lauantai 29. joulukuuta 2012

28. Lahjuksia

Kattokaas kamut, mitä pukki toi. Oon vissiin ollu aikas kiltti. Näitte kuvis näkyvie lisäks,  mää sai kaikenmaailma herkkundaalei. Joulu meni välil tirsotelle, välil uusil leluil leikitelle ja välil murkinaa syäre. Sillai mukavasti siis. Ton ekan lelun sain arpajaisvoittona *Bonolta*, äippä epäoikeudenmukaisesti kääräsi sen joulupakettiin ja sain sen vasta jouluna, vaikka se oikeesti tuli ennemmin jo postista. Eikös ookkin heino lelu, se jopa vinkuukin. Kiitti vaan oikein hurjasti, Bono, oivasta lahjuksesta! Muisku sulle!

Arpajaisvoitto Bonon blogista.

Ekan joululahjan sain jo ennen muita.
Tään paketin sisällä oli narusta tehty pallo.
Siitä ei nyt valitettavasti ole vielä muuta kuvaa.

Mun kissa-käsinukke, joka oli toinen lempileluni,
alkoi jo olemaan kypsää kauraa, joten
Virosta rantautui tällainen Jellona-kaveri.
Katti ku katti!

Joka koiran unelma: pupujussi

Ja tästä sitten kehkeytyi mun uusi lempileluni...

...Se on sorsa...

...Elikkäs Drake Mallard.


Isoveli....


....leikittää...


....mua...


....sorsalla, kunnes....
 


...se alko rapsuttaa mun masuu, ja se oli menoo se.
Kaikki toiminnot pysäs.Äippä sai jonkun nostalgiakohtauksen, kun se laitto nää uusvanhat
verhot roikkumaan ikkunalle. Se oli saanu ne omalta äidiltään ja nää
on sillon jo roikkunut näis olkkarin ikkunois kun äippä asu omie
vanhempies kans täs samas talos. Eli verhot palas kotiis.
Jos haluat tietää mitä äippä sai jolupukilta, niin kurkkaapa tuonne leivontanurkkaan. Se on uusi sivu ja sinne pääsee tuolta ylhäältä, siis kohdasta, jossa lukee leivontanurkka.

12 kommenttia:

 1. Mukavia lahjoja, jotka ei meillä kestäis ehjänä kuin sekunnin.
  Mutta isoveljen lahja tais olla sulle sittenki paras ;) Ihan ku toi paljon puhuttu aika, jota ihmiset niin kitsaasti joskus meille koirille jakaa.

  Hauskaa Uutta Vuotta Ellille!
  Aatu ja Basse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, sekunninko vaan? Uskoakseni osaan kyl leikkii niil melko nätisti, vaik joskus huisputankin niit melkoisesti. Muistatteks te Aapan, sen mu apinan? Se alkaa ny tul tiänsä päähä, yks raajakin jo lähti irti. Aikas kaua se kyllä kesti, ja se oliki mu rakkaimpia lelujani sen käsinukke-katin kans.

   Isoveljen lahjus oli se narupallo, kyl mää silläkin oon jo leikkiny, ko siin oli semmone lenksu, mist saatto ottaa kii. Mut tosiaa toi leikittämine oli mul varmaa kyl joulun paras lahja. Nuorempi isoveli oli pualestas ostanu mul herkkundaaleja. Ja toi sorsa oli kuulemma Virosta tuotu, äippä kerto.

   Hauskaa Uutta Vuotta myöskin teille, Arttu ja Basse
   T: Elli Elviira Eloveena

   Poista
 2. Oot selkeesti ollut kiltti kun noin monta lahjaa sait. Nyt sitten kiltisti niiden kanssa ettei heti ole sisukset ulkona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu-u, kiltti oon ollu, ihan varmana! En suolesta, en. Lupaan, kunniasanalla, tassu syrämmellä!

