista kesäkuuta sinnepäinkin. Täällä ei oo tainnu tänään sataa ollenkaan, mutta pilvistä on ja välillä sen oloista kuin kohta satais muttei sitten kuitenkaan sada. Kiitos samoin, terkkuja sinnepäin ja Ossille Elli-pusuja!

   Poista
 6. Kyä tää määräkoirana olemin on vällein raskasta. Nykkin sun piti toimii vastaavana tarkastajana ja hyvin toimitkin. Muiskuja sulle, Elli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on kyl rankkaa puuhaa, mut kyl mää ton tarkastajanpestini hyvi suariti. Kiitti muiskuist, samanmoisii sinne teilleki!

   Poista
 7. Onpa sulla mielenkiintoisia hommia =D Tosi kiva, kun omassa pihassa on tollanen Ellin Puuhamaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tositosi mielenkiintosii hommii oliki! Hih, Ellin Puuhamaa, parasta ikinä. Koskas Arttu tuut avittaan mua noissa kaivuu- ja tarkastushommissa? ;)

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.