tiistai 17. heinäkuuta 2012

6. Arvaa kuka kävi?

No Arttu, Basse ja Mai tietenkin! Ihanaa kun kävitte, olen oikein otettu. Kyllä oli hieno nähdä pojat livenä. Sukulakut olivat oikein eloisia Elliin verrattuna, joka paremminkin katseli hieman etäältä poikien touhuja. Vaikka ei oltu ikinä ennen nähty, tuntui että juttu luisti mainiosti. Sääkin oli mitä parhain verrattuna aamun sateeseen. Tässäpä hieman kuvasatoa poikien touhuista:

Poju lekittää Bassea, Arttu tutkii Elliä, joka on "turvassa" pojun vieressä.

Pojat vetää nakkirimpsua.

No johan siinä leikissä on matotkin tiellä.

"Mamma, mamma, tuu äkkii kattoon, tääl on tommonen vehje, millä sä voit mitata mut,
että sä voit antaa mulle lisää ruokaa!" (vaaka)

Hip hei, á la Arttu

Hip hei, á la Basse
"Ootsä nyt varmasti koira, ku sähän et ees leiki mun kaa?"

"Tota, jos sä nuusaat mun ahterii, niin kyl määki sitte sun!"

Siis kattokaa, huomaaks kukaan, et´mul on pallo. Pallo, pallo, PALLO!
 Voi lutu-mutunen sentään, kun ihana katse tuolla Bassella. Katsokaa nyt noita sen viattomia nappisilmiä.

"Höh, siis olioli, kyl täs äsken oli kärpänen. Ihan varmasti oli!"
 Siis voiko olla mainiompaa koiraa kärpäspyydystimenä, kuin Arttu. Se jaksoi pitkät tovit ihmetellä ja syöksähdellä öttiäisten perässä. Aivan mainio tapaus, eihän sille voinut olla nauramatta ;D Ei meinattu saada sitä edes sisälle! Nyt, hys hiljaa, ettei Arttu kuule, että sille nauretaan.

"Ai, et usko vai? Kysy mammalta, ihan varmana oli."

Tuliaispussi Ellille. Nams, olipas hyvää! T: Elli
(omani taidankin esitellä tuolla toisella puolella l. Pidipompidissa kunhan ehdin)

Kiitos, Mai, ihanista tuliaisista!
Kiva kun kävitte, tervetuloa toistekin!

22 kommenttia:

  1. Onpas ollukin onnistunnu kyläreissu. Joo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, sanos muuta. Arvaa oliko kivaa, kun Elli sai kavereita. Se vaan ei millään uskaltanut raisujen poikien leikkeihin mukaan. Harmitus kun se on niin arka.

      Poista
  2. Hiphei, täällähän me ollaan ennen kun päästiin kotiin asti :))
    Tehtiin täydellisestä päivästä vielä monipuolisempi ja käveltiin-kahlattiin-uitiin-vastaanhangoteltiin vielä hiukan meressä, kuka mitenkin :)

    Voi mainio, sulla on taas tekstisuoni sykkinyt noiden kuvien myötä, ihania tilanteita olet tulkinnut muillekin :)

    Nyt on niin hyvällä lailla väsy päivän retkistä, että täytyy hetki huilata ja sitten tutkailla, mitä omaan kameraan jäi muistoksi.

    Ai niin, helmiä löyty kaupasta, kiitti vinkistä.

    Kiitos kun saimme vilistää teillä, olitte ihania, kaikki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai täällä? ;))No, te kävitte kuiteski vielä uimassa, mainiota. Kumpis vastaan hangotteli? Olikos rannalla paljon porukkaa? Onneks tulikin sitten kaunis iltapäivä, että tarjettiin pihallakin istuskella.

      Mul oli kameroissa yhteensä 47 jokseenkin onnistunutta otosta ja ihan muutama pilalle mennyt, siis tarkennukset päin peetä. Siinä se loppuilta sitten kuluikin kivasti kun rajasin ja pienentelin kuvia nettiin sopivaksi ;) Ja sit piti vielä yrittää valkata parhaimmat/sopivimmat kuvat tänne.

