maanantai 8. helmikuuta 2016

94. Victorious!

Arvakkaas kuulkaas, mitä tapahtu? No mää voiti *Myrsky ja Tuisku* plokin arvonnas herkkunraalei! Hitsinpimpula ko oli pojat pistäny mul makosat herkut tuleen. Meinas valla kiäliki men pempu peräl ;)  Postin setä (tai täti - emmää nähny kumpi se oli) sen oli pistäny tonne meen karuvarre postilootaan.

Pojilla oli *kuvavisa*, missä kysyttiin mikä tai kuka esiintyy kuvassa ja miksi?
Mun vastaus meni näin: "Teidät tuntien mää melkein kallistusin tohon Aatu Hauvan mainitsemaan Kadonneeseen Palloon. Mut väitän sittenkin, että nyt ootte pojat löytäny oikeen aarteen. Joo-o sen on Kapteeni Tuiskaus piilottanut vuonna 564 jKr paetessaan hirmuista merirosvopäällikkö Myrskäystä ja hänen joukkojaan. Itse asiassa kpt Tuiskaus oli edellisenä päivänä piffannut aarrearkun Myrskäykseltä ja pinkonut karkuun sen minkä vikkelillä kintuillaan ehti. Olette nyt löytäneet kapteeni Tuiskauksen piilottaman aarteen ja ansaitsette miljoona muiskausta kuonoillenne, kumpainenkin. Smack, smack, smack..."
Paljon oli kyllä muitakin hyviä vastauksia.

Oli kyl magee ylläripylläri, et' mää voitin, ja pojat viäl ite pääsi arpomaan, ettei käytetty mitään satunnaisia eikä muunkaanlaisia keneraattoreita. Tattis vaan pojat oikeen kovasti, kyllä maittaa. Tästä saatte miljoona muiskausta lisää, Smack, smack, smack...

Ai että kirje? Mulle?
Ei kai se vaan ole lasku?

Mitäh? Äippä, äippä, täsä sanotaan että mää olen voittanu Myrskäyksen ja Tuiskauksen plokiarvonnas. Ihan mahottoman hianoo!

Anna jo!

Nams...

...mums...
   
Äipän käsi on mukana kuvas, ko muute mää olsin hotkinu ne kaikki stidit heti.
 
Sori, mää oon ehkä pikkase tämmöne ahnas.
Olsin voinu syärä äipän kärenki, oli sen sen verran maukkaan hajune sen stidin jälkeen.
Täs oli vaan yks huano puali; mää en saanu syär kaikkii kerral, pari vaan ja loput piti pistää jemmaan. Saan niitä kuulemma helpottamaan uloslähtöä. Höh, miten niin...jaahas äippä, lähretääs lenkil ;)

T: Elli Elviira Eloveena Karamelli