perjantai 23. elokuuta 2013

52. Kesällä kerran...

...ja ehkä toisenkin.

Koneelta löytyi heinäkuisia kuvia, joita en vielä ollutkaan ehtinyt tänne tunkemaan. Onhan noita uimistelukuvia täällä aina joskus esiintynyt, mutta laitetaan nyt taas, kun en kauheasti ole viime aikoina kuvia ehtinyt/viitsinyt ottaa. Saadaan edes jotain tänne. Remppa on vielä kesken, mutta seinät ja lattia on jo paikoillaan. Katon uusiokoolaus on meneillään, eli oikaistaan sitäkin, edes vähän ;) Seinät kitataan ja hiotaan vielä kerran ennen tapiseerausta ja maalausta. Kattopaneelit ja lattialaminaatit, sekä listat vielä, niin sitten olis valmista. Huoh!

Yritetään nauttia vielä näistä kesän kauniista päivistä, kesän voisi summatakin melko helteiseksi ja kauniiksi, etenkin kun vertaa sateiseen ja kylmään viime kesään. Tänä kesänä ei paljon satanut, vasta elokuussa saimme sateita hieman enemmän, eikä siltikään ole montaa sateista päivää peräjälkeen ollut. Voisin väittää, että kaikenkaikkiaan aikas kaunis kesä on ollut, ja jatkukoon kauniit ilmat vielä pitkälle syksyyn. Mutta pidemmittä puheitta, Elli Elviira Eloveena uimistelemassa:

Iskä hei, mihkä sä meet?

ISKÄÄ!! Mihkä sä meet?!
Vitsit, tarttee lähtee pelastamaan se toope!


Oota ny vähä!

Kuule, et sitte enää mee näin syvälle, jookos, kookos!

Seuraa vaan mua, niin et pääse hukkumaan!

Vitsit, rankkaa puuhaa toi iskien pelastaminen!

Siitäs sait, mokomakin!

Voi ei, joko taas! Älä nyt kuule enää mee hukkumaan!

Sitä saa sitte koko ajan holhota! Mihkä se nyte meni, näkeeks kukaan sitä meen iskää?

Vihroinki saa keskittyy ittees, ku sai sen iskän pois sieltä hukuksista!

22 kommenttia:

 1. Voi tuota söpöliiniuimaria. Aika hiano suoritus, ko vahtii ettei pääse iskä hukkumaan. Terveisii M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, eikö? ;) Toista oli vajaa puolisääreen kun toinen jo joutui kroolaamaan. En kerro kumpi ;D

   Poista
 2. Siis NIIIIN ihania kuvia uimarista!! <3 Ja nauroin ääneen noille kuvateksteille - ihan mahtava postaus! :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pakohan se oli mennä se iskä pelastamaan, kun kerran meinas hukkua, tsih-hih ;D)

   Poista
 3. Olipas hyvä, että rohkeesti menit pelastaan teijän iskän. Sä oot reipas ja kaunis. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kattokaa ku sil o vähä taipumusta tohon hukkuiluun. Sen verran rohkee pitää aina olla, et yhren iskän saa pelastettuu. Mut ku se toope änkes sin ain vaa uurestaa, eiks noi ihmiset ymmär mittää?
   Joo, oon mää. Reipas ja kaunis :) Kiitti kehuista, komistukset!
   -Elli-

   Poista
 4. Ohoh miten ootkin hyvä pelastaja. Meillä oli kakarana koira, joka oli kanssa kova pelastaja. Ui pitkiäkin matkoja perässä. Nelli istuu laiturilla ja tuijottaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, eiks vaan! - Elli-

   Meillä oli joskus, ennen Kapua (joka oli ennen Elliä), labradorinnoutaja. Olimme sellaisessa pienessä saarirykelmässä ja jätimme koiran ns. omaan saareen kun lähdimme ongelle. Kohta huomasimme, että koira ui venettä kohti. Se oli uinut ne pari saarenväliä (tosi pieni matka, muksuna kahlailtiin aina niiden saarien väliä) ja lähtenyt viimeiseltä saarelta uimaan venettä kohti. No, meillä pieni soutupaatti, eikä varmasti oltais saatua isoa koiraa nostettua veneeseen. Pakko oli kiiruusti lähteä soutamaan takaisin. Koira ui koko matkan perässä. Ropsu oli kyllä muutenkin kova uimari, eikä sitä voinut päästää samaan aikaan ihmisten kanssa uimaan. Sillä oli ihan oikeasti tosi kova pelastamisvietti.

   Nyt kun isäntä tuolla kahlas Elli perässään, tuntui kyllä oikeasti kuin se olisi vähän vahtinut häntä. Että ehkä Ellilläkin on hiukan tuota pelastamisviettiä.
   Mutta Eikös Nellikin käynyt kesällä uimassa!? No, lopun kesää voi sitten istua laiturilla kun on kerran itsensä kastellut ;)

   Poista
 5. Remonttihan alkaa olla siellä tosi lähellä maalia, hienoa!
  Ja Elli on superuimari, reipas tyttö! Täällä ei uinnista tullut tänäkään kesänä suosikkilajia. Ehkä sitten joskus, jos vesi lämpenee etelämaiden lämpötiloihin... Sitä odotellessa: aurinkoista uutta viikkoa teille!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, paremmalla puolella ollaan, vaikka onhan tuossa vielä tekemistä. Työ haittaa kuulemma näitä meidän vapaa-ajan remppahomia, sanoo isäntä. Ei Ellikään kovin mielellään yksin lähde uimasille, mutta jos ihmisetkin, niin miksei sitten Ellikin, se tuntuu tuumivan. Hih, "etelän lämpötiloihin" - juu, odotellaan vaan, ilmastonmuutos on jo käynnissä, sanoo viisaammat ;) Aurinkoista viikkoa myös teille!