      No hei, kaveria pitää jeesata! Kiva jos löytyi mieleisiä helmiä. Ehkäpä nähdään sitten teidän blogissa millaisia mukaan tarttui.

      Oli mukavaa saada teidät tänne meille kylään, pojatkin oli niin mainioita, kiitos itsellesi, että tulitte! Ihania olitte tekin kaikki <3 Katso nyt tuota Arttua tuossa toiseksi viimeisessä kuvassa, siis niin hölmistynyt ilme, että nauroin ihan ääneen, kun näin sen kamerassa. Mainio tapaus.

      Poista
  3. Ai teilläkin on ollut live-tapaaminen. Voi kuinka kivaa ja koirat vielä mukana. Hauskaa!! Ellille pusuja Ossilta ja terveisii. Eikös ole ihanaa, kun tapaa oikeasti näitä blogikamuja? Terveisii M-L ja Ossi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, oli jo kesäkuun puolella juttua, että treffattais koirien kanssa. Elli (*nolotus*) ei vaan oikein ymmärtänyt, että nää oli leikkikavereita. Se vaan katseli hölmönä vierestä kun pojat kiskoi tuota nakkirimpsua. Ehkä välillä vähän teki mieli, mutta ei sitten kuitenkaan uskaltanut. No, pojat leikki poikien leikkejä ;) Juu, oli kyllä tosi ihanaa nähdä. Sanoinkin Maille, etten olisi kuuna kullanvalkeana uskonut bloggailun alkupäivinä, että tapaisin ihan oikeasti jonkun "virtuaaliystävän". Siis niin mahtavaa! Ossille pusuja ja terkkuja takaisin Elliltä ;)

      Poista
  4. Ai vitsit miten kivaa, että tapasitte! :) Kuvat olivat mainioita, ihana tuo Artun hymy tuossa toiseksi viimeisessä kuvassa :)

    Elli varmasti olikin ihmeissään kun poikia tupsahtaa kylään talon täydeltä (tai ainakin jo kaksi mäyräkoiraurosta saa tilan pienentymään nopeasti kun alkavat leikkiä ja tuntuu, että niitä on paikalla enemmänkin, heh). Onko typy ollut kovinkin väsynyt tänään? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mä oon enemmän kun mielissäni. Totta muuten, Arttuhan ilmiselvästi hymyilee, saikohan se poika jonkun öttiäisen kiinni ;)

      Pojat huomas etti Elli oo kovin hyvä leikkikaveri ja leikkivät enempi joko keskenään, tai sitten Arttu pyydysti niitä kärpäsiä ja Basse aneli heittämään palloa. On ne niin ihania veijareita <3 Mä luulen että meillä kyllä tilaa on riittävästi, mutta Arttu meinas alussa punkee tielle ja naapuritontille, jos siinä näkyi liikettä. Tontin rajat ei ole niin selkeät.
      Typy on kyllä ollut aika väsynyt, mutta ei se niin paljon riehunut, että se olisi väsyttänyt. Se löysi sorakasaan piilottamansa possunkorvan, joka oli pehmennyt ihan ällöksi kluturetaleeksi (yök), virutin sen veden alla ja annoin sen sille. Mutta luulen että oli vikatikki, tänään sillä on taas ollut masu kipeä ja vaikka annoin sille inupektiä ja se oli syönyt ruohoakin, niin ruoka maittoi vasta vähän aikaa sitten kun tultiin lenkiltä.

      Poista
  5. Tarkotin, että ollaan täällä sun blogissa jo kuvina ennen kun ehdittiin illalla kotiin asti :)

    Eikös olekin vaikea kuvata noita elohiiriä!

