lauantai 13. huhtikuuta 2013

44. Löhöillään!

Mä oonkin semmonen plikka että haltsaan ton löhöilyn ja tirsamaassa piipahtamisen jalon taidon. Kattokaa vaikka:

Täsä mää nuku iha umpiunes tän kevään ensiaurinkonvalos.
Just tosa kohrasa oli lumikinokset suastunu häipymää. Onneks!

Kunnes honasin ton papparatsin taas väijyvän.
Annoin vienon sivumulkaisun: "Häivy!"

Mihnä se ny siit olis karonnu.
Haistelin sitte muina naisina kevättä ilmasta ;)

Sisällä mää nukun sit tällee peiton al, niinko muukki ihmiset.

Välil vähä kiskotuttaa.

Joskus musta päätyy vaa osa filmil.
Mitenköhä must tuntuu, et tää o se väärä pää ;)

Tää kuva sisältää viestin eräälle hyvin tärkeälle henkilölleni :)

18 kommenttia:

 1. Oot sä taitava - mä en oo heittäyny vielä maahan nukkumaan, on sen verran kylmää. Mut mä istahan pepulleni sellaseen paikkaan missä ei oo lunta. Tarkkailemaa ja nauttiman auringosta. Varsinki lenkeillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko paisto tohon kuistin kulmalle tosi lämpimästi. Oikaisin siihen siksi aikaa, kun äippä ripusti pyykit narulle, sen enempää en mäkään saanut siinä kelliä. Äippä komensi sisälle, etten mukamas tulis kipeeks. Enkä edes saa istua ulkona, kun äippä väittää, et' siitäkin voi tulla kipeeks. On se höntti, toi äippä!

   Poista
 2. Mäyräkoirat osaavat kyllä hienosti näyttää mallia lötköttelyn jalossa taidossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ollaan me mäykyt taitavia lötköttelijöitä! ;D

   Poista
 3. En lakkaa ihmettelemästä Ellin rentoa elämänasennetta :) "Oikaisin siksi aikaa, kun äippä ripusti pyykit..."
  Voi hyvänen aika, minä olisin sen ripustamisen saanut unohtaa ja keskittyä karjumaan "ARTTU TAKAISIN, BASSE PIHALLE, PAIKKA, TÄNNE..." Huoh, koirat on erilaisia ;/

  Tosi herttaisia kuvia Ellistä <3

  VastaaPoista
 4. Hih, niin erilaisia voi koirat olla. Elli pysyy juoksuisenakin irtonaisena pihalla, ja oikaisee lämpimään auringonpaisteeseen mieluummin kuin lähtee poikia metsästämään. Tosin yksin en sitä kuitenkaan uskalla silloin pihaan jättää. Kesällä se saattaa lokoilla portailla tai nurmikolla, kun itse olen sisällä. Tosin pidän sitä tiukasti silmällä ikkunasta käsin, tai käyn ovella kurkkimassa, missä neiti luuraa. Usein se on livahtanut ulkoeteiseen huomaamatta ja minä karjun vieressä, että "Elliii, ELLIII, TÄNNE!" Ja sitten toinen nostaa unisen päänsä eteisen matolta ja ynisee vaimeasti: "Tässähän mä oon". Noin on käynyt monta kertaa ;)

  VastaaPoista
 5. Elli osaa tuon lokoisan, jalon elämästä nauttimisen taidon. Tosin, jos minulla olisi narttukoira, niin en kyllä ihan luottaisi siihen että pysyy juoksuaikaan pihalla. Voi tulla ylläreitä. Silloin, kun tuossa naapurissa 600 metrin päässä asui Ossin "morsmaikku", eikä ne pikkkuriiviöt, niin ei ollut yksi eikä kaksi kertaa, kun palauttelin sitä tytsyä nimenomaan juoksuaikaisena takaisin. Se jack russell osasi karkaamisen jalon taidon. Se livahti ovestakin, niin ettei sen emännän vanha äiti huomannut yhtään mitään.