   Poista
 6. Ihana <3 Elli sekä sinun kirjoituksesi.
  Arvaan, että Basse lähtis oitis pelastamaan, Arttu istuis laiturilla kuten Kaunis Nelli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Me voitaiski, Basse, perustaa yhdessä semmonen Pelastakaa edes iskät -yhdistys, joka toimis hukkumassa olevien iskien hyväks. Siihen vois sitten kukin halujensa ja kykyjensä mukaan osallistua, ja halutessaan saa äipätkin pelastaa, jos ne meinaa hukkua. Jookos, kookos? Jäsenmaksuks meille kelpais vaikkapa yks lurpsu, vai mitä? Ja kyl me noi Arttu ja Nelliki siihe saatais houkuteltuu, ainaski rannalta käsin neuvoja jakamaan, jossei muuta ;D

   Poista
  2. Hmmm... sopii muuten, mut mä pelastan vaan mammaa, ku ei oo iskää. Tai on koiraiskä jossain, mutta se pitää huolen itestään ;)
   Perustetaan vaan, mä ehdotan jäsenmaksun lisäks, että mua pidettäis sylissä aika kauan aina, kun oon pelastanu jonkun!

   Poista
  3. Ei kai ny sunkas teidän mamma huku? ;) Mut mä ajattelinkin, et' tulsit auttaan mua mun tai jonkun muun kamun hukkuvan iskän kaa. Hyvä, et sun koiraiskä osaa pitää huolen itestään.
   Toi oli kyl oikeen hyvä lisäys toi sylittely. Kannatetaan. Mul on ikävä sua ja Arttuu, muiskuja teil molemmil!

   Poista
  4. Pus Elli <3
   Me tullaan joskus moikkaamaan... pelastetaan vaikka porukalla tein iskää, kyllä se varmaan tykkäis ;)

   Poista
  5. Pus itellenne <3
   (äippä on yrittänyt koko kesän kirjottaa breivii teen mammalle, mut kun ne pari nuppineulanpään kokoista harmaata aivosolua lyö koko ajan tyhjää, mä kuulen niiden kolinan...).

   Vitsit, mä alanki sitte heti odottaan teittii! Juu, pelastetaan vaa, tai vaikka estetään vallan sen pääsy uimistelemaan ;)

   Poista
 7. Kiirettä on pitäny sullakin ton isännän pelastushommissa - mul on sama juttu aina ton matten kans! yks kerta se mokoma jäi viel kelluun keskelle järvee, määhä hätäännyin iha vallan että nysse pyörtys, mut eikä mitä ko sano nauttineensa vaan pilvien tuijottelusta....!!! Ja mää uin henkeni häräs tollasta pelastamaan, onko reiluu, kysyn vaan. Jos osut joskus tänne meillepäin, ni mennään yhes uimaa, eikä välitetä mistään hengenpelastushommist ollenkaa, eiks jeh? Pusuja sulle, t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muutaman kerran oon sitä kiskonu sieltä vedest pois, ja viel oon siinä onnistunukki, onneks! Kuule, jos toi Basse lähtee mukaan, niin sääkin saat tulla perustajajäseneks tohon yhdistykseen (lue vastaus Maille). Niitten ei tartte maskaa jäsenmaksuu, ne vaan syö ne maksut eli lurpsut. Kelpaisko sulle semmonen homma? Senverran korjataan tota nimee, että se on Pelastakaa iskät ja mattet hukuksista. Joo. Meinaan vaan kun sullakin on täys työ sen mattes kanssa, ni yhdistyksessä se vois olla paljon hauskempaa.
   Mut tottakai me välillä pidettäis omaaki kivaa, ilman mitään pelastushommeleita ja nautitaa vaa yhres tual piitsil. Pulikoiraa ja otetaa reipanii eli aurinkoo.
   Muiskuja vaa sullekki, Mauri-setä
   -Elli-

   Poista
 8. Elli, suloinen vesipeto <3 Se on kovaa puuhaa tuo vesipelastus, onneksi on jo valmiiksi vedessä, niin siinä duunissa ei tule hiki! :D Ellillä on selkeästi tuollainen tiukka ja asiallinen tuijotus, että mitään ylimääräistä ei nyt hökytä kun näitä pelastushommia on tässä muutenkin ihan tassun täydeltä :D

  Ihanaiselle neidolle pusutuksia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, vesipeto - kiitti kehuista! Juu kovaa hommaa on, mut tosiaan hyvä huomio, ettei tuu hiki! En olis ite tommosta seikkaa hokannutkaan. On toi vesipelastus kyl tosiaan sen verran vaativaa ja raskasta hommelii, ettei siinä paljon kerkee hymyilemään!

   Kiitti pusutuksista ja samanmoisia AA-komistuksille! <3

   Poista
 9. Hei kaunotar Elli! Me jotenki hukattiin tää blogi, mutt onnex löytyi taas. Ollaan vahvasti sitä mieltä, että Niinistön kuuluu myöntää sulle Valtakunnan Vesipelastajakuningattaren titteli ja mitali ruusuin ja miekoin, sekä täydet valtion palvelut, edut ja eläke! Hienoja kuvia hienosta toiminnasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut onneks löysitte taas tään meen plokin!
   Tsih, Valtakunnan Vesipelastajakuningatar, onpas hieno titteli. Kyl maar mää sen ilomiälin ottasin vastaa jos mul semmone annettas. Ja et' eläkkeet sun muut kanssa, kelpaa kyl, vaikken mää viäl kyl oo ajatellu eläkkeel siirtymist. Vähä vanhempan sit, mut sitä orotelles - pelastellaan iskiä ja äiskejä sen kun keretää ;)

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.