    Artulla on joku hölmöjen ilmeiden taito kuvissa, tuo on yksi parhaista :)

    Joo, päätin kauppareissun jälkeen huristaa vielä rantaan, kun oli niin kiva ilma. Jokusia koiria oli, mutta kävelimme melkein koko rannan päästä päähän ja saimme olla ihan rauhassa, hihnassa tosin koko ajan varmuuden vuoksi.

    Arttuhan se pisti hanttiin, mutta mikään ei auttanut, veteen mentiin :) Basse pujotti päänsä taas pannasta läpi, vaikka ei vettä pelkää. Jaksa näiden kanssa sitten :)

    Nyt jatkamaan päivän askareita, että pääsen postauksen tekoon :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa, minä tollo luulin sun tarkoittavan uimarantaa ;) Aattelin, että kännykällä sehlaat netissä :D

      En mäkään kyllä siellä koirarannalla uskaltais Elliä irti päästää. Siellä Inhotulla, mistä joskus olen blogannutkin, yleensä Elli saa juoksennella vapaana, kun siellä harvoin on ketään samaan aikaan.

      Arttu, keffeli, pakosta uimamaisteri ;D Ohoh, onkohan Bassen panta vähän löyhällä. Vai onko sen pään malli vaan semmoinen, että luiskahtaa helposti irti.
      No, hopi hopi hommiin siitä, mars! ;D)

      Poista
  6. Aivan mahtava tuo leikkitiimi! Olisi ihanaa tavata kaikki blogikamut livenä. Mirkku menisi varmaan onnesta sekaisin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis sanoppa muuta. Tosin Elli on vähän semmoinen isoa seuraa karttava, huomasin sen jo aikoinaan pentutreffeillä. Se taitaa olla vähän samanmoinen kuin minäkin olen. Pienessä seurassa juttu luistaa, mut jos porukkaa on paljon, mä oon mieluummin melkein kuuntelulinjalla. Mut tosiaan yks tai kaks koirakkoa kerrallaan, niin vois treffit mennä mainiosti.

      Poista
  7. Artun ilme on aivan mahtava. Kyllä koiratkin ovat erilaisia, toiset riehuu ja toiset katselee. Nelli on viimeaikoina ollut katselijana enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis aivan mahtava! En tajunnutkaan kuvaa ottaessani, että tulikin noin hyvät otokset erityisesti Artusta. Poikien nakinveto-leikkiä oli kyllä kiva seurata sisällä. Näki, että ne tulivat mainiosti toimeen keskenään. Nelli ja Elli = samiksia (l. samanlaisia). Elli leikkii kyllä vetoleikkejä ihmisten kanssa ja jopa häriseekin samalla. Mutta toisten koirien kanssa se vaan ei osaa leikkiä.

      Poista
    2. Pakko tulla mukaan juttuun :) Arttu on (valitettavan) ilmeikäs, osaa kyllä kertoa, milloin tahtoo jotain juuri minulta ;)
      Mutta noi kameran vangitsemat ohi kiitävät ilmeet on jänniä, niitä ei silmä erottais aina ilman "pysäytyskuvaa".

      Poista
    3. Ai, valitettavan ;) Juu, osaahan nuo koirat tahtoa, varsinkin ruokapöydän ääressä...
      Juu, siis noi Artun kuvat ulkona oli kyllä ihan sattuman kauppaa, kun siinä vähän niinkuin "olkapään yli" tai "lonkalta" räpsyttelin kameraa. Hienoja otoksia.

      Poista
  8. Elli kuule! Sitte ku tähän meidän lähelle valmistuu toi koirapuisto niin kutsun sut sinne arvovieraaksi ja opetan sut leikkimään muiden (siis mun) kanssa :) Oon vähän villi, mutta tosi kiva kaveri, rakastan kuitenki kaikkia, niin ihmisiä ku eläimiäkii :D

    Kuvista päätellen teillä oli Artun ja Bassen kaa oikeen kivat treffit, ootte tosi ilmeikkäitä koko sakki! :)

    Jazzahtavin terkuin
    Bono

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaahas, sitä ollaan käyty jammailemassa jazzeilla ;)
      Voi Bono ihanainen, kiitos kutsusta, tulen mielelläni. Äippä vaan odottelee, koskahan mulla alkaa seuraavat juoksut. Itse en kyllä ymmärrä, miks niitä edes sanotaan juoksuiksi, kun muahan ei juoksuta silloin yhtään. Punkanpohjalta saa mamma milteistä väkiste raahata mut lenkille. Menis ite vaan! Niin, että silloin juoksuaikana mä en sitte kuulemma pääse. Koskas sen pitäis valmistuu, sen koirapuiston?