  Onneksi Elli on toista maata. Isoveljelle synttärionnittelut ja isoveljen äiteelle kanssa, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tiedän, että juoksuiset koirat saattaa karata, näitä tapauksia on ollut sukulaisillanikin muutamalla. Esim. mummuni koira aikoinaan, mutta sitä pidettiinkin silloin sitten aina kiinni. Se kun olis voinut muutoinkin lähteä omille teilleen.

   Oon kyllä tuota Elliä ihmetellyt, mutta ilmeisesti se on sitten sen verran arka tai meihin kiintynyt, ettei sitä huvita lähteä. Metsälenkeilläkin se kulkee yleensä mennessä muutaman metrin meidän takana. Vasta takaisinpäin tullessa se uskaltaa pienen matkaa meidän edelle. Mutta tosiaan varsinkaan juoksuisena en sitä kuitenkaan yksin pihalle päästäisi.

   Heh, eilen kävi niin, että Elli lähti isännän kanssa puupinoja järjestämään, mutta pienen ajan kuluttua kuulin Ellin haukahtavan ulko-oven takana. Isäntä oli ilmeisesti unohtanut katsoa tytyn perään ja sitä oli kyllästyttänyt olla "yksin" ulkona. Päästin sen sisään :)

   Kiitos onnitteluista, välitän viestin pojulle, mikäli ei satu sitä jo itse täältä lukemaan (ei se välttämättä kommentteja jaksa lukea). Terkkuja Ossille.

   Poista
 6. Mahtava tirsaaja siellä! Täällä ei oo vielä noin ihania aurinkolänttejä, että voisin mennä ulos makoilemaan. Mutta kohta tulee lämmin, ihanaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta. Ei Elli tosin tuossa saanut pötköttää kuin pyykkien ripustuksen ja kuvaussession ajan, sitten tuli komento sisälle.

   Mitä, ei aurinkolänttejä? Kyllä niitä kuuluu jo joka puolella suomea olla! ;) Joo, kunpa tulisikin pian lämmintä, mutta ei sentään hellettä, sekin on huono juttu. Helteellä ei jaksa mitään, edes lenkkeillä.

   Poista
 7. OOT KYLLÄ IHANA, yritä vaa ymmärtää papparazzia eihän tollasta kohdetta voi noin vai ohittaa!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos kehuista! Kun laitoit sen noin, niin pakkohan sitä on ymmärtää - kai?!!! :)

   Poista
 8. Tietkös mikä olisi ihanaa? Kun pääsisin sun viereen ottaan tupsluureja. Sun unet on niin makoisen näköisiä, että haluaisin maistaa. Auringossa nukkumista ei kyllä voita mikään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mahoton Olli (vai oliks se Aikku ;)), tuukki vaa heti tän. Hyppää vaikka lentskariin ja ota suunnaksi Pori, tuun sit hakeen sut kentältä, kun soitat mulle, et' oot perillä ;) Meinaan täällä paistelee nyt ihan mahottoman hieno AURINKO! Kyllä siinä kelpaa tupsluurata.
   - Elli

   Poista
 9. Ihana lötköttelijä! Alma röhnöttää eiku kröhöm kauniimmin makoilee myös todella usein tuolla lailla selällään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, meitähän taitaa sitten olla melkoinen määrä mäykkyjä kun löt...rötkö...eikun makoillaan kauniisti auringonpaahteessa ;)

   Poista
 10. On kyllä niin mäyräkoiramaista köllöttelyä, että! ;) Onneksi kohta pääsee makoilemaan polttavaan aurinkoon ulos! Kesää odotellessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! ;) Taitaapi olla se mäyräkoira kun odottelee paahtavaa auringonpaistetta, emäntä ei niinkään. Auringonpaistetta ja sopivan lämpöisiä päiviä kesäksi kaivataan. Sen verran viileää, että jaksaisi lenkkeillä, helle vie lenkkeilyhalut. Varmaan hitusen sadettakin saisi tulla, muttei päivä- ja viikkotolkulla. Niistä on hyvä kesä tehty ;)

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.