maanantai 23. heinäkuuta 2012

7. Tuutimalullaa!

Jotain kuvia sentään neidistäkin vielä korujen ohella tarttuu kameraan:

Looran reunalla keikkuja
 Olimme hiljattain taas Lyyliä morjestamassa. Äidillä on tapana antaa Lyylille voirasia nuoltavaksi (yök) ja se menee nuolemaan sitä omaan looraansa, joka on vain ihan pahvilaatikko pienellä pehmusteella. Kun Lyyli sai rasian mielestään puhtaaksi kävi Elli vielä laatikon reunalta varmistamassa, että Lyyli suoritti hyvää työnjälkeä. Mainio asento Ellillä, kun roikkuu takakoivet laatikon reunalla :)

Kylässänukkuja
Vähänks rupes sitte väsyttää, kun aikansa riehui Lyylin jäniskevennyksellä, joka on siis tuollainen pupu-käsinukke.

Kainalossa paapaava
Päivänä muutamana kävi isovelikin vierailulla. Kaappas vauvan syliinsä ja oikaisi soffalle. Nukahti miltei samantien, Pikku-Elli <3Koirapoikia kaipaava neitokainen
 Seuraavana aamuna koirapoikien Artun ja Bassen lähdettyä, Elli roikkui ulko-oven läheisyydessä ja ynisi ulos poikia kaivaten! Viheliäinen totuus taisi kuitenkin olla, että neitiä lehmätti.


Tyynyltä pudonnut
Joskus prinsessatyynyn päältä siirtyminen voi olla liian rasittavaa ja homma jää puolitiehen!

12 kommenttia:

 1. Nelli saa myös voirasian nuoltavakseen. Ja seuraavaksi se sitten tuhoaa sen päreiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä kyllä voi voirasiaa tuolle antaa, se on muutenkin vähän tuhdissa kunnossa. Mut raejuustorasian se aina saa nuoltavakseen ja toisinaan se ehtii sen riipimään, ennenkuin huomaan heittää sen roskiin.

   Poista
 2. Voi Elli, ku sä oot melkoinen akrosbaatti, vai mikä se siäl sirkuksessa temppuilee, joku siis. Tyynyltä pudonnu Prinsessa, se sä just oot. Niin meijän mieleen, että.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kihhih, akrobaatti...ja rinsessa, juu ne mää kai oon. Molemmat ;D)) Ja siis joku! Muiskut, pojat, teille - smaaak, smaak!

   Poista
 3. Hauskat kuvat Ellistä! :) Mäyräkoiran nukkumisasennot ovat moninaiset; ihme mutkiin ja kiemuroihin sitä koirat aina nukahtavatkin, vaikka näyttää kyllä vahvasti siltä, että Elli osaa nukkua sievemmin kuin meidän pojat, jotka röhnöttävät ties miten (yleensä mahdollisimman leveästi, tietty;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Todellakin - moninaiset ;) Joskus tuntuu, että paikan vaihto ei ihan onnistu, kun on niin väsy. Takatassut jää yleensä uupumaan patjalta tms., kuten tuossa ne jäi tyynylle.
   Tuosta sievyydestä en nyt oikein tiedä, kun Ellin lempinukkuma-asento on lähinnä tuo, missä se on pojun kainalossa. Siis ketarat levällään, masu kohti taivasta. Onks se nyt sitten sievää? ;DDD

   Siis voitko kuvitella: kun poju tulee yökylään, avaan sille vuodesohvan ja aamulla hän valittaa, ettei saanut kunnolla nukuttua, kun Elli vei kaiken tilan. Siis paras sänky mäyräkoiralle olisi vähintään huoneen levyinen ja -pituinen. Silloin voisi olla mahdollista mahtua sinne itsekin ;DDD
   Ja me ollaan sentään aikoinaan mahduttu nukkumaan lapukan kanssa samassa sängyssä ;)

   Poista
  2. Sepä se, että millä matematiikalla voi niinkin pieni koira kuin mäyräkoira viedä niin valtavan tilan?? :D Ennen Aslania Alponsen lisäksi auton takapenkille ei periaatteessa mahtunut kuin Alphonse, nyt siellä pungertaa kaksi koiraa ja tila on vähissä! :)

   Poista
  3. En kyllä tiedä mutta on se huvittavaa. Ensin kuulemma nukutaan keskellä sänkyä ja Elli tulee varovasti sängyn reunalle. Sieltä se sitten hiipii pikkuhiljaa lähemmäs ja lähemmäs ihmistä, kunnes se on kiinni. Iholla, sanoo ihminen.
   Nyt teidän kyllä pitää hommata isompi auto, että molemmilla pojilla on oma takapenkki ;D

   Poista
 4. Mikäs yök se voirasian nuoleminen on? Tarvitseehan koira rasvaakin ja sehän on hauskaa yleensä koiran mielestä se rasian nuoleskelu. Ossikin tykkää:)(tosin meillä menee vähän voita, kun vain tyttö käyttää oikeaa voita).

  Ootpas saanut somia kuvia Ellistä napsittua. Terveisii M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se. Tosin muistan lapsuudesta, että joskus salaa kouraisin voirasiasta sormenpäällisen verran suoraan suuhun. Yäk, yäk, miten mä oon voinut, enää ei tulisi kysymykseen. Ja Ellillä taitaa tuota kertymää jo olla himpun verran ylimääräistä (ei toki niin paljon kuin emännällä), ei tarvitse yhtään enempää. Juu, kyllä ne varmaan tykkää, mut mieluummin annan ne raejuustopurkin jämät, kuin voi/margariinirasian. Ja joskus se saa rahkapurkin tai jogurttipurkin nuoltavakseen, että saahan se joskus "herkutella". Kiitos kuvakehuista, en tiedä onko ne nyt niin somia, mutta tilannekuvia nyt kuitenkin :)

   Poista
 5. Mahtava tuo eka kuva. Mikä ihana pylleröinen!;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.