      Mamma on koittanu bongailla teitä, ku ollaan menty isoveljen työ, mut ei oo onnistunu. Enkä mäkään oo joka kerta päässy mukaan, ku ne hakee sitä vaan kauppaan.

      Juu, tosi kivaa oli, varsinkin seurata poikien touhua. Mieli teki mukaan, mut ku mä oon tämmönen arkajalka, niin en uskaltanu.

      Poista
    2. Kyllä Elli sun juoksut ehtii varmasti tulemaan ennen kuin toi meidän puisto on valmis, sitä ei näet ole vielä edes aloitettu rakentamaan paitsi paperilla :D Mamma sanoo, että ku on kaupungin hommista kyse nii mitään ei tapahdu nopeasti! Mut hienoa ois jos se ennen talvea saatais kondikseen, olis sitten paikka missä tehdä vapaana lumisyöksyjä :D

      Jos vaan joskus meidät näätte niin tulkaa moikkaamaan! Ja ehdottoman väärin on se, ettei me nelijalkaiset päästä kauppareissuille, mä joudun kans aina jäämään kotiin, vaikka oisin tositositosi hyvä valitsemaan kaupasta herkkuja! Ei noi vaan tajuu noi ihmiset :D


      Jazzväsynyt mäyräkoira
      Bono

      Poista
    3. Ehtii varmaan tulemaan, mut ehtiikö menemään, se onkin sitten toinen juttu. Mun mamma sanoo et ne kestää ainaski pual vuat, ja se on kuulemma paljo se. Joo, kato, se paperillarakentamine o paljo helpompaa, siks ne valmistuu sillai nopeemmi ku luannos ;)

      Moikkaamaan tullaan, jos tilanne sen sallii. Ei välttämättä salli, jos takana tulee miljuuna autoo, ei auta pysät keskel katuu ;D Mää oo joskus päässy Mustii ja Mirrii. Yhtää mirrii en nähny. Mut semmose valtava iso koirakuvatukse siin kassal, et' mää valla peljästyi sitä. Ny se M&M o kuulemma muuttanu iha pikkase etteepäi ja kutistunukki se kai o. Eivät mokomat tuanee mul eres tuliaisii vaik olivat siälpäi käyneekki.

      Poista
    4. Voi vitsi Elli, määki oon käyny siel Mustis ja Mirris! Ainut mirri oli kaupan täti jonka tapasin. Se oli tosi kiva, sain herkkupaloja ku osallistuin sadetakin sovitukseen edes jokseenkin fiksusti. Mamma kerto, et tänne Poriin on avattu toinenki MM, se on Länsi-Porin Prisman vieressä. Siellä en oo koskaan käyny! Jommassa kummassa liikkeessä järkätään myös pentutapaamisia, mua ei kyllä jostain ihmeen syystä oo koskaan viety sinne, noi väittää etten olis pentu enää? Outoo.

      Poista
    5. Hihii, kaupan täti = mirri ;)
      Ai, tuosta toisesta ei meen äippä tiennytkään. Mahtaneeko kannattaa Porin kokoisessa paikassa, kun siellä on muutenkin niin monta eläintarvikeliikettä. Ai pentutapaamisia, enpä oo pentu mäkään enää. Kerran oon treffannu siskoplikkojani ja velipoikiani, pentutreffeillä. Siellä näin isäukkonikin ekaa kertaa ;) siis sen piolookisen. Aika mennyt ei koskaan enää palaa...

      Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.