maanantai 9. heinäkuuta 2012

4. Uimamaisteri

Eilen käytiin Porin Kallonrannassa uittamassa Elliä. Se olikin tytsille päivän piristysruiske. Kahlailtiin itsekin vedessä ja Elli tuli perässä. Yhtäkkiä ei siputassut yltäneetkään pohjaan vaan oli pakko suorittaa uintiliikkeitä. Ihan mieluisaltahan tuo tuntui, vaikkei se eilisillan ja tämän aamun vesisateessa halunnutkaan lähteä lenkille. Nopeat pisut ja äkkiä takaisin kotiin.

Uitettu koira!

20 kommenttia:

 1. Himpulapimpula, kun näytit uivan upeesti. Munkin kyllä tarvii päästä kokeileen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä oli virkistävä kokemus. Ehdottomasti sun pitää päästä kokeilemaan. Äipälle vaan vink, vink ;)
   T:Elli

   Mä yritin etsiä vielä tuolta hallintapaneelista sitä lukija-jutskaa. En löytänyt mitään erityistä kohtaa, mistä sen voisin poistaa. Ei edes lukijat-gadgetissa ollut tämä mahdollista, kun siihen ei tullut sitä listaa mun lukijoista.

   Harmitus, osaiskohan joku muu meitä auttaa? Myrskyn kysymys oli tämä: Kuule, saakko sä tota mun "kuvaani" pois tosta Lukija-listalta? Meinaan mä lisäisin siihen mialuummin kuvallisen linkin.

   Poista
  2. Myrskyliini ja Elli: Se on sen tehtävä, joka on itse liittynyt lukijaksi. Elikkäs tekee niin, että klikkaa siinä palkissa olevaa kirjaudu sisään nappulaa, kirjautuu sen tilin kautta josta on tullutkin (minulla ainaskin google-tili) ja sitten muokkaa niitä omia asetuksia, esim lisää sinne sen kuvan, (todennäköisesti joku kuva, joka on omissa tiedostoissa) jonka tahtoopi ja sitten kirjautuu ulos. Kun minäkin onnistuin lisäämään sen kuvan, niin onnistuu ihan kuka tahansa:) Terkkuja M-L

   Poista
  3. Voi ihanaa, Marja-Leena, kiitos. Just näin epäilinkin sen tapahtuvan, kun en tuolta gadgetista tosiaan mitään vaihtoehtoa löytänyt. Mä vaan oon niin huono selittämään, kun yritin tuolla ed. postatuksen kommentissa sitä jo selittää.

   Poista
 2. Ai että ihan uimassa:) Ottikos Elli myös hiekkakylpyjä uinnin jälkeen? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, juu, uimassa, uimassa :) oli virkistävää. Ei varsinaisesti, mutta kun kierrettiin ihmisiä sieltä dyynien takaa, niin pakostakin sai hiekkakylvyn ;) Eli aika santainen neitokainen sieltä tuli. Enimmät kuivasin pyyheeseen, mutta autoonkin irtosi jokunen hiekanjyvä ;D

   PS. Olet siis saanut aikaan jo profiilin. Nyt luot vielä bloginkin, pitäähän sun nyt esitellä upeita korttejasi, ja Tiitun kuulumisiakin on kiva aina välillä lukea.

   Poista
 3. Uimamaisterin testi suoritettu kunnialla:) Terveisii M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Ja vaikkei se pitkää pätkää kerrallaan uinutkaan, niin ainakin kolme kertaa se kävi kroolaamassa. Ja käännöksetkin tuntuivat ainakin tällä kertaa onnistuvan paremmin kuin viime kesänä.

   Poista
 4. Uimamaisteri-Elli. Olli onnittelee.

  VastaaPoista
 5. Kuule, mulla oli tänä aamuna sama vika: satoi vettä enkä halunnut lähteä ulos. Mut oli kuulemma pakko. Itse pitäis saada valita, missä ja miten kastuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, itse pitää saada valita, kastuuko ylipäätään mitenkään. Tällä kertaa kastuminen oli oma valinta. Suosittelen hellesäällä. Sillä hetkellä kun olin uimassa, ei muuten satanut, mutta mitä likempänä auton nokka oli kotia, sitä enemmän rupes satamaan. Että ehdein kastautua, ennen sadekuuroja ;)

   Poista
 6. Hyvää nimpparia Elli!

  Toivoo Bono, joka ei vielä oo elämässään uskaltautunu uimaan silleen oikeesti.. Ehkä tänä kesänä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Bono!
   Sä olitkin eka kun huomas sen :)

   Jos vaan vielä hellettä tulee, niin suosittelen ehdottomasti uskaltautumista jokeen/järveen/mereen. Vilpistää mukavasti.

   Poista
  2. Taidetaan eksyä sinne Kallon suunnille kans haistelemaan vähän meininkejä, jos vaan viikonloppuna ees vähän lämpiäis tuo ilmasto :)

   Poista
  3. Me ei oltu viimeks siellä koirarannan puolella, vaan vähän eteenpäin, siinä "välikössä", ennenkuin tullaan siihen majakkasaareen. Mä en nyt tiedä varmaksi niiden nimityksiä, mut oliskohan se ollut sitä Uniluotoa.

   Itse en niin helteitä kaipaa, mut eihän sitä kylmällä ilmalla viitsi edes uimaan lähteä, saati koiraa uittamaan.
   En tiedä vielä mikä meillä on viikonlopun meininki, mutta jos tosiaan lämpeää, niin kuka tietää, vaikka itsensä sieltä löytäisikin ;) Ja jos löytää, niin yritetäänpä bongata Bono sieltä suorittamassa uimamaisterin arvoa ;D

   Poista
 7. Perässä tullaan - jälleen kerran :D Kiva tämä uusi blogi! :)

  Mitenköhän saatais Dodonen innostumaan uinnista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa ja kiitos kehuista.

   Jos nyt alkuun veisit sen vaikkapa veden äärelle ;) Ja ei ei, siihen ei riitä pelkkä vesikuppi, se vaatii joen/järven/meren. Hätätapauksessa riittävästi vettä sisältävä ojakin käy ;DDD

   No ei sunkaan. Itse kahlailtiin vedessä, Ellillä flexi kaulassaan (ei uskallettu päästää sitä irti, kun oli muutakin porukkaa) ja siitä se sitten uskaltautui ihan itse meidän perässä kahlailemaan, ja hupsis yhtäkkiä ei tassut yltäneetkään pohjaan. Ja silloin oli tosi kuuma ja Elli oli makoillut lähes koko päivän vain välillä paikkaa vaihtaen. Virkisti kummasti tytteliä ja myöhemmin meillä olikin sitten melkoisen vikuri otus pirtissä.

   Poista
 8. Hienoa Elli - mäkin olen uinu tänä kesänä. Mamma laittaa pelastusliivit päälle ja laskee veteen laiturilta. Ensin en tykännyt mut sitten tajusin että uidahan tässä pitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. mahtokohan mun uimareissut päättyä tuohon yhteen kertaan? No, jos tulee vielä lämpimiä ilmoja, niin ehkä pääsen. Mullakin on kyllä pelastusliivit, mut viimeks oon testannu niitä viime kesänä kerran. Jospa äippä vaan muistais ottaa ne ens kerralla mukaan, ja tulis ittekki uimaan niin olis kivempaa ;) Hienoa, että sä äkkäsit tuon uintihomman ihanuuden, mä en oo vielä ihan varma asiasta kun oon uinu niin vähän.
   T: Elli

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.