   Poista
 3. Paras yhdistelmä: nätti ja kiltti mäyräkoiraneito. Huipsan hauskoja lelusia saitkin. Toi masurapsutuskuva on magee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt mä kyllä punastun, tattis kehuist! Juu, vaikee valita päivän lelua tuosta määrästä. En oo mikään kauhee suolestaja, joten eiköhän nuo lelut pysy melko ehjinä pitkän aikaa. Ja äippä parsii, jos tarvii ;)
   Eikö ookkin magee kuvatus? Mulla aina kaikki toiminnot pysää, ko mun masuu rapsutetaa. Ainaski jos mää just haluunki niit rapsuja.
   Muiskut teille, pojat! T: Elli

   Poista
 4. Hienoj lahjoj hienolle tytölle! Toi sorsa on kyl komia, matte vaan totes et mä en semmosta saa ku suolistaisin sen kuitenki heti. Höh. Mun lempparileluja oli muuten piänenä poikana kans käsinukke - matte esitti nukke kädessä vastustajaa ja mää painin hurjana sen kanssa. Hassu reaktio sulla toi masun paijaus, se taitaa tehä sit ihan erityisen kutaa! :) Terkkuj ja niitä muiskuja taas tietenki kans, t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ko mää oon nii hiano tytteli, ni mää jätä noi sualestushommelit suasist muil. Mut kuule, Mauri-setä, kesäl sit taas ko sorsat palaa takas siält eteläreissultas, ni sää pyyrystäkki ihka oikee sorsa ja sualestat sen iha ite, eiks jee? Mää voi sit tul avittaa sua siin paisto- ja syämähommis. Sovittu?

   Tsih, toi on kyl hauska leikki, mitä oot piänen mattes kaa leikkiny. Kyl määki joskus sillai leiki jonku kans, mut enempi mää tykkää veto- ja huispausleikeist. Ja välil, ko se käsikatti oli viäl elos, ni mää pruukasi laittaa pääni se masust sisää ja sit mää kulji katti pääs ympäri huanet, nii et porukat räjähti nauraa. Joo, masupaijaus on...aah...niin ihanaa..gutaa. Voisko joku, please, rapsuttaa mun masuu ;)
   Terkkuja sullekki ja ikiliikkuja-muiskuja sulle, Mauri-setä!
   T: Elli

   Poista
 5. No tosi kivoi lahjoja Elli sinä saitkin. No söpön ja kiltin tyttösen tarttee tietysti saadakin kivoja lahjoja. Monitoimikone on leipomista harrastavalle hieno lahja ja on tosi tyylikkään näköinen. Minunkin lahjatoivomuksista ainaskin puolet toteutui, kun tuli uusi, ihana pieni digikamera ja vähän kirjallisuutta:) Terveisiä M-L ja Ossikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kivoja ovat. Ja kyl mää aika kiltisti olinki, et kai mää ne tavallas ansainnu olin. Hih, söpö, kiitos, ML ja Ossikka. T: Elli

   Mun leipomisinnostus ehti jo vähän lakastua, kun en ikinä saanut sitä konetta, vaikka vuosia sitä toivoin. Nyt tarttee viritellä itsensä taas leipomis-taajuudelle. Ja kyllä mä sitä jo olen käyttänytkin, niin että isäntäkin jo vähän toppuutteli ;) Muuta en välttämättä olis tarvinnutkaan, vaikkakin pientä mutta kuitenkin tarpeellista tulikin. Kone on kyllä tyylikkään näköinen ja kauniin värinen.
   Hienoa, että sunkin toivelistas ainakin osittain toteutui. Digikamera on tosi hieno lahja ja kirjat kivoja lukemista harrastavalle.
   T: Ellieli

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos, samoin! Toivottavasti uuden vuoden alkunne sujuu paremmissa merkeissä kuin viime vuonna.

   Poista

Kiitos kommentista!
Kommenttisi näkyy hieman viiveellä, sillä takistan ne ennen julkaisua.