torstai 18. kesäkuuta 2015

77. Unitiloja

Me ollaan taidettu uinahtaa, kun on blogin päivityikset vallan jäänyt retuperälle. M-L ja Mai jo ehtivät Ellin kuulumisia kyselläkin, josko nyt saisin jotain aikaiseksi, kun juhannussiivot on jo tehty alta pois ;)

Ei meille nyt mitään ihmeellistä kuulu, toisinaan käydään metsälenkuroilla, ne kun on kivempia kun nuo kotinurkilla asfalteilla tarpomiset. Kameraa ei yleensä muista ottaa mukaan, joten harva lenkki on jäänyt ikuistamatta. Hmm, mainitsenpa nyt tässä eräästä Inhottujärven keikasta. Joo, käppäiltiin siellä rannalla ja polullakin vähän matkaa, jostain syystä Elli ei oikein ollut innostunut seuraamaan meitä. Tiedettiin ettei se pitkällä ole ja vislattiin se paikalle. Siinä vaiheessa ei vielä huomattu mitään. Vaan oltiinpa sitten lähdössä pois ja Elli autoon. Ihmeteltiin pari sekuntia, että mikä täällä HAISEE? Hitsi, Ellihän se! Se oli pyörähtänyt ihmisen jätöksissä (aivan hirveä lemu). Elli ulos autosta, ja miettimään, että mitä nyt tehdään. Totesin, ettei päällepäin näy mitään, vaan vain lemu oli tarttunut turkiksiin. Mies meinas uittaa järvessä, mutta minä sanoin, ettei näin kylmällä kelillä(aiemmin keväällä) voi pistää kylmään veteen, tulee vielä kipeeks eikä saada sitä ikänä kesällä vapaaehtoisesti uimaan. Se nyt vaan on kestettävä automatka kotiin. Niinpä sitten oli tuskaiset kilometrit ajettava kotiin. Lemu oli aivan jäätävää. Kotona sitten pesin tämän kaunokaisen puoliväkisin ainakin neljä kertaa. Ja välillä aina käytiin kysäisemässä iskältä vieläkö haisee. Oma nenuni oli jo siinä vaiheessa jokseenkin turtunut. Kyllä siinä oli tyty käynyt laittamassa oodekolonkia kerrakseen niskaansa :(

Tähän loppuun vielä jokunen unikuva Eltsusta, kun tuli otsikossakin vähän vinkattua siihen suuntaan:

Portailla viltin mutkassa, koleahkolla säällä.

Portailla, viltin päällä, lämpimämmällä säällä.


Grillailemassa, omalla tyynyllä varustetussa jakkarassa,
äipän jakun alla.

Ilmarako.

Divaanilla, peiton alla.

Iskän kintuilla, filtin päällä...

...niska hirmu mutkalla.
Mattolla, aurinkoläiskässä.
Portailla, auringonpaahteessa.
Sängyllä, filtin päällä...
...ja toisen filtin alla.
Lämpö, ja etenkin auringonlämpö on mäyräkoiran paras kaveri!

2 kommenttia:

  1. Oi mitä suloisia kuvia. Miten voi noin suloinen mäyräkoira käydä pyörimässä ihmisen kakassa?:) No koirilla on eri mieltymykset kuin meillä ihmisillä. Meidän vanha sakemannikin aikoinaan tykkäsi käydä pyörimässä ihan kaikessa, mikä meidän omistajien mielestä haisi ihan käsittämättömälle. Eikä Toma ikinä oppinut, vaikka aina joutui pesulle. Ossi kun on aina kiinni, niin ei ole päässyt kuin vahingossa pyörähtämään parissa raadossa. Yksi kuollut lintu oli meitin takapihalla ja eikös Ossi siihen työntänyt itsensä. Elliä on vaikea kuvitella pahanhajuisena, mutta kyllä se ihmisen jätös haisee, minkäs sille voi.... Ihanaa kesäkuun jatkoa. Nyt päivittelemään, että saamme Ellin kuulumisia vähän enempi. Terkut Ossilasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kuvakehuista. No, sanoppa muuta! Se oli kyllä ihan hirrrveä katku! Koirilla tosiaan on eri mieltymykset, joskus aiemminkin muistaisin Ellin pesseeni juuri samasta syystä. Ja jollain reissuilla on jouduttu pari kertaa kovasti komentamaan, kun joku tuoksu on ollut vähän liiankin miellyttävä. Niin, että on vaikuttanut siltä että kohta se pyörähtää. Myös Kapua jouduttiin aikanaan pesemään ihan samasta syystä :( Kummia noi koirat. Ihanaa kesäkuun loppua teillekin. Yksi päivitys on ensi viikolle ajastettu. Pitäis vissiin taas välillä tonkia kameraa, josko sieltä löytyis jokunen kuva tänne. Ainakin tässä juhannuksena just jotain kuvia napsein tytystä. Mä tiedän että mulla aina välillä vähän töksähtää nää päivitykset, mutta yritetään sitten taas otollisempana aikana jatkaa. Se ei oo mitenkään tarkoituksellista, joskus vaan väsähtää ja täytyy jättää tietsikkahommat vähemmälle. Mutta katsotaan, katsotaan sanoi tohtori ;)

      